Pozdravljene. Jutri imamo zopet en obisk, pripravila bi palačinke, polnjene z mletim mesom, zapečene v pečici, pa solato...prosim, pomagajte, ali se da kakšno omako ponuditi zraven k palačinkam? Hvala.
mika -> RE: Kaj paše k... (2.4.2009 8:45:24)
kO DELAM KANELONE, NAREDIM ZRAVEN TATARSKO OMAKO.ajajajajajajaj črke, sorry
TIA22 -> RE: Kaj paše k... (2.4.2009 8:54:06)
Če imajo radi, lahko gorgonzolino, lahko smetanovo, lahko bučkino...
Felicita -> RE: Kaj paše k... (2.4.2009 8:55:52)
tut jest ponavad nardim lahko tatarsko (pol majoneze zamenjam z jogurtom), sicer pa kot je predlagala tia22, samo naj bo bolj 'lahko' - meni se zdijo že kaneloni sami po sebi blazno nasitni...
smigli -> RE: Kaj paše k... (2.4.2009 8:59:02)
Jutro,
predlagam bešamel
dober tek![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
muška -> RE: Kaj paše k... (2.4.2009 11:30:07)
kaj pa šedaš tik preden jih vzameš iz pečice najje sir? POtem ne rabiš nobene omake, ker je sir čisto topen in še tekoč.
silhueta -> RE: Kaj paše k... (2.4.2009 11:33:15)
Povrhu potresi nariban sir, omaka bi bila po moje čisto preveč. Malo različne solate zraven, pa imaš super kosilo.
melanija -> RE: Kaj paše k... (2.4.2009 14:15:12)
Jaz ponavadi, preden jih serviram polijem z naribanim sirom in kislo smetano, v pečici pustim samo toliko časa, da se sir stopi.
nuala -> RE: Kaj paše k... (2.4.2009 16:11:50)
Jaz bi definitivno paradižnikovo s svežimi zelišči.
muška -> RE: Kaj paše k... (2.4.2009 16:36:09)
IZVIRNO SPOROČILO: nuala
Jaz bi definitivno paradižnikovo s svežimi zelišči.
to tudi ne bi bilo slabo, če bi recimo še malo na pikant povleklo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] . jaz bi kar kupila tiste mehiške omakice za ala tortilla čips, meni so ful dobre. Sploh ta paradižnikova in načo