Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dieta brez kruha... 19.4.2009 9:39:06
|
|
|
|
Sash
|
Jaz se danes nisem mogla vzdržat, da nebi pogledala, če tehtnica kaže kaj -. Ja mi kaže - kako sem vesela. Brez lakote in nekega napora hujšam. Tako sem srečna. Upam, da mi od sreče nebo kmalu motivacija padla. Sem si nabavla enemon in ga pomešam z mlekom in mi je super. Z vodo je za bruhat. Raje z mlekom kot nič. Maksito poročaj kakšnega okusa je ta Diet Essential. Mogoče kdaj za spremembo bi pašalo kaj drugega.
|
|
RE: Dieta brez kruha... 19.4.2009 16:31:06
|
|
|
|
maksito
|
Hey!! Ravnokar sem sprobala Diet Essentia. Zelo dobrega okusa je. Sem ga zmešala z 2,5 dl mleka. Okus - čokolada. MMMM, kot da bi jedla puding. . Zdaj pa samo da še vidim, kolk časa to drži . Zaenkrat me je kar fino nasitilo.
|
|
|
|
RE: Dieta brez kruha... 19.4.2009 21:06:21
|
|
|
|
kajajaka
|
maksito, kje si pa nabavla Diet Essentia? Sicer sem bila kar pridna čez vikend. Jutri bo pa vaga svoje pokazala...
|
|
|
|
RE: Dieta brez kruha... 20.4.2009 7:17:29
|
|
|
|
maksito
|
Jutro!! Diet Essentia sem kupila v spletni športni trgovini The Nutrition. Pride pa 18€. Iz 500g pride 20 meric. Men je zelo dobro. Pa sita sem bila do večera, potem sem pojedla samo še eno jabolko . Jaz mislim, da je dobra zamenjava za Enemon. .
|
|
|
|
RE: Dieta brez kruha... 20.4.2009 9:24:28
|
|
|
|
Sash
|
Evo pa je ponedeljek. Sem se vagala in od torka do dans sem na - 2 kg. Kako gre vam punce?
|
|
[Brisano sporočilo] 20.4.2009 14:28:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Dieta brez kruha... 20.4.2009 14:54:44
|
|
|
|
maksito
|
Hehe, al pa preveč pitja (včeri) Resno, mene tudi danes zelo boli glava, pa veliko vode spijem. Verjetno je kaj v zraku
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.4.2009 15:48:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Dieta brez kruha... 20.4.2009 19:10:42
|
|
|
|
kajajaka
|
-1 kg "samo" še 19 kg
|
|
|
|
RE: Dieta brez kruha... 21.4.2009 8:45:20
|
|
|
|
Sash
|
Da se malo oglasim. Punce saj nekaj nam gre dol. Bravo No jaz sem se včiraj malo pregrešila. Jedla sem sojin sladoled. Upam, da ni preveč hudo glede na to, da jem veliko soje in sem vseeno dala malo dol. Malo za spremembo more bit, da mi ne pade motivacija. Sedaj pa grem malo telovadit.
