ajam27 -> Kako odmerjati kapljice proti krčem? (4.4.2009 9:08:17)
|
Mi lahko katera napiše kako odmerjati kapjice proti krčem 2 mesečnemu dojenčku. Iz AUT sem dobila kapljice Lefaxin in pa Babynose in ne razumem navodil. JIh lahko dodam k vsakem obroku in zmešam direktno v mleko ali je doziranje omejeno? Pa še nekaj. Tašči je dala znanka kapljice Rescue remedy od nekega homeopatskega zeliščarja Bacha. Pravi, da naj bi te kapljice otroku pomagale in da so menda precej učinkovite. Navodil zraven ni, sem pa na spletu malce brskal in ne najdem, da bi omenjeno zdravilo pomagalo proti krčem. Z njim naj bi zdravili le depresijo, strah, tesnobo...Jih je katera uporabljala za svojega otroka? za uporabo slednjih sem malce skeptična. Nekaj učinkovitega rabim pod NUJNO ker krči in posledično jok so grozni. Ima jih vsak dan in ne minejo po 3-4 ure. Ubožček tako joka, da je v glavo popolnoma zaripel in na koncu tako zahripan, da jok že ni več podoben joku temveč pisklanju. POvrhu vsega pa ima še popkovno kilo katera je ob močnem naprezanju in dretju izbočena za 2cm. In mi je pediatrinja naročila naj čim manj joka. Kar pa je samo s crkljanjem in tolaženjem skorajda nemogoče doseči.
|
|
|
|