[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (9.5.2005 18:53:08)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

kofetek2010 -> El. brivnik (9.5.2005 18:58:20)

midva skupaj uporabljava te mach3 turbo miga giga žiletke, a zelo usklajeno - meni je čisto frišna preostra in se mi potem vse zaraste, ker mi pregloboko vreže, moj ima bolj trde kocine in ima rad temeljito britje (drugače zvečer zgleda kot, da se zjutraj sploh ni pobril) - on jo uporabi tja do 3x, potem je lahko moja (uporabna tudi za 3x):)-

sem imela pred leti nek ženski brivnik, a ni ga čez mokro britje :)

Annny -> El. brivnik (9.5.2005 18:59:42)

Moja mama ima Braunovega, pa ga je uporabila mogoče 2x..Lahko ti povem, da moraš imeti že kar blazno dolge 'kocine', da ti kaj obrije, pa še to potem malo pika.
Poskusi, mogoče bo pa tebi odgovarjal, hmmm.
Če si zagovornica temeljitega britja, se ti pa bolj splača investirati v en tak ženski brivnik (na britvice).
Lp

kofetek2010 -> El. brivnik (9.5.2005 19:02:45)

ziher ne uničiš britvice s trdimi kocinami - ampak s toplo vodo, me jo splaknemo pod toplo vodo, moši pod hladno :)-

india -> El. brivnik (9.5.2005 19:08:24)

Jaz imam Philipsov brivnik, pa sem ga uporabila morda 3x....mi je enostavneje se brit z britvicami in sicer imam Sensor Excel ( Gillette), komplet 5 britvic si kupiva z možem skupaj, vsak ima seveda svoj brivnik in svojo britvico...pa ni problema, pena za britje pa tudi ni tak strošek.

Anonimen -> El. brivnik (9.5.2005 19:11:12)

Kosmatinke, imam eno vprašanje in malo mi je nerodno :ups:
Za kaj se uporablja brivnik? A recimo na bikiniju to deluje? In efekt - je tak kot pri britju z žiletkami?

Ja no kaj se režite. Ne morem moža vprašat. On še po 7 letih misli, da sem jaz fenomen med ženskami, ker nimam kocin :)- Sam jest moram za ta imidž reskirat marsikatero noč ko on sladko spi :grrr:

Mina1 -> El. brivnik (9.5.2005 19:12:54)

Ja nevem: jaz imam za bikini cono od Rowente za suho in mokro britje, pa se fino obnese in tako.

Pod pazduho si obrijem z žiletko, po nogah pa z epilatorjem od Philipsa, tisto, ki ven cuka;), sicer ne drži 4 tedne, tako kot nakladajo v relamah, ampak se z leti izredno izredčijo dlake na nogah;).

Zdej pa, kako se kateri kaj obnese, je pa druga zgodba, ker imamo tudi različno občutljivo kožo in tako:)-

pa-pa Mina1

zi&mm -> El. brivnik (9.5.2005 19:30:10)

Ja no; je kr :hudicek: s temi kocini...sama sem za roj.dan dobila philipsov brivnik, ker sem si ga taaaakoooo želela a na žalost sem ga uporabila le 2x al 3x, ker me je bolelo in tako se vrnila k britvicam in sicer imam Wilkison-extra II, jaz si pene ne kupim ampak dobro namilim predele, kjer je pač depilacija potrebna in zadevo uredim...to storim 1xtedensko, kee so se mi že tolko razredčle:)-:)-:)- No, sedaj v 39t gre to malo težje saj sem kot :sloncek: okrogla ampak mi :love:pomaga

lp, :rozica::rozica:

Mili

puncica -> El. brivnik (9.5.2005 19:53:47)

Joj bagi sam brivnika ne kupovat, ker sploh ne obrije tako kot bi bilo treba, jst sem ga kupla, ne tega se mi zdi ali pač:zmeden: iin sem bla ful razočarana, ful pika ko se obriješ, sploh ni tako gladko kot pri žiletkah. Sicer pa jaz uporabljam kr žiletke, ki mi pridejo pod roko, zdaj nazadnje je moj dragi ene ful dobre prinesel, ko je brivnik v Celju pozabil in sem si jih kr sposodla, pa je imel potem kej za povedat:)-, itak vse njegovo vzamem.

Drugače še vedno prisegam na moške žiletke, ker tako fajn pobrijejo, pa pikic je za čuda manj, kot pri kakem lady protector al pa kej podobnega.

ZARA -> El. brivnik (9.5.2005 19:58:56)

Za 10 čukov BAGI, boš imela britvic do leta 2010, no...pomoje je brivski aparat en navadn nateg,pa še kocine morš imet v kitke spletene, da kaj prime...sem ga včasih imela,dobr da je crknu,če ne bi ga jst umorila!!

teta beta -> El. brivnik (9.5.2005 20:02:45)

Jaz imam Braunov silkepil, kombiniran z brivnikom. Z epilatorjem sem zadovoljna, z brivnikom pa ne. Sploh ne obrije gladko, primeren je le za krajšanje dlačic, če se ti zaraste, pa se hočeš malo polepšat ;).

Mina1 -> El. brivnik (9.5.2005 20:11:51)

"...pa še kocine morš imet v kitke spletene..."

:)-:)-:)- to si super napisala:)-

pa-pa Mina1

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (9.5.2005 20:30:57)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

piščanc -> El. brivnik (9.5.2005 21:33:02)

philips ima zdej enega super Moi, polni se, pa je za mokro in suho britje in lep po obliki, glava je majhna in prilagodlijva

cena pa 12.000 sit

jest sem super zadovoljna

piščanc -> El. brivnik (9.5.2005 21:36:02)

men se vedno vname in zaraste koža, če se z žiletkami brijem, tud pod pazduho

brivnik uporabljam za bikini in pazduho, noge pa z depilatorjem

Mina1 -> El. brivnik (10.5.2005 7:11:10)

Ninočka, a to je zdej en ta novejši al kako? Sem glih v Bofu gledala, imajo nekaj novega. Jaz itak kupim, kar se mi dopade, pa ni važno:)-:)-:)- - samo da dela dobro in tako.

Povej, kateri je to od Philipsa? Cifra...sej veš;)

pa-pa Mina1

piščanc -> El. brivnik (10.5.2005 16:31:27)

nov je ja Mina, imenije se Philips Moi, cena 12.000 SIT.
nima baterij, ampak polnilec, ki ga priključiš v vtičnico in v podstavek, potem pa daš brivnik na podstavek in ga polni, sliši se malo zakomplicirano, ampak to je zato, da voda ne pride do baterij

ima pa tako luštno majhno glavo za britje, da se lahko tud pod pazduho lepo obriješ

Stran: [1]