|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tametil
5.4.2009 15:35:30   
metuljčica27
Doma imam en teden staro punčko, s katero se močno trudiva da bi dojili! Vendar enako kot pri prvi hčeri nama to ne uspeva, pa mi je kolegica predlagala tametil tablete, katere naj bi pomagale pri spodbujanju mlečnih žlez in naj bi dobila več mleka. Tako sem se tudi odločila, da jih sprobam in res, mleka je več. Vendar sedaj imam problem. Klicala sem svojega osebnega zdravnika in mu zaupala problem , vendar mi je rekel, da mi on teh tablet ne more predpisat. Sedaj pa več ne vem kaj naj.

Mi lahko prosim poveste kakšne imate ve izkušnje s temi tabletami, oz. kako ste prišle do njih.

Pa ČE IMA MOGOČE ŠA KATERE TE TABLETE DOMA IN JIH VEČ NE POTREBUJE, BI JO LEPO PROSILA ZANJE.

LEP POZDRAV IN NAPREJ ŽE HVALA ZA POMOČ
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tametil
5.4.2009 15:40:23   
Petr_a
Lahko ti jih predpiše.Mogoče ti pa noče user posted image
Skratka osebni zdravnik,pediater in tudi G ti lahko predpiše

(odgovor članu metuljčica27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.4.2009 16:13:20   
Taanikaa
metuljčica imaš zs.

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.4.2009 16:55:49   
otročnica
Meni je tametil predpisala G. Vendar še bolj kot tametil je uspešen sintocinon, katerega dobiš v porodnišnici, meni pa ga je predpisala G.

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.4.2009 18:02:08   
kajajaka
Meni so ga predpisali že v porodnišnici, torej ti ga lahko tudi pediater, ginekolog ali osebni zdravnik.

(odgovor članu otročnica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.4.2009 18:47:37   
metuljčica27
Samo v mariborski porodnišnici tudi ?
MIslim da samo v LJ.

Kaj pa na Ptuju, kr ginekologa imam na Ptuju?

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.4.2009 21:46:12   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: metuljčica27

Doma imam en teden staro punčko, s katero se močno trudiva da bi dojili! Vendar enako kot pri prvi hčeri nama to ne uspeva, pa mi je kolegica predlagala tametil tablete, katere naj bi pomagale pri spodbujanju mlečnih žlez in naj bi dobila več mleka. Tako sem se tudi odločila, da jih sprobam in res, mleka je več. Vendar sedaj imam problem. Klicala sem svojega osebnega zdravnika in mu zaupala problem , vendar mi je rekel, da mi on teh tablet ne more predpisat. Sedaj pa več ne vem kaj naj.

Mi lahko prosim poveste kakšne imate ve izkušnje s temi tabletami, oz. kako ste prišle do njih.

Pa ČE IMA MOGOČE ŠA KATERE TE TABLETE DOMA IN JIH VEČ NE POTREBUJE, BI JO LEPO PROSILA ZANJE.

najprej čestitke  in javi se kaj k nam aprilkam ,smo čakale da boš sporočila veselo novičko da si mami

bravo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 7
5.4.2009 22:11:39   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: metuljčica27

najprej čestitke  in javi se kaj k nam aprilkam ,smo čakale da boš sporočila veselo novičko da si mami

bravo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Javi se nam kaj.user posted image user posted image user posted image user posted image

BRAVO!user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.4.2009 23:52:52   
Najaa
Meni je v P predpisala tametil G, ko sem bila pa že doma, pa pediatrinja. Poskusi pri enem od teh dveh.
Drugače pa - tametil je za povečanje količine mleka, sintocinon (razpršilo) pa je za primer, če imaš zelo polne dojke, da pride mleko ven. obojega skupaj pa ne smeš uporabljat. Tako so mi razložili v P.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.4.2009 8:59:07   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: otročnica

Meni je tametil predpisala G. Vendar še bolj kot tametil je uspešen sintocinon, katerega dobiš v porodnišnici, meni pa ga je predpisala G.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sintocynon je za boljši pretok mleka....Tametil je pa za povečanje KOLIČINE mleka

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu otročnica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.4.2009 12:04:50   
metuljčica27
Pa lahko pediater tudi predpiše recept na otroka? Mislim ta zdravila.

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.4.2009 12:01:48   
Najaa
Meni je ravno prejšnji teden pediatrinja napisala recept za tametil. Moraš pa dat tudi svojo zdravstveno, da gre preko tebe. Ti kar reci, seveda ti bo dal.

Neposredna povezava do sporočila: 12
9.4.2009 18:56:42   
NINOLINA
kako in kolilko časa jih jemljete, me zanima če ni prepozno se trudiva že 14 dni z dojenjem???

lp
nin@

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.4.2009 22:05:20   
majaS80
Ni prepozno.

MajaK

(odgovor članu NINOLINA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.4.2009 0:20:01   
Najaa
Jaz ga jemljem praktično že iz P, več kot 1 mesec s prekinitvami. Ampak ko neham jemat, je manj mleka, tak da ga bom kar skoz.

(odgovor članu majaS80)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.4.2009 8:08:34   
NINOLINA
pa me zanima po kolk tablet na dan???????????

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.4.2009 0:13:23   
Najaa
Naj bi bilo tako, da se jih en teden jemlje 2 tableti zjutraj in ena zvečer. Naslednji teden ena zjutraj in ena zvečer. Še naslednji teden pa samo ena zjutraj.

(odgovor članu NINOLINA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.4.2009 9:19:52   
pepa6
Metuljčica 27 meni je Sintocinon predpisala otrokova pediatrinja, Tametila pa ti noče v Mb-ju nihče predpisat. Meni je Tametil zrihtala sestra ki dela v zdravstvu. S tametilom pa je tako, imaš nekaj dni mleko, pol pa ti spet pade na manjšo količino če ne dojiš dovolj. Jaz sem si morala mleko izčrpavat in si ga še vedno.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
15.4.2009 10:57:23   
metuljčica27
Hvala vam za vse odgovore!

Tametil sem si zrihtala, vendar ne od zdr.. Tu pri nas še tega ne poznajo, žal.

Res pa je, DA POMAGA!!!!!!!!!!!!!

LP

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?