pokica_ -> RE: pomfri v pečici (3.4.2009 12:27:05)
|
Mi ga tako delamo že nekaj let, pa smo se vsi lepo navadli na takega. Je fino hrustljavo pečen in še celo brez olja. Kupujem pa tistega v Hoferju 2.5kg, ga naložim v pekač na peki papir, dam ventilacijsko pečico na 220 in pečem 20min, oz. dokler ni zlato-rjavo pečen. Tako smo se navadili na takle pomfri, da mi je kr čudno kje drugje jest tistega ocvrtega v olju. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Mi ne ustreza več. Drugače sem pa enkrat nekje brala o pomfriju pečenem v pečici, kjer je pisalo, da imajo 3 take porcije pomfrija enako kalorično vrednost kot ena porcija ocvrtega v olju. Tako da razlika je očitna; 3 : 1 [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|