depilator.... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Alika -> depilator.... (9.5.2005 20:18:10)

mi je crknil:((:hudicek:
Zdej pa bi si rada kupila novga,pa nevem točn kerga bi kupil?!:zmeden2:
Kaj pa ve uporabljate?

Aja,zdej sem imela Philips Satinelle sensitive in mi je služil skor 8 let-se mi zdi...v glavnem zlo dolg:bravo:

babylove -> depilator.... (9.5.2005 20:54:35)

Jaz imam enakega kot ti. Ampak mi gre na živce, ker po uporabi noge niso tako gladke kot na reklami... Pa črne pikice mi ostanejo pod kožo, če se brijem pa je izgled dosti lepši in noge bolj gladke :zmeden:

Bejba -> depilator.... (9.5.2005 21:59:18)

Ej punce, kolk časa pa traja, da te neha tako hudičevo bolet? Jaz sem ga namreč pred kratkim dobila in kar jokam zraven, ko se depiliram :((. Posebej na bikini predelu. Vsak dan malo, pa še nisem prišla do konca :(

Alika -> depilator.... (9.5.2005 22:09:43)

Jz z depilatorjem nisem imela nobenih težav,tud bolel me ni prov zlo....se je čist dal potrpet.
Respa je,da sm pol imela take rdeče pikce,k pa so čez no izginle-ponavad to delam zvečer,k otroc že spijo,pa mam cajt...
Je pa tud res,da ga ne uporabljam za bikini predel,ker bi najbrž vriskala zravn...v glavnem sam za noge,pa ostanejo lepo gladke,imam pa dlačice tud precej mehkejše kot po britju.Se pa depiliram na tri tedne...

kr1a -> depilator.... (10.5.2005 7:05:57)

JAz sem prejšnji teden kupila philipsovega, v Merkurju. Je v akciji in stane malo manj kot 20.000 sit. Ima nastavek za depilacijo, brivnik in piling. Sicer je to moj prvi depilator, ampak sem ful zadovoljna. Lp

Stran: [1]