|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   naj se javi katera, ki je rodila septembra
9.5.2005 15:00:13   
TVN
Punce, meni se že čisto rola. Prebrala sem že vse mogoče linke na temo opreme za dojenčka, vendar sem čedalje bolj zmedena. Rodila bom v sredini septembra, če bo vse po planu, zato bom hvaležna vsaki punci, ki mi iz lastnih izkušenj lahko pove, koliko opreme je kupila in kakšno. S tem mislim na oblačila, plenice, itd.
A se mi lahko javi kakšna, ki je prav tako rodila septembra (lani), pa da mi pove iz prve roke, kako je s to opremo. Ne bi rada nakupila goro zadev, ki jih potem sploh ne bi potrebovala!
Hvala, hvala!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
9.5.2005 15:20:02   
Tinna
Jaz sem si tudi že vse naprej pripravila, ker zadnji mesec se mi sploh ni dalo okrog hodit.

Nekako tako je blo z opremo:
Oblačila sem dobila izposojena. Imela sem ene štiri pajace z dolgimi rokavi in ene tri brez rokavov. Majčke za zavezat enih deset.
Povivala sem pa tako, da je ko je imel pajacka z dolgimi rokavi je imel eno dolgo majčko spodaj. Ko se imel pa pajacka brez rokavov je imel pa dve dolgi majčki spodaj.
Pa eno jopico in pajacka bolj lepa je imel.
Pa dve tetra kapici in eno bolj debelo kapico smo imeli. Pa eno dekico, zimskega pajacka, ene par volnenih nogavičk za nad pajacka.
Aja plenic sem imela pa celo goro, ker sem jih dobila. Mislim, da jih pa rabiš ene dvajset jih, če boš povivala na široko, pa za podiranje kupčka smo jih mi tudi rabili in še za kaj druzga- za v voziček, za v posteljko,...
Je pa res, da imamo mi sušilni stroj in je bil kar vsak tretji dan v pogonu.
Preveč pa ne kupuj, ker itak lahko potem vse sproti kar ti manjka dokupiš.

Lepo nosečnost ti želim. Baje da bo letos pa kar hudo vroče poletje. Mi smo imeli lani srečo, ker je bilo kar dosti dežja tako, da ni bilo tako hudo. A sej bo tako kmalu mimo in boš prav kmalu s tvojim :duda:.

LP:sloncek::sloncek:

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.5.2005 15:27:51   
LUMPEK
Jaz sem rodila konec septembra in sem veliko stvari dobila izposojenih,nekaj pa sem tudi kupila. Na primer, kupila sem:

- 4 benkice-majčke za zvezat na hrbtu
- 30 bombažnih plenic -najprej sem jih kupila 10, potem še deset zraven in še enkrat..., (najprej si jih kupi 10 ali 20, potem boš pa videla, če jih je dovolj, če ne pa še jih dokupiš)
- 4 trikotnike za zvezat-zunanja plenica
- 2 paketa pampersk-novorojenčki (priporočam ti, da si ne kupuješ preveč številk vnaprej, ker lahko, da rodiš večjega otrokeca in bo mu hitro premalo-tako se je zgodilo meni, ko sem rodila fantka teđkega 4150g in sem morala 2 paketa dvojke pampersk podarit kolegici)
- 5 pajackov v celem (najboljše da kupiš take, ki imajo odpiranja čim bolj priročna-spredaj ali ob strani, zadaj ni preveč priporočljivo, ker moraš dete nonštop obračat-vsaj meni je to anti)
- 3 tanke kapice
- 2 malo bolj debeli
- 4-5 zokenčkov
- 3 copatke.

To sem si dokupila, ostalo pa sem vse dobila.
Če se še česa spomnim, ti napišem.
lp,
:sloncek:

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.5.2005 19:06:31   
taca
Hojla!

Tudi mi smo septemberčki!

Jaz ti priporočam:
-20 tetra plenic
-4 povijalne plenice
-namesto tistih majčk na trakce, ki se zavezujejo zadaj, bi ti jaz svetovala tiste bodije od Clarca (imajo jih v baby centru) na preklop spredaj, tako, da ne vlečeš čez glavo. Se mi zdi, da so body-ji bolj praktični kot tiste majčke, ki jih je ful zoprno zavezovati zadaj. Rabiš jih pa vsaj 5
-majčke z dolgimi rokavi kakšnih 5
-bombažne žabice 5 kom (ful praktične)
-če boš kupovala pajacke, kupi take, ki se zapenjajo med nogicami kakšne tri kom.
-2 jopici z dolgimi rokavi
-3 nogavičke
Tako nekako za začetek. Pol boš pa že vidla glede na vreme.

Lepo in čim manj vročo nosečnost še do konca!
Kdaj septembra pa maš rok?

LP T & :duda:
-2 copatke

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.5.2005 8:39:07   
TVN
Živjo, taca! Iskrena hvala za pomoč. Tole bo moj prvi otroček in nimam pojma o teh stvareh. Punce pa imajo različne izkušnje in priporočajo najrazličnejše stvari, tako da si na koncu povsem zmeden.
Uradni rok je zaenkrat še vedno 19.09., vendar po UZ-jih kaže, da je detece nekoliko starejše, povsem mogoče, da bom torej rodila prej (bi bilo povsem zaželeno - seveda ne prezgodaj!).
Hvala za lepe želje. Zaenkrat se počutim odlično, trebušček me še ne moti, vročine zaenkrat ni, jo pa obljubljajo. Bomo videli.
Uživaj s svojim krasnim fantičkom Markom in možekom. Vse dobro!:)

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?