Čupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Čupka razumno napisano! Ko imaš enkrat to pošlihtano v glavi, nimaš nobenih problemov več z varanjem (v spolnem smislu). Jaz sem potrebovala kar lepo število let, da sem prišla do tega. Pa niti ne morem reči, da sem pristašiča odprtih zvez (beri: po*ukaj, kogar želiš , ampak niti pod razno pa ne delam nobene galame, kar se tiče kontaktov mojega Kamikaze z nasprotnim spolom (spolnih ali ne-spolnih). Nisem ljubosumna na prijateljice in definitivno ne bi razbila vsega (vključno z njim ) kar imam v stanovanju, če bi kresnil eno drugo. Kolikor mi je znano (iz izkušenj), se *urac ne obrabi torej se zaradi enega *uka ne bo podrl svet - ne meni, ne komu drugemu. "Bog" nam je vsem oči naredil zato, da gledamo - in "organe", da jih uporabljamo . Mati Narava je malo pomešala sistem , ko nam je možgane in srce vključila po svoje, ampak hej - svet se vrti dalje. Tudi pri skupinskem seksu. Ko ti je jasno, da se v to spustiš izključno zaradi užitka in ko ti je jasno, da partner ni tvoja lastnina, se pač sprostiš in uživaš. Ja, OK, če se po enem *uku tip zatreska v drugo in spakira kufre - aleluja - naj gre! A brez tega se pa to ne bi moglo zgoditi (beri: če bi šel sam po*ukat eno drugo)? Če mu ni do tega, da bi bil z mano - ve, kje so vrata. Če pa ne ve, mu jih bom pa jaz pokazala. Juj, bejbi, se bojim, da si dregnila ne le v osje, ampak kar v sršenje gnezdo . Sicer pa e sama strinjam z vsem kar si napisala. Čeprav tudi sama živim v monogamni zvezi že dolgo vrsto let, sva probala v začetkih precej razno raznih kombinacij. Vendar je bilo to le obdobje, ko nama je pač pasalo eksperimentirat. Po vsaki taki izkušnji sva se imela še raje in sva se še bolj štekala. Kaj več o tem razglabljat tu, nima smisla. Saj veš... Kar se tiče pa zadovoljitve pri skupinskem seksu....zadovoljitev je že sama draž in vznemirjenje, ki ti ga takšna izkušnja nudi in zaradi česar se v takšno izkušnjo tudi spustiš. Poleg tega običajno ne gre za sistem "10 minut imaš da me obdelaš in v tem času mi mora 3 krat prit, če ne se poberi", ampak za daljše, prijetno druženje, crklanje, vzajemno "obdelavo"..., igrice,...
|