RE: koliko obvladajo vaši 5 letniki? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

viv_ -> RE: koliko obvladajo vaši 5 letniki? (8.4.2009 8:44:39)

oka, saj so ti skoraj vse napisale, da so otroci sami pokazali zanimanje. Ko me je pa Mirna začela spraševati o črkah je pa jasno, da sem ji povedala. A naj bi ji rekla:"Ne, za to je šola.".

Računat je začela povsem sama od sebe.

Edino podpisat sem jo pa naučila pri 3 letih in to celo na računalnik. Maaaaaa, grozna mama! Zakaj? Zato ker se nam je zgubila na trajektu na poti v Grčijo in smo jo našli na recepciji, ko jo je receptor spraševal, kako ji je ime. Takrat sem vzela v roke lap top in jo naučila napisat na računalnik Mirna.

oka -> RE: koliko obvladajo vaši 5 letniki? (8.4.2009 8:53:50)

oka, saj so ti skoraj vse napisale, da so otroci sami pokazali zanimanje. Ko me je pa Mirna začela spraševati o črkah je pa jasno, da sem ji povedala. A naj bi ji rekla:"Ne, za to je šola.".

Računat je začela povsem sama od sebe.

Edino podpisat sem jo pa naučila pri 3 letih in to celo na računalnik. Maaaaaa, grozna mama! Zakaj? Zato ker se nam je zgubila na trajektu na poti v Grčijo in smo jo našli na recepciji, ko jo je receptor spraševal, kako ji je ime. Takrat sem vzela v roke lap top in jo naučila napisat na računalnik Mirna.

Nisi me razumela najbolje. Moje pisanje izhaja predvsem iz stavka, ki sem ga citirala. Tistega o "zostalih" petletnikih. Vedno zagovarjam, da vsak dela tako kot se mu zdi najbolj prav.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]