smigli
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: smigli Staršev ne bom obsojala, ker ne poznam njune resnice, mi pa grejo načini, metode, sredstva novinarjev na bruhanje, me zanima kakšen človek lahko pozvoni na vratih bližnjih sorodnikov in jih prosi, da dajo izjavo, medtem pa z mikrofonom lovi zvočnik domofona in kamera kaže neke brezvezne posnetke, čisto po naše, namesto da bi iz tujine uvozili dobre reči, se navzamemo taslabih ......... Meni je žalijočim še sožalje težko izreči, ker se mi zdi, da jim taka in onaka pozornost sam škodi........ Mrhovinarstvo = novinarstvo na pop tv Takšen človek, ki ponudi gledalcem to, kar radi gledajo...... Ne vem zakaj gledate Trenja, če jih potem non stop opravljate...... Kar nekako verjamem, da so imela včerajnšnja Trenja dosti višjo gledanost kot Trenja en teden prej.....ljudje smo pač lačni škandalov in željnji tujih tragedij.....koga pa zanima, da delnica OMV in Petrola ni vredna trenutno nič več in kaj to pomeni za Slovenijo, med drugim tudi to, da bomo vsi varčevalci v kratkem plačevali višje obrestne mere.....mnogo bolj zanimivo, verjamem, da tudi lažje, je kar tako vsepovprek obtoževati institucije v primeru tragedije umora...... To dotično oddajo sem gledala, da bi lažje ( če sploh lahko ) razumela zakaj? Oddaja mi je vedno manj všeč, se pa po njej vsaj nekaj dobrega naredi in sicer ukrepa pri stvareh, ki se jih je prej pod predpražnik pometlo! Jaz osebno nisem željna škandalov. Umor dveh otrok me zelo prizadene in zanima me ozadje, ne zaradi naslajanja ampak zaradi razumevanja. Žalovanja pa ne bi rada sodila, vsak po svoje odreagira. Očeta pa poznam, zato me je šo toliko bolj prizadelo.
|