|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mirabilandia
5.4.2009 15:37:00   
rija
a je bil že kdo?

...vox populi...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mirabilandia
5.4.2009 15:52:19   
Sibil_
Jaz še ne, imaš pa zs btw.

Slišala pa sem, da je v redu, ampak za starejše otroke.

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.4.2009 15:59:46   
rija
potem moram še par let počakat.

a potem je gardaland bolj primeren za majhne?

sem ti odogovorila....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.4.2009 16:11:51   
Sibil_
Ja, Mirabilandia ima pač vse večje - višje proge itn. Nisem pa še bila tam, tako da ne vem iz prve roke. Ampak ti si pa kar dosti po Italiji, se mi zdi....vsekakor za izlet priporočam Parco punta zoo, to je pri Lignanu, če še niste bili. Mi smo res uživali....user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.4.2009 16:13:22   
Felicita
jest sm bla, ampak ene 13 let nazaj, tko da bolj švoh pomaga... tuki zdej gledam na njihovi strani, kaj je za 'najmanjše'
http://www.mirabilandia.it/#/piccoli/ pa zgleda kr ok (če maš otroke velike tm okol 1m)... itak grejo pol tamali še na druge reči pa je dovolj... v gardalandu je pa več za še manjše se mi zdi.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.4.2009 16:15:03   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR
Parco punta zoo, to je pri Lignanu, če še niste bili. LP,
Sibil RR

smo bili, lani spomladiuser posted image  in smo se imeli tudi fajn, vendar je meni budimpeštanski zoo veliko lepši....pa itak bližje....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.4.2009 16:17:41   
Sibil_
Ja no, v Budimpešto pa še moram....enkrat...mogoče kmalu. A je kaj za videt tam, razen živalski vrt seveda?user posted image

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.4.2009 16:22:23   
rija
če še nisi bila, priporočam 1 tedenuser posted image  vsaj....

...vox populi...

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.4.2009 23:27:52   
sanja nk.
hmmm da je mirabilandia za večje otroke je traparija, čisto podobno je vseskupaj kot gardaland, mogoče je manjše vse skupaj, pa malo manj je znan park...., je pa manj gužve kot v Gardalandu...
tako da lahko vseeno greste...se boste dober imeli
lp

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.4.2009 23:30:20   
rija
saj, ko mineta prva dva dni ravsanja, se imamo vsepovsod dobro.....user posted image

kaj pa je bližje: gardaland ali mirabilandia....iz LJ....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu sanja nk.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.4.2009 9:05:13   
S*
Jaz sem bila v Mirabilandiji 3 leta nazaj. Za mlajše otroke mogoče res ni toliko zanimivo, je pa vseeno super. Mi smo vzeli karto za 2 dni z nočitvijo v bljižnem hotelu. Mislim, da je bila vstopnina za 2 dni nekaj € dražja kot za 1 dan. Je pa v sklopu tudi vodni park in je faj it, ko se da že kopat, tako da izkoristiš vse, pa še morje je zraven.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.4.2009 11:04:43   
zmajči25
V Mirabilandiji bila lani poleti. Dosti bolj všeč mi je Gardaland, ker je večji, zanimivejši in bližje Sloveniji. Mirabilandia ima tudi manj zadevščin za majhne otroke in je nasplošno slabše "opremljena" s previjalnicami, izposojo vozičkov, WC-ji,..... Če se odločate med Gardalandom in Mirabilandijo, bi vam vsekakor priporočala Gardaland. Če pa ste v slednjem že bili, potem ni slaba niti Mirabilandija. Mi gremo skoraj vsako poletje v Gardaland in se vedno noro zabavamo, ker je vsako leto kaj novega!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.4.2009 13:07:16   
Babsi
V Mirabilandiji smo bili pred 3 leti, tamala je imela 5 let, pa ni bilo nobenega problema. Park je fajn, ampak je bila katastrofalna gužva. Če boste hodili po tistem koncu je tam park Italia in miniatura (ala minimundus + vrtiljaki), ki je tudi fajn za obiskat.

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.4.2009 13:59:23   
ursa30
bila 3 leta nazaj. super user posted image user posted image user posted image  sicer je bila gužva in vročina, ampak je bilo za preživeti user posted image
gardaland me pa nekako ni prepričal user posted image

(odgovor članu Babsi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?