E - strani o prenovi stanovanja (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

al1* -> E - strani o prenovi stanovanja (9.5.2005 16:52:36)

Malo brskam po netu, pa ne najdem nič pametnega. Potrebovala bi kakšno stran, kjer bi dobila kakšne ideje o ureditvi spalnice in otroške sobe. Počasi začenjamo s prenovo, jaz pa se še kar nisem odločila glede barv in ostalih pomembnih malenkosti.

Hvala

:rozica::rozica:

Anonimen -> E - strani o prenovi stanovanja (9.5.2005 16:55:23)

http://www.wohnidee.de/

Meni je fejst dobra stran.

Bojana

total -> E - strani o prenovi stanovanja (9.5.2005 16:57:46)

Ojla,evo mi smo glih v prenovi stanovanja,zdaj smo glih zrihtali spalnico,novo pohištvo,marelične stene,v glavnem je super ratalo,zdaj pa se še moj dragi matra okoli dnevne sobe,ki bo v plavem,stene še ne vemo kakšne bojo,velik lučk po stropu,tako kot v spalnici,v glavnem nobel.Še mal pa bomo uživali.

Lp:rozica:

al1* -> E - strani o prenovi stanovanja (9.5.2005 18:06:01)

Bojana, hvala. Res dobra stran!

al1* -> E - strani o prenovi stanovanja (9.5.2005 18:08:18)

Srečnica, je že vse za tabo. Nas to vse čaka v začetku junija. A maš kakšno fotko? Tudi midva se v spalnici odločava med marelično in zeleno, otroška soba pa verjetno modro-zelena kombinacija. Dokončne odločitve še ni.

Zea -> E - strani o prenovi stanovanja (9.5.2005 19:12:33)

Na strani od Ikeje lahko dobiš kakšno idejo, imajo pa tudi programček za ureditev spalnice.
Če ti ustreza angleška varianta pojdi na http://www.ikea.com/ms/en_GB/
potem pa na 'the complete bedroom', čisto na spodnjem delu strani, nato na 'NEW SPRING PRODUCTS! style lab' in lahko izbiraš barve, pohištvo...

Meggi -> E - strani o prenovi stanovanja (9.5.2005 21:16:34)

Jaz sem ravno danes razkirala za revijo Pri nas doma-+Dobrodošli- neki takega no. Je posebej o OTROŠKIH SOBAH. Se mi zdi da redko najdeš o tem. Poglej!

Drgać sem pa jaz naudušena nad idejami od Ikeje- sam da me tja spustijo s polno denarnico.

Stran: [1]