Tricia -> Kam na pregled na PDP ???? (9.5.2005 22:19:06)
|
Pozdravljene! Prej sem na strani Postojnske porodnišnice prebrala, da se nosečnico praviloma na PDP sprejme v porodnišnico, kjer se jo ginekološko pregleda, opravi CTG in UZ. No, jst imam rok čez 2 dni, pa mi moja G danes na pregledu ni nič takega omenila - v sredo imam spet pri nji samo CTG. Današnji CTG ni zaznal nobenih popadkov, sem pa tu na forumu prebrala da je možno, da ta mašina tudi zahinavi. Evo, mene moja G že neki tednov sploh ne pregleduje več ginekološko ali pa z UZ in tako ne vem nič kako je z MV, plodovnico, posteljico,... Meni se zdi vse to že malce čudno. Kako je (bilo) pri vas? Povejte mi, nej grem v sredo raje kar v porodnišnico, da me tam pregledajo tako kot je treba, ali mislite, da paničarim brez veze? kaj bi ve naredile na mojem mestu, če bi imele tako G, ki nič ne pove? Sej vem, da sem si tudi sama kriva, samo tako je, ko pridem na pregled me tako na hitro skensla, da enostavno pozabim kaj sem jo hotela vprašat... Hvala vnaprej za odgovore :rozica: in LP :) Tricia
|
|
|
|