Čudno obdobje???? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Zvezdica -> Čudno obdobje???? (9.5.2005 22:11:38)

Pozdravljene mamice, se je tudi vam kaj podobnega dogajalo?
Takole je; naš mali je priden fantek, ki sem ga sicer scrkljala in zaspi le na rokah ampak ta problem bomo drugič obdelovali:):):), v glavnem se smeji po cele dneve, nikoli ne joče, sploh pa ne če kam grem in ostane sam z atijem. Vedno je šel z veseljem v roke tudi neznancem, zdaj je pa naenkrat konec tega lepega obdobja.
Začelo se je obdobje, ko joka tudi ko sem ob njem, recimo da kaj delam se obeša po meniin če ga ne vzamem v roke je jok in stok, joče če opazi da me dlje časa ni v sobi in danes ko sem bila na predavanjih in je bil sam z atijem, se je jokcal in kot pravi moj "DRL" celo uro preden je zaspal. S tem, da ponoči ko hoče jesti ali piti tako zatuli, da je vsa hiša pokonci. Naj še omenim, da naš mali ponoči spije 4 do 5 flašk čaja (125 ml - 150 ml). In potem sem seveda zvezdica zaspanka:zaspan:.
Potolažite me prosim, da je to le obdobje, ki hitro mine:(, ker sem prav žalostna. Aja, da ne pozabim, je pa v teh dneh dobil dva nova zobka, tako da jih ima zdaj deset:).

mirno noč...
Zvezdica:zaspan:




Skabi -> Čudno obdobje???? (9.5.2005 22:29:00)

Prav imaš, to je samo obdobje, ki mine.




Gina -> Čudno obdobje???? (9.5.2005 22:31:02)

To, da otrok ne mara nobenega razen mamice, je obdobje, ki mine. Sigurno.:)

To, da zahteva svoje, je pač temperament in preizkušanje, kje je meja. To delajo vsi otroci, eni bolj, drugi manj.:duda:

Lahko pa je nemiren zaradi zobkov. Ko rastejo, boli in otroci so tudi zato sitni.:((

To,da pa ponoči pije toliko, pa ne vem, če mu je še treba. Pravzaprav sigurno ne rabi več. Tega ga lahko odvadiš in noč prespiš. No, lahko se pa zbujaš, to je pa tvoja odločitev. 9nebesa




dix -> Čudno obdobje???? (9.5.2005 23:10:02)

ojoj, tvoj popije ponoči več čaja kot moj v 24 urah vode! Zato pa ne spite, poznam to od 1. sina, ko je ponoči nehal piti je začel spati (pri 2 letih). Zamenjaj mu čaj z vodo, mogoče bo vsaj malo manj pil.




AnBan -> Čudno obdobje???? (10.5.2005 7:17:48)

:zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan: Nas mali je sploh fenomen...nocoj smo vstali vsaj 10x, s tem da sem jaz zdaj ze v sluzbi...popije pa na hektolitre caja:kava:...ce mu pa vodo dam se tako dere:((, da se sosedove zbudi.
No jaz tud mislim, da je to samo obdobje...samo kaj ko pri nas traja ze vec kot pol leta in se samo stopnjuje...vse skupaj pa se je zacelo tam nekje, ko smo odkrili alergijo:hudicek:...kot dojencek se je zbujal samo enkrat na noc.
Malo je pa tudi na tem, da mu jaz prehitro popustim in namesto, da bi ga pustila naj se zdere, hitro skocim pokonci in mu dam pit in on potem spi dalje...tako da se ne smem prevec pritozevat:zmeden2::zmeden2:




Mina1 -> Čudno obdobje???? (10.5.2005 7:23:30)

Zvezdica, ojla;)

Kot vidim, je Liam neskončno priden in tako. To pa, kar omenjaš, je pač obdobje, ki pride in mine.

Čeprav naš prvi:duda: je imel čudno obdobje kar dve leti skupaj, tako da:)-:)-:)- in :zmeden: - ker ne vem, kaj naj rečem.

CMOK za Liama;) in pa-pa tebi,

Mina1




Gina -> Čudno obdobje???? (10.5.2005 10:25:45)

Ja, saj sem jaz enako rekla, do 6. leta sigurno mine, včasih že do 5.:zmeden:




Zvezdica -> Čudno obdobje???? (10.5.2005 20:59:17)

Drage moje Hvala za pomoč in tolažbo. Gre že na bolje:):):) Upam, da bo kmalu vse po starem.

En cmoka za vaše sončke. PA PA




Stran: [1]