Čupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Pa tudi otroci so že tako veliki, da ne morem paradirat v seksi perilu po stanovanju in plesat erotičnega plesa v dnevni sobi Ker so že tako veliki??? A pri malih pa se to da? Ne me strašit, sem mislila, (pa ne samo jaz, vem še vsaj za enega, ki tudi na to upa ), da je z leti vedno boljše - jih lahko pošlješ k babici čez vikend ali pa grejo po šoli k prijateljici,... Zdaj pa zvem, da je problem, ko so večji, še večji?? Čupka, strašiš . Sicer pa odgovor: moj lubi je športno bitje in so mu najbolj všeč punce v športnem perilu, tako da s tem nimam problemov. na podvezice in podobno sploh ne pada, meni je pa tudi bolj udobno v bombažnem perilu okoli skakat . Ja, takole je tole Ronja....dokler otroci ne lezejo sami iz posteljic, ni problema, takrat lahko mami in ati kraljujeta v preostalem prostoru in koristita sedežno, jedilnico, kopalnico še za kak drug namen in ne le primarni . In potem takem tudi sexy spodnje perilo pride bolj v poštev Potem, kos o otroci tako veliki, da hodijo sami lulat, da si hodijo ponoči, ko so žejni, sami točit vodo, takrat se mami in ati umakneta na tistih bore 3,5 kvadratnega metra, kolikor obsega zakonska postelja. Pa še to morata biti precej na preži zaradi malih nočnih pohajačkov. Seveda pa je zakon, kadar vskočijo babice, pa razne šole v naravi, pa letovanja , ampak uh...koliko dni na leto je to v procentih?! Hm, mislim da ne toliko da bi lahko spravila v obtok vse sexy perilo, ki ga imam...
|