Kaj paše k... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj



Sporočilo


timoteja -> Kaj paše k... (2.4.2009 8:40:26)

Pozdravljene. Jutri imamo zopet en obisk, pripravila bi palačinke, polnjene z mletim mesom, zapečene v pečici, pa solato...prosim, pomagajte, ali se da kakšno omako ponuditi zraven k palačinkam? Hvala.




mika -> RE: Kaj paše k... (2.4.2009 8:45:24)

kO DELAM KANELONE, NAREDIM ZRAVEN TATARSKO OMAKO.ajajajajajajaj črke, sorry




TIA22 -> RE: Kaj paše k... (2.4.2009 8:54:06)

Če imajo radi, lahko gorgonzolino, lahko smetanovo, lahko bučkino...




Felicita -> RE: Kaj paše k... (2.4.2009 8:55:52)

tut jest ponavad nardim lahko tatarsko (pol majoneze zamenjam z jogurtom), sicer pa kot je predlagala tia22, samo naj bo bolj 'lahko' - meni se zdijo že kaneloni sami po sebi blazno nasitni...




smigli -> RE: Kaj paše k... (2.4.2009 8:59:02)

Jutro,

predlagam bešamel

dober tek![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




muška -> RE: Kaj paše k... (2.4.2009 11:30:07)

kaj pa šedaš tik preden jih vzameš iz pečice najje sir? POtem ne rabiš nobene omake, ker je sir čisto topen in še tekoč.




silhueta -> RE: Kaj paše k... (2.4.2009 11:33:15)

Povrhu potresi nariban sir, omaka bi bila po moje čisto preveč. Malo različne solate zraven, pa imaš super kosilo.




melanija -> RE: Kaj paše k... (2.4.2009 14:15:12)

Jaz ponavadi, preden jih serviram polijem z naribanim sirom in kislo smetano, v pečici pustim samo toliko časa, da se sir stopi.




nuala -> RE: Kaj paše k... (2.4.2009 16:11:50)

Jaz bi definitivno paradižnikovo s svežimi zelišči.




muška -> RE: Kaj paše k... (2.4.2009 16:36:09)

IZVIRNO SPOROČILO: nuala

Jaz bi definitivno paradižnikovo s svežimi zelišči.


to tudi ne bi bilo slabo, če bi recimo še malo na pikant povleklo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] . jaz bi kar kupila tiste mehiške omakice za ala tortilla čips, meni so ful dobre. Sploh ta paradižnikova in načo




NevenkaP -> RE: Kaj paše k... (2.4.2009 17:21:28)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]
IZVIRNO SPOROČILO: nuala

Jaz bi definitivno paradižnikovo s svežimi zelišči.




nežka -> RE: Kaj paše k... (9.4.2009 8:23:30)

Jaz pa delam kanelone tako, da jih napolnim s špinačo, na vrhu pa dam veliko mesa, mletega v omaki. Po želji še sir, a sploh ni nujno.




Stran: [1]