Je možno... (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

cina -> Je možno... (9.5.2005 14:12:56)

Ojla,

Ker sem si prestavila menstruacijo, nisem vzela zadnjih štirih tabletk. Zdej pa mi je slabo že nekaj dni in sem tudi zjutraj bruhala, kar se ne zgodi niti, kadar sem bolna. Imela sm tudi povišano temperaturo, kar zame ni značilno ob kakih boleznih...
Zanima me, če je mela katera povišano temperaturo, ko je zanosila? Tega namreč nikjer nism zasledila. :zmeden:
Špika me v jajčnikih in maternici.
So to znaki, da sm noseča? :zmeden:

Lep dan vsem :metulj:

Udb -> Je možno... (9.5.2005 14:13:42)

Znaki so ta pravi!

Pa povišana T je tudi značilna!!

Sara3 -> Je možno... (9.5.2005 14:17:02)

Kakšne tabletke pa si jemala???

Možno je pa skoraj vse ;)

Rozalija -> Je možno... (9.5.2005 14:17:57)

Za v bodoče.... M prestaviš tako, da nadaljuješ z naslednjo škatlico tablet in cikel podaljšaš, nikoli ne smeš skrajšati cikla in končati prej s tabletkam, ker potem ni več zanesljive zaščite. Torej moraš prestavitev M računati en mesec prej.

Po moje je najbolje če narediš test in preveriš kako in kaj. Ker znaki so dostikrat pravi, M pa le zamuja.

cina -> Je možno... (9.5.2005 14:20:51)

Hvala za hiter odgovor! :)

Mislim, da bi se lahko zgodilo 3.maja.
Ti občutki pa so od 6.maja. Je možno tako hitro čutiti spremembe?

cina -> Je možno... (9.5.2005 14:22:20)

Jemala sm Cilest.

Mogoče bom res šla po test... :sloncek:

Sara3 -> Je možno... (9.5.2005 14:23:54)

Ne vem ne razumem prav dobro, pa sem 7 let jemala KT in vse možno delala..........:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

Sporoči, ko narediš test....:miska::miska::miska:

Jessy -> Je možno... (9.5.2005 15:19:08)

Tudi sama sem uporabljala Cileste kar 8 let. Hecno, ampak meni je G svetoval, da v primeru prestavljanja M ciklus raje skrajšam, kot podaljšam in lahko ga skrajšaš oz. podaljšaš tudi le za par dni. Važno je, da v tistih sedmih dneh, ko tabletk ne ješ, dobiš krvavitev, ker če le-te ni, ppotem je treba praveriti, če ne gre za morebitno nosečnost.

Sama sem to večkrat naredila - včasih skrajšala, včasih podaljšala - pa je bilo zmerom vse OK.

Če ti slabi in imaš povišano T ni nujno, da si noseča. Če pa M sploh ni v teh sedmih dneh, pa le naredi kak test, da se prepričaš kako in kaj.

Stran: [1]