večerja (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

suprmedo -> večerja (2.4.2009 19:14:22)

Pozdravljene!
vem da je o tem veliko napisanega ampak vseeno vprašam. Stari smo 9 mesecev do sedaj sma se dojili, danes pa je že premalo za večerjo, sicer mleko črpam že od začetka. adaptiranih mlek ne mara, kaj menite ji lahko dam za večerjo alpsko mleko oziroma keksolino z alpskim mlekom. adaptirana mleka smo že poskušali pa ni šans da bi jedla. Pojma ni nimam kaj naj ji zdaj dam. saj vem neroda!

tailor -> RE: večerja (2.4.2009 19:39:17)

ja  jaz na tvojem mestu bi raje kupila navadno mleko in ga prekuhala in dodala malo vode.drugače če pa nimaš trenutno navadnega pa daj alpsko z malo vode .mislim da nebi smelo bit nič narobe.

Gilo -> RE: večerja (2.4.2009 20:13:15)

Brez skrbi lahko daš mlečne kašice, ki se mešajo s kravjim mlekom (keksolino, frutolino, čokolino) ali pa daš kašice npr. od Hippa za lahko noč (plava škatla), ki že vsebujejo adaptirano mleko, so pa zelo dobre. Najceneje te pridejo v Mullerju, kjer stane 500 g (2x250g) - 3,80 EUR. Samo za primer: v Sparu stanejo Hippove kašice 250 g - 3,30 EUR.

glen -> RE: večerja (2.4.2009 20:53:06)

Začni raje najprej z navadnim prekuhanim mlekom pa pol prešaltaj na Alpsko.
Obstajajo pa tudi papice ki se mešajo z vodo.
vem da sem jih jaz 4 leta nazaj kupovala v Dm od Alette

melanija -> RE: večerja (2.4.2009 21:14:42)

Pri 9 mes je moj jedel pašto, riž, gres za večerjo oz. kar smo imeli ostali. Včasih tudi kakšen jogurt, pa kruh, če mu ostalo ni pašalo. 

Čokolinote, keksolinote in podobne stvari ni hotel niti poskusit oz. eno žlico je še spravil vase to je pa bilo vse - raje je jedel konkretne stvari.

suprmedo -> RE: večerja (2.4.2009 21:59:41)

hvala za odgovore!
res mal me je že panika ker nama je kar naenkrt zmankalo mleka, pa res nisem vedla kak naprej. bom jutri kupla mleko sveže in ga skuhala. ja imamo pa srečo da te keksolinote in grisolinote pa ima rada smo včasih kaj malo zmes poskusli pa je rada jedla.

memole80 -> RE: večerja (3.4.2009 10:50:34)

IZVIRNO SPOROČILO: melanija

Pri 9 mes je moj jedel pašto, riž, gres za večerjo oz. kar smo imeli ostali. Včasih tudi kakšen jogurt, pa kruh, če mu ostalo ni pašalo. 

Čokolinote, keksolinote in podobne stvari ni hotel niti poskusit oz. eno žlico je še spravil vase to je pa bilo vse - raje je jedel konkretne stvari.

Naša je tudi bolj za resno hrano. Čim vidi čokolino, se obrne proč. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

memole80 -> RE: večerja (3.4.2009 10:53:06)

IZVIRNO SPOROČILO: Gilo

Brez skrbi lahko daš mlečne kašice, ki se mešajo s kravjim mlekom (keksolino, frutolino, čokolino) ali pa daš kašice npr. od Hippa za lahko noč (plava škatla), ki že vsebujejo adaptirano mleko, so pa zelo dobre. Najceneje te pridejo v Mullerju, kjer stane 500 g (2x250g) - 3,80 EUR. Samo za primer: v Sparu stanejo Hippove kašice 250 g - 3,30 EUR.

Ma naša lisička ni jedla adaptiranega mleka in niti teh kašic, ki se mešajo z vodo, ki pa vsebujejo adaptirano mleko. Ni šans, da bi jo prelisičili. Prezvita je. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Maya80 -> RE: večerja (6.4.2009 15:50:21)

Moj (8m) je alergičen na kravje mleko in mu čokolino in podobno nardim z riževim mlekom.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.4.2009 20:35:28)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]