|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mako in tetra majčke
9.5.2005 13:15:59   
Dari

Še vedno ne vem kaj je razlika. In kje naj jih kupim in koliko jih sploh rabim in ali se dobijo v različnih barvah? :zmeden::zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Mako in tetra majčke
9.5.2005 13:25:56   
darjatimci
Razlika ene so ti.mako mehke bombažne,tetra pa so kot plenice iz istega blaga,jaz sem jih kupila v Tosamini beli štacunci,koliko pa je odvisno kdaj boš rodila in kako sušila kakih 6-7 kompletov.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Mako in tetra majčke
9.5.2005 13:35