LUMPEK -> naj se javi katera, ki je rodila septembra (9.5.2005 15:27:51)
|
Jaz sem rodila konec septembra in sem veliko stvari dobila izposojenih,nekaj pa sem tudi kupila. Na primer, kupila sem: - 4 benkice-majčke za zvezat na hrbtu - 30 bombažnih plenic -najprej sem jih kupila 10, potem še deset zraven in še enkrat..., (najprej si jih kupi 10 ali 20, potem boš pa videla, če jih je dovolj, če ne pa še jih dokupiš) - 4 trikotnike za zvezat-zunanja plenica - 2 paketa pampersk-novorojenčki (priporočam ti, da si ne kupuješ preveč številk vnaprej, ker lahko, da rodiš večjega otrokeca in bo mu hitro premalo-tako se je zgodilo meni, ko sem rodila fantka teđkega 4150g in sem morala 2 paketa dvojke pampersk podarit kolegici) - 5 pajackov v celem (najboljše da kupiš take, ki imajo odpiranja čim bolj priročna-spredaj ali ob strani, zadaj ni preveč priporočljivo, ker moraš dete nonštop obračat-vsaj meni je to anti) - 3 tanke kapice - 2 malo bolj debeli - 4-5 zokenčkov - 3 copatke. To sem si dokupila, ostalo pa sem vse dobila. Če se še česa spomnim, ti napišem. lp, :sloncek:
|
|
|
|