|
|
RE: Dieta brez kruha... 21.4.2009 14:11:30
|
|
|
|
miška piška
|
ojla, jaz sem se tehtala danes in v 7 dneh (začela sem prejšnji torek) imam -2kg!!!! Ful sem vesela, da gre končno dol. Sem se pa pregrešila samo enkrat in to v nedeljo, ko sem pojedla en kos potice- sline so se mi nabirale v ustih in sem si rekla, da me ne bo konec če tole pojem!!! Pa sploh ni bila tako dobra! Zdej pa dalje. Samo bojim se ker grem čez vikend na morje z družbo da bo kar nekaj grehov- prehranjevalnih in alkoholnih!! ampak bom poskusla zreducirat na minimum!!! držte se!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2009 18:49:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Dieta brez kruha... 22.4.2009 14:55:48
|
|
|
|
miška piška
|
Morrak, gremo v Poreč, kot vsako leto ta čas. Kar se tiče izgubljanja kg pri meni- jaz sem ful športala. tečem in rolam. Ampak sedaj so me začela kolena bolet in to tako na hard, da imam včasih občutek da bom kar padla. Mi je pa mami dala en tablet, ki jih ona jemlje proti osteoporozi, in je bilo boljš. Samo ne morem to kar jemat, moram jit obvezno na pregled k zdravniku. Tko da sedaj bolj mirujem in bo šlo najbrž počasnej dol. drugač pa kar se tiče hujšanja- meni je velika vzpodbuda to, da kaj napišem na forum. Kaj sem jedla in tako, ker potem si mislim, da če bom grešila, bom mogla tudi to napisat. Čeprav te dejansko nihče ne pozna, se slaba vest takoj aktivira!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.4.2009 21:15:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.4.2009 8:29:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Dieta brez kruha... 26.4.2009 22:43:18
|
|
|
|
kajajaka
|
ojla, ma nismo se zgubile, samo od lakote smo prešvoh, da bi pisale
|
|
|
|
RE: Dieta brez kruha... 27.4.2009 16:05:57
|
|
|
|
maksito
|
Ojla! Moram vam priznat: samo prvih par dni sem se držala, sedaj pa že nekaj časa grešim . Ne morem si pomagat . Zjutraj jem ali muslije z jogurtom ali kruh in tuno, ali pašteto.... Za kosilo se recimo, da držim mesa in zelenjave, zvečer pa popijem diet Essentia, pa moram reč, da grejo kile tudi dol . Ne tako kot vam, ampak grejo. Do zdaj mi je šlo 1,5kg. Sem zadovoljna. Ma, ne vem, no, jaz kar ne morem brez kruha . Ampak bom še vedno med vami, če lahko . No, res pa je, da pojem veliiiiko manj kruha, oz. nasploh manj pojem .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.4.2009 16:48:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Dieta brez kruha... 27.4.2009 22:32:10
|
|
|
|
kajajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak tudi od mene danes ne bo pohvale, saj sem malo grešila med tednom, potem smo pa za vikend imeli obiske in se je samo nadaljevalo. Tako da jutri spet s polno paro naprej enako ... danes se raje ne vagam... da ne bo še kaj več... Neke hude volje pa nimamo, a? Jutri pa res! OK?
|
|
|
|
RE: Dieta brez kruha... 28.4.2009 13:55:50
|
|
|
|
Sash
|
No, da se po dolgem času javim. Jaz sem en dan malo pogrešila in potem sem bila naslednja dva dneva slaba kot nevem kaj. Sem bruhala in trebuh me je bolel. Goza. Sedaj si ne upam več grešit. Še zdej prihajam nekako k sebi. Na vago pa neč ne stopim. Bom naslednji teden.
|
|
[Brisano sporočilo] 28.4.2009 14:09:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Dieta brez kruha... 28.4.2009 16:03:27
|
|
|
|
maksito
|
Očitno rabimo nekoga, da se nam za ritjo dere : AJDE BABE, DEJMO, DEJMO!!!! Najslabše se je zgovarjat na: "jutri pa res...." Takrat si rečem, da danes še lahko, jutri pa itak začnem. In je to začran korg . Ni kej, zdaj razmišljam, da sem še vedno najbolj takrat shujšala, ko nisem nič razmišljala, kaj lahko, pa kaj ne,... Pa zdaj bo lepo vreme, pa dejmo mal , pa bo Za vse vas (nas) pa eno
|
|
|
|
RE: Dieta brez kruha... 28.4.2009 22:30:31
|
|
|
|
kajajaka
|
joj, če bi kaj pomagalo, bi imela jaz 20 kg s pojstlo Bo treba kar na bicikl...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.4.2009 9:22:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Dieta brez kruha... 4.5.2009 15:14:12
|
|
|
|
miška piška
|
jao jao! u glavnem, grešila med prazniki in še nisem šla na vago. tako. pa tudi nimam posebne volje za naprej. ampak... a gre mogoče katera na DM tek za ženske? mamo en mesec časa da se pripravimo? ker če bomo res sam gruntale kaj bi jedle in kaj ne, bo to trpljenje na kvadrat!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?