|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj poklicati G?
3.4.2009 11:39:10   
Anonimen
mene pa zanima kdaj naj pokličem G? user posted image  mi zamuja 1 teden vsi testi so bili pa negativni!!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj poklicati G?
3.4.2009 11:51:07   
Rakica_80
Zakaj pa bi morala poklicat G?
Si bila v kakšnem postopku ali kako, malo več napiši, da ti lahko pomagamo!

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.4.2009 13:41:52   
anabanana
Ni potrebe po klicanju ginekologa dokler ti kak mesec ne zamuja. Tako vsaj odgovarja dr.Pušenjak na mon-u

krepat ma ne molat

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.4.2009 18:21:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Zakaj pa bi morala poklicat G?
Si bila v kakšnem postopku ali kako, malo več napiši, da ti lahko pomagamo!

ne nisem v dobenem postopku! z mojim dragim 1 leto delava na user posted image  pa ni do sedaj nikoli user posted image  zamujala sem jo imela vedno redno!!
ker pa so bili vsi testi negativni me je pa samo zanimalo koliko časa ti mora user posted image  zamujati, kljub temu da so testi negativni poklicati G! in hvala za odgovor!!

LP

Neposredna povezava do sporočila: 4
3.4.2009 18:24:47   
Rakica_80
Zaradi tega, ti ni potrebno hoditi G, lahko počakaš še kakšen teden, če ti ni še prišlauser posted image , naredi še enkrat test, pa pol pokliči, da vidijo zakaj je ni?
Lahko da si pod stresomuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.4.2009 18:44:28   
Anonimen
hvala za odgovore! bom še počakala!

Neposredna povezava do sporočila: 6
3.4.2009 18:50:22   
Rakica_80
Ni problemauser posted image  če še kaj rabiš ti kr vprašaj!
Srečno, pa da čim prej zagledaš +user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.4.2009 18:57:46   
Anonimen
hm jaz mam tudi en problem tudi meni zamuja user posted image  en teden pa sem danes delala test CB pa je bil rahel + (res rahlel sem morala fejst pogleat) ampak sem šla potem še po enega CB sem mislila sa sem premalo namočil pa se na drugem ni nič videlo zdaj pa ne vem ali se naj veselim ali naj še počakam?!

LP
Anonimnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
3.4.2009 18:58:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

hm jaz mam tudi en problem tudi meni zamuja user posted image  en teden pa sem danes delala test CB pa je bil rahel + (res rahlel sem morala fejst pogleat) ampak sem šla potem še po enega CB sem mislila sa sem premalo namočil pa se na drugem ni nič videlo zdaj pa ne vem ali se naj veselim ali naj še počakam?!

LP
Anonimnauser posted image

aja prvič sem lulala gor drugič pa v lonček!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
3.4.2009 19:06:29   
čebelca2
Pozdravček, anonimna.

imam podobno situacijo - včeraj sem delala test in se je čist mal vidla črtica (res malo) in sem šla dans po še  en CB in ga bom jutri zjutraj naredila...  jst mislim da sem noseča ker imam že od kar sem imela nezaščiten spolni odnos bolečine v trebuhu in špika me v jajčnikih (sem bla že 2x noseča in je bo pri obeh isto, zelo zgodaj znaki)...
a imaš kake simptome?drugače pa če pokaže enkrat + je zelooo malo verjetno da nebi bila noseča (hočem reči, da se prej zmoti test v smislu da pokaže - , ponavadi se pri + ne zmoti)

poskusi ga narediti še enkrat ampak dva dni po tem ko si naredila zadnjega (če si ga danes, ga naredi v nedeljo). sej vem da je težko čakat - jst sm že 4nardila preden je kaj pokazaluser posted image pač smo neučakane. vso srečo, pa javi rezultat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.4.2009 19:13:25   
Anonimen
bom delala naslednji teden test! strah me je da ne bo spet kaj narobe če sem mogoče res user posted image , ker sem imela ss v 7 tednu nosečnosti! znake mam pa sam te da sem lačna pa da mam napete prsi - ne boleče! pa včasih me špika v jajčnikih ali pa v ledvicah in napihjen trebuh!! pa BT 37.1 - 37.3 nikoli ne pade pod 37!
samo take znake sem imela tudi pred user posted image  tako da nimam pojma zdaj kaj je!!

LP
Anonimna user posted image

(odgovor članu čebelca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
3.4.2009 22:39:00   
čebelca2
razumem strah - sem napisala prej da sem bla že 2x noseča ampak nisem napisla da sem imela tud 2xss... ne razmišljam o  tem - mislim pozitivno in da bo vse user posted image , čene se  mi lahko začneuser posted image mešat!!upam da bo letošnji Miklavž tak kot si želimuser posted image tudi zate upam da bo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.4.2009 23:10:27   
Anonimen
a to pa nisem vedel za ssuser posted image user posted image  jaz tudi upam zate da nama bo ratalo!!user posted image user posted image

LP

(odgovor članu čebelca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
4.4.2009 5:40:54   
mojca345
SEJ VAMA JE ŽE RATALO !!!

zdej samo še en dokaz rabita, da bosta verjele...

ČESTITKE !!!  user posted image user posted image user posted image

Držim pesti, da bo vse OK prve tri glavne mesece....Samo pozitivno mislit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.4.2009 19:58:57   
Anonimen
čebelica2 kaj si naredila test? se je boljše vidla črtica? jaz nimam več potrplenja ga bom jutri nardila sam najprej bom nardila FS in če bo slaba črtica bom pol ponovila CB!!

(odgovor članu mojca345)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
6.4.2009 18:41:04   
Anonimen
pri meni še zdaj ni user posted image !! sem  že čisto obupana bom kar jutri poklicala G! zadnjo sem pa mela 28.2!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
6.4.2009 18:47:40   
tinncyka
pri meni je isto in zadnjo sem imela en dan pozneje 29.2!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.4.2009 10:53:39   
Anonimen
evo jas sem pa danes še enkrat delala test CB in mi je pokazal debeli +!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu tinncyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
7.4.2009 10:54:37   
tinncyka
Čestitke lepo in zdravo user posted image  ti želim!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?