Anonimen -> RE: kiselo mleko (2.4.2009 21:40:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo*tia 2 tedna že ne dojim..sedaj sem si ispumpala 25ml mleka in sem ga probala pa je kiselo...hotela sem maloj dat ker jo je hipp zelo zaprl..kaj narediti da se povrne mleko?naj vsak dan pumpam?pa bilo je rumene barve..ampak kiselo?zakaj?pa kaj naj da dobim dobro mleko.vmes bi pravprišlo tudi 10ml..zarad kakeca Tvoja punčka je stara 2 tedna in 6 dni, če sem prav videla - torej mleko postane belo šele po določenem času - v začetku je bolj rumenkasto. A si sploh kaj dojila ali si ji takoj začela dajati hippovo mleko? Ker očitno ti mleko ni pošlo, torej je moral biti kak drug razlog. Naj ti povem, da je materino mleko zelo zdravo za novorojenčka in dojenje prve mesece življenja, če le imaš mleko, je zelo dobrodošlo. No, da odgovorim na vprašanje - če želiš povrniti mleko, pij veliko tekočine - lahko kake sadne sokove ali le vodo, jej močno hrano (tako kot smo jo dobivali v porodnišnici), meni je zelo pomagala polenta in nenazadnje veliko počivaj. Kar se tiče kislosti mleka - nisem še slišala, da bi se mami mleko skisalo v dojkah - mogoče je samo to prvo malo bolj močnega okusa. Ponudi mali dojko, ne si črpati, pa boš videla ali bo jedla - ker otroci vedo, ali je okus pravi.
|
|
|
|