Zvezdica -> Čudno obdobje???? (9.5.2005 22:11:38)
|
Pozdravljene mamice, se je tudi vam kaj podobnega dogajalo? Takole je; naš mali je priden fantek, ki sem ga sicer scrkljala in zaspi le na rokah ampak ta problem bomo drugič obdelovali:):):), v glavnem se smeji po cele dneve, nikoli ne joče, sploh pa ne če kam grem in ostane sam z atijem. Vedno je šel z veseljem v roke tudi neznancem, zdaj je pa naenkrat konec tega lepega obdobja. Začelo se je obdobje, ko joka tudi ko sem ob njem, recimo da kaj delam se obeša po meniin če ga ne vzamem v roke je jok in stok, joče če opazi da me dlje časa ni v sobi in danes ko sem bila na predavanjih in je bil sam z atijem, se je jokcal in kot pravi moj "DRL" celo uro preden je zaspal. S tem, da ponoči ko hoče jesti ali piti tako zatuli, da je vsa hiša pokonci. Naj še omenim, da naš mali ponoči spije 4 do 5 flašk čaja (125 ml - 150 ml). In potem sem seveda zvezdica zaspanka:zaspan:. Potolažite me prosim, da je to le obdobje, ki hitro mine:(, ker sem prav žalostna. Aja, da ne pozabim, je pa v teh dneh dobil dva nova zobka, tako da jih ima zdaj deset:). mirno noč... Zvezdica:zaspan:
|
|
|
|