Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako obleceni doma? 5.4.2009 21:06:23
|
|
|
|
kaya2007
|
ponavadi tisto, kar sem imela zunaj...včasih se pa tudi preoblečem v kaj bolj udobnega, nisem pa kot klošar ker take stvari vržem stran, da mi ne delajo gužve v omari.
|
|
|
|
RE: Kako obleceni doma? 5.4.2009 21:34:15
|
|
|
|
tajtaja
|
Športne hlače ali spodnji del trenirke (ne razvlečene) in vedno barvno skombinirano majčko in jopo, če je hladno. Pa zelo rada do poznih jutranjih ur pižamo, ki pa so tudi take, da bi lahko šla komot z njimi v trgovino . Tudi doma sem rada urejena, da ne zgleda kot da bi me veter skup znosil. Enako oblačim tudi otroke, v udobna, čista lepo skombinirana oblačila. Čeprav so po par urah packi - jih pač preoblečem, če je prehudo.
|
|
RE: Kako obleceni doma? 5.4.2009 21:41:58
|
|
|
|
lelaval
|
v trenerki - ni razvlečena, ker imam raje oprijete obleke. Imam pa posebej "znucano" (ta je pošita na kolenih) trenerko za delat - pleskat in podobno.
|
|
RE: Kako obleceni doma? 5.4.2009 21:43:42
|
|
|
|
ada2
|
če povem, da sem se ravno v petek s težkim srcem ločila od trenirke, ki sem si jo kupila v 2 letniku srednje šole... in da sem zdaj stara 30 let, potem je verjetno jasno, da sem doma najraje v razvlečenih starih cunjah, ki so krepko načete.... žal se je na omenjeni trenirki ritni predel tako znucal, da so se že videle gate skozi.... bila pa je taka temno zelena fruit of the loom. me kar pri srcu stisne, ko se spomnim, da je nimam več
|
|
RE: Kako obleceni doma? 5.4.2009 23:17:08
|
|
|
|
dejzi
|
Trenirka, majica in jopica, če je potrebno. Obvezno barvno usklajeno in brez madežev. Če madežev ne spravim ven s pranjem, vržem oblačilo stran. Ne pridejo pa v poštev oblačila raznih znamk kot so adidas ipd. Pa razvlečene tudi ne.
|
|
RE: Kako obleceni doma? 5.4.2009 23:35:14
|
|
|
|
sanja nk.
|
kavbojke, majica... trenirka... samo pazim da sem urejena....nikol nč razvlečenega ali umazanega
|
|
|
|
RE: Kako obleceni doma? 6.4.2009 0:20:57
|
|
|
|
tame
|
Športne hlače ali spodnji del trenirke (ne razvlečene) in vedno barvno skombinirano majčko in jopo, če je hladno. Pa zelo rada do poznih jutranjih ur pižamo, ki pa so tudi take, da bi lahko šla komot z njimi v trgovinouser posted image . Tudi doma sem rada urejena, da ne zgleda kot da bi me veter skup znosil. Se kar podpišem pod to! Enako tudi jaz
|
|
|
|
RE: Kako obleceni doma? 6.4.2009 6:51:51
|
|
|
|
CUKRČEK
|
spodnji del trenirke+majica/puli včasih bi se me lahko kdo precej ustrašil, ker sem tako strašilo. A jeb* ga , ni ga čez komot
|
|
RE: Kako obleceni doma? 6.4.2009 7:09:43
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Tako fajn šuškavo svileno trenirko imamo. Vsi iste. Zelene barve so in vijolične črte na rokavu. Pa bele Adidaske. A dej nehi...mi pa u kontra barve Misliš bele trenirke in zelene adidaske ali vijola trenirke z zelenimi črtami? Whatever, znate se nosit . Vijola trenirke z zelenimi črtami.
|
|
|
|
RE: Kako obleceni doma? 6.4.2009 12:12:59
|
|
|
|
zmajči25
|
Spodnji del trenerke in majica: Ne gledam, da je barvno usklajeno, važno da ni strgano in poflekano, čeprav sem barvno usklajena, ker imam oblačila večinoma črna. Sem "dark lady" .
|
|
|
|
RE: Kako obleceni doma? 6.4.2009 14:28:15
|
|
|
|
MLADAMAMICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Jaz sem oblecena barvno skladno. Ali kavbojke, ali hlace ali trenirka... tudi v pajkicah sem pogosto, pa kaka daljša majica čez... z razvlečenimi cunjami pa čistim tla
|
|
|
|
RE: Kako obleceni doma? 7.4.2009 13:14:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Zadnje mesece le v trenerki in bolj sirokih majicah.Sem si pa ravn kupila tricetrt pajkice in par rozastih prozornih bluzic za zraven...tko da trenutno je to,to.Plus,ko je mraz,imam rdece,zelene ali temno vijola nogavice. Poleti bodo pa krajsa krila in oblekice....tut doma je treba mal nase dat,zaradi sebe,se koj bolj pocutim,ce ne "trogam"stil,ala Pehta .
|
|
|
|
RE: Kako obleceni doma? 7.4.2009 23:18:07
|
|
|
|
rija
|
ah, jaz pa sem doma tak, da bi mi vsaka od vas dala 5 eur za cote, če bi me videla..... pa tudi drugače ne dam dosti na cunje....z izjemo kakšnih sladkorčkov
|
|
RE: Kako obleceni doma? 8.4.2009 6:42:41
|
|
|
|
Hope2
|
največkrat cargo hlače (dolge ali čez kolena) ali kake lanene hlače, včasih bolj komot kavbojke. Trenirke nimam, vsaj zdi se mi . Zgoraj obvezno čist navadne majčke, najraje samo na naramnice (kot spodnja majca), tudi pozimi
|
|
|
|
RE: Kako obleceni doma? 8.4.2009 17:07:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija ah, jaz pa sem doma tak, da bi mi vsaka od vas dala 5 eur za cote, če bi me videla..... Nemogoce...ti, tak estet?
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.