|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Djerba
2.4.2009 8:35:35   
maca123
Imam kar neka vprašanj na razpolago imam naslednje hotele:
- Hotel Vicci Djerba Resort,
- Hotel Vincci Alkantara,
- LTI
Zanima me kateri hotel je najbolj primeren za našega malčka, ki je star 3 leta. Nikjer ne piše ali se sladoled plačuje ali je zastonj, kaj pa kava je kakšen caffee shop ali se to vse plačuje? Kaj pa igrala, igiršča in bazeni. Vsakršna informacija bi mi prišla prav....Vsi hoteli imajo AL.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Djerba
2.4.2009 11:45:34   
2mama
Pozdravljena,

mi smo tudi med naštetimi izbirali, pa se potem vseeno odločili za Miramar Djerba Palace. Imamo dva 3-letnika. V tem hotelu je sladoled zastonj, zunanji bazen ima tobogan, pa ležalnikov na plaži tudi ni treba vsak dan posebej plačevat (mi namreč ne bomo kar naprej na bazenu, ampak gremo na plažo v en velik peskovnik) - na Djerbi smo sicer že bili, pa čeprav v AL aranžmaju smo recimo morali ležalnike posebej plačat vsak dan, pa spet po nepotrebnem nanese.

Lepo se imejte

(odgovor članu maca123)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.4.2009 12:13:09   
eva1
Mi smo zbrali LTI zato, ker je baje dost veliko otroško igrišče, ker so družinske sobe prostorne, vse je vključeno v AL(ležalniki od bazenu in ob plaži(ki je v sklopu hotela), brisače, voda...ajde če bo res tako pa poročam, junija ko se vrnemo!

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.4.2009 12:33:23   
Zala01
Ma kdaj pa greste na Djerbo...mi tudi še razmišljamo o poletnem dopust, tam v prvem tednu julija...kaj katera ve, če je takrat tam že prevroče?

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.4.2009 13:19:19   
2mama
Zala01,
julija in avgusta je tam kar vroče. Pesek se ubitačno segreje, da o igralih ne govorim.
Iz tega razloga gremo mi letos v septembru.
lp

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.4.2009 15:55:36   
mayci
Jaz sem bila v LTI in Vincci Alkantara. V obeh sicer zadovoljna, bi se pa raje še enkrat odločila za LTI (se verjetno tudi bom).user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.4.2009 19:36:55   
kokoska007
leta 2003 smo bili v LTI in hotel že takrat ni bil ravno najnovejši, oz. se mi je zdel slabo vzdrževan. jedilnica ful premajhna, na plažo smo hodili samo na kopanje, za sončenje je bilo prevroče. mi nismo imeli AI, ampak sem videla, da ni bil ravno bogat, tudi ponudba pijač je bila bolj omejena. v okolici hotela ni bilo nič pametnega za počet.

kava: jaz imam rada pravo kavo in sem šla vsak večer v mavrsko kofetarnco na kavico in šišo (oboje proti doplačilu, zato je bilo mirno in nobene gužve)
sladoled: se ga izogibam  v teh vročih krajih, pa če je za plačat ali ne. že tako je dovolj driskastih obolenj.

smo bili konec junija in je bilo zelo vroče. pa se je dalo zdržat, ker je stalno pihalo in je suha vročina. razen na izletu v douz, pa tja najbrž ne boste šli.

(odgovor članu maca123)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.4.2009 20:03:57   
Katey
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

Ma kdaj pa greste na Djerbo...mi tudi še razmišljamo o poletnem dopust, tam v prvem tednu julija...kaj katera ve, če je takrat tam že prevroče?

Jaz poleti na Djerbo ne bi šla nikoli, mi smo bili na Djerbi, parkrat konec okrotbra (25-30stopinj) in samo 1x oz. prvič začetek septembra in nikoli več, ker je pasej vroče.
Glede hotela pa težko kaj rečem, ker takrat še nismo imeli otrok, za naslednje leto bomo pa v to smer razmišljali.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.4.2009 9:21:07   
Janeja
Mi gremo v Vinci Djerba Resort.
Nismo neki hudi ljubitelji morske vode, tako da smo se odločali na podlagi bazenskih kompleksov. Do plaže pa vozi od tu turistični vlakec (tako kot npr. v Umagu) in se mi je zdelo, da bo to za otroke dost zanimivo. Za igranje v pesku na plaži pa ne rabimo ležalnikov, tako da o plačevanju teh sploh nisem razmišljala.
Kako pa dejansko bo, pa poročam konec junija, ko se vrnemo.

(odgovor članu Katey)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.4.2009 20:18:46   
Andra
Pozdravljene,

spet se oglašam, ker vidim, da vas muči Djerba.
Oba hotela Vincci in LTI sta zelo solidna hotela, ki pa imata svoje prednosti in slabosti. Vincci ima boljšo hrano, je pa nekoliko bolj oddaljen od plaže. Vlakec je res simpatičen, vendar je na njem kar gužva. Vozi do pol enih in potem popoldan od tretje ure dalje. Vmesni čas moraš pešačit in po vročem soncu to ni prijetno. Ležalniki in senčniki so zastonj, v kolikor dobiš prostega.
Temperature so zelo relativna stvar. Mi smo imeli tudi junija že 43-47 stopinj. Je pa res, da je to suha vročina, ki se jo da dobro prenašat. Res pa je, da na Djerbi konstantno piha veter.
Slike Vinccija si lahko ogledaš v mojem albumu.
Če te pa še karkoli zanima, pa kar vprašaj.

Pa prijetne počitnice!

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...
Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?