Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
ponavadi tisto, kar sem imela zunaj...včasih se pa tudi preoblečem v kaj bolj udobnega, nisem pa kot klošar ker take stvari vržem stran, da mi ne delajo gužve v omari.
Športne hlače ali spodnji del trenirke (ne razvlečene) in vedno barvno skombinirano majčko in jopo, če je hladno. Pa zelo rada do poznih jutranjih ur pižamo, ki pa so tudi take, da bi lahko šla komot z njimi v trgovino . Tudi doma sem rada urejena, da ne zgleda kot da bi me veter skup znosil. Enako oblačim tudi otroke, v udobna, čista lepo skombinirana oblačila. Čeprav so po par urah packi - jih pač preoblečem, če je prehudo.
če povem, da sem se ravno v petek s težkim srcem ločila od trenirke, ki sem si jo kupila v 2 letniku srednje šole... in da sem zdaj stara 30 let, potem je verjetno jasno, da sem doma najraje v razvlečenih starih cunjah, ki so krepko načete.... žal se je na omenjeni trenirki ritni predel tako znucal, da so se že videle gate skozi.... bila pa je taka temno zelena fruit of the loom. me kar pri srcu stisne, ko se spomnim, da je nimam več
Športne hlače ali spodnji del trenirke (ne razvlečene) in vedno barvno skombinirano majčko in jopo, če je hladno. Pa zelo rada do poznih jutranjih ur pižamo, ki pa so tudi take, da bi lahko šla komot z njimi v trgovinouser posted image . Tudi doma sem rada urejena, da ne zgleda kot da bi me veter skup znosil.
Spodnji del trenerke in majica: Ne gledam, da je barvno usklajeno, važno da ni strgano in poflekano, čeprav sem barvno usklajena, ker imam oblačila večinoma črna. Sem "dark lady" .
Zadnje mesece le v trenerki in bolj sirokih majicah.Sem si pa ravn kupila tricetrt pajkice in par rozastih prozornih bluzic za zraven...tko da trenutno je to,to.Plus,ko je mraz,imam rdece,zelene ali temno vijola nogavice. Poleti bodo pa krajsa krila in oblekice....tut doma je treba mal nase dat,zaradi sebe,se koj bolj pocutim,ce ne "trogam"stil,ala Pehta .
največkrat cargo hlače (dolge ali čez kolena) ali kake lanene hlače, včasih bolj komot kavbojke. Trenirke nimam, vsaj zdi se mi . Zgoraj obvezno čist navadne majčke, najraje samo na naramnice (kot spodnja majca), tudi pozimi
Športne hlače ali spodnji del trenirke (ne razvlečene) in vedno barvno skombinirano majčko in jopo, če je hladno. Pa zelo rada do poznih jutranjih ur pižamo, ki pa so tudi take, da bi lahko šla komot z njimi v trgovino . Tudi doma sem rada urejena, da ne zgleda kot da bi me veter skup znosil. Enako oblačim tudi otroke, v udobna, čista lepo skombinirana oblačila. Čeprav so po par urah packi - jih pač preoblečem, če je prehudo.