Kje je tu logika? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Bejba -> Kje je tu logika? (9.5.2005 21:15:16)

Pa če damo našega sončka zvečer spat ob 19h ali ob 20h ali celo ob 22h (kar se nam je enkrat zgodilo, ker smo se dolgo potepali), se mali zjutraj zbudi vedno ob približno enaki uri (med 6.30 in 7.00). In povejte mi kje je tu logika :zmeden:? Sem mislila, da če nam bo ratalo zamakniti večerni čas spanja na malo kasnejšo uro, bomo zjutraj vsaj malo potegnili, pa ne rata :(.
No ja, saj ni take panike, ampak ni mi jasno kako mu je enkrat dovolj 9 ur spanja, drugič pa spi 12 ur :zmeden:.
Oh ti naši sončki, kdo bi jih razumel :love::love::love:.

LP; B

BONI* -> Kje je tu logika? (9.5.2005 21:19:19)

Bejba, jaz že skoraj 5 mesecev iščem tisto budilko, ki Luko zbudi vsak dan pribljižno 15 min do 7h, da jo zabrišem čez okno, pa jo še nisem našla:grrr:
Zgleda, da so vsi naši:duda: v kup stopil in kujejo eno tako zaroto proti nam:)- Kaj če ti pol tuki logika:zmeden2:

Lp, Boni

tilka -> Kje je tu logika? (9.5.2005 21:20:49)

Jaz tega ne razumem že sedem let pri prvi hčerki. Tudi pri drugi je enako. Hvala Bogu, da ima še kdo enake probleme....ha, ha.

HuAnita -> Kje je tu logika? (9.5.2005 21:22:46)

Se sploh ne ubadam več s tem. Pri nas bi šla spat kar ob 18.00! Če gre pred 19.00, je ok, če pa ne, se pa še večkrat zbuja kot sicer. Tako da ne to nek čuden integral logike:(.
Spi pa recimo do 6.00, jo previjem, malo potelovadi, poziza, pa jo ob 7.00 spet zmanjka do 9.00. Skratka, veliko spi.

BONI* -> Kje je tu logika? (9.5.2005 21:23:11)

Rana ura, zlata ura:)-

Bejba -> Kje je tu logika? (9.5.2005 21:43:38)

Boni, meni bolj sede pregovor:
Ko rano rani, rano dan zajebe :)-:)-:)-

Lunca1 -> Kje je tu logika? (9.5.2005 21:49:19)

Mogoče jih zbudi svetloba. Ker Pina se tudi takrat zbuja.:zmeden:

BONI* -> Kje je tu logika? (9.5.2005 21:50:34)

Ja ja, po jutru se dan pozna:)- Le glej, kaj boste zjutri počel:)-

lp, Boni

Zvezdica -> Kje je tu logika? (9.5.2005 21:51:47)

Ojla, sem prebrala da spite vso noč ...bravo, kdaj bo to nam uspelo se sprašujem. Naskednji teden se bova selila iz njegove sobe pa bomo videli če bo kaj bolje. Zdaj se nam pa dogaja nekaj čudnega, ampak bom kar novo temo odprla, ker ...no preberite.
Bravo za Anžeta, ki aja vso noč.
Nočko

Bejba -> Kje je tu logika? (9.5.2005 21:52:07)

Lunca1, danes je naš ati čez okno obesil še deko (poleg žaluzij in debelejši dekorativnih zaves) in bomo videli jutri, če se bo naša "budilkica" kaj zmotila ;). Vam sporočim.

Taša -> Kje je tu logika? (10.5.2005 6:43:34)

Pri nas je bilo pred cca. 3 oz. 4 meseci tako da sem jo dala spati zvečer ob 19,30 pa je spala zjutraj do nekje 7 pol sva se pa podojili pa je ona zaspala nazaj do 9... No zdej pa je že lep čas tako da se zbudi nekje okrog 7.. včasih že ob 6.30... ja pa smo budni.. pa bi tako rada da bi sedaj poleti, zvečer malo dlje bedela..ko je dlje časa svetlo...zjutraj pa malo dlje pospala pa mi ne uspe... Če jo dam spat ob 9 se glih tko zbudi ob 7....Bejba,glih tko kot ti praviš enkrat ji je dost 9 ur spanja enkrat pa 12... Tudi jaz je nič ne razumem! Pa se ne bom z tem obremenjevala, glavno da mi spi celo noč...;)

L&F&B -> Kje je tu logika? (10.5.2005 8:14:17)

No, ja, kaj pa naj rečem jaz, ko se maj že od rojstva zbuja ob petih? Sem mislila, da bo premaknjena ura kaj delovala, pa očitno tudi to upošteva.;)

Annny -> Kje je tu logika? (10.5.2005 8:57:33)

Naš papagaj je isti:)-:)-:)-:)-

Bejba -> Kje je tu logika? (10.5.2005 9:21:48)

Deka čez okno nič pomagala, danes je začel rogoviliti že ob 6h :(. Sem ga sicer potem malo nahecala in je bil do 7h v posteljci, jaz pa sem še malo po presledkih zadremala :muca:.

žiža -> Kje je tu logika? (10.5.2005 12:18:59)

Ojla, tud naša se zjutraj zbudi obvezno mal do 7ih samo je potem do pol osmih še čisto pridna v svoji posteljici. Mal se pogovarja in poje, iz sebe zbrca vse kar more potem pa počasi klicat začne. Tako da se za nas dan začne ob 7.30 kr znosno. Spimo pa že tri mesece celo noč, razen ob polni luni in mlaju. Smo danes po dveh nočeh spet lepo spali.

Stran: [1]