Lenck
|
IZVIRNO SPOROČILO: Greenie Res ne vem zakaj ste nekatere tok proti takim zadevam, ki so čisto zabavne. Verjetno ste malo ljubosumne, da same tega niste imele oz. se niste spomnile . Res veliko neumnega poberemo po Američanih, ampak kakšna zadeva je pa fajn. Jaz sem imela Babyshower in izpadel je super. In nekaj razlogov zakaj je 1. imaš lahko res veliko zabavo z vsemi prijateljicami, ki je ko se dojenček rodi ne moreš imeti (no razen če misliš, da bo tak rompompom lepo prenašal), je kot neke vrste dekliščina, pa še vse prijateljice se na kupu dobijo (pri nas je to zaradi služb in ker živimo na zelo različnih koncih zelo težko). 2. stane zelo malo - nosečnica ne pije alkohola in tudi ostale kolegice potem ponavadi ne, igrice se lahko spomniš take, ki so zastonj, kupiš nekaj hrane in pijače, itak pa kolegice ponavadi ogromno hrane spečejo in prinesejo s sabo (saj moje so se same ponudile). 3. dobiš darila, ki jih dejansko potrebuješ že ob otrokovem rojstvu, tako ti določene opreme ni potrebno kupovati, pač poveš kaj še potrebuješ. Če čakaš na otrokovo rojstvo se ti pa lahko veliko stvari podvaja. 4. prijateljicam lahko res posvetiš celo popoldne, večer in še noč; po rojstvu dojenčka pa se lahko z njimi dobiš za kratek čas, pa že laufaš domov dojit ... Ne boš verjela, ampak ljudje smo različni, in ene pač nismo ne fouš ne ljubosumne, ampak se nam take zadeve iskreno zdijo bedarija. Meni je zdi bejbišavr v taki obliki, kot je opisan tu, nočna mora, in? Zaradi mene lahko vsaka, ki ji je to kul, v tem uživa, nikjer pa ne piše, da se mora meni zdeti fletno. Ne, zdi se mi butasto, in pika. Naj v tem uživajo vsi, ki jim diši, lepo, da najdejo nekaj, kar jih osrečuje, samo da bi jim pa tudi ostali morali ploskati, kako super ideje - ne, pa ne bom. Mogoče ste pa tiste s tem savrjem foušne onim, ki tega ne potrebujemo, ker se imamo fajn prej in potem Tia, ti pa nam, neukim, prosim razloži, zakaj to pomeni znak nezrelosti? Ker smo pač podale svoje mnenje na javnem forumu, in o, kako si drznemo, da to ni navdušujoče? Ja, meni se zdi risanje otročička v petih sekundah z gručo vreščečih babnic jako zrelo... bemtiš, zdaj pa res ne vem, kako sem si drznila seksat, na, zdej bom pa, nezrela, imela otroka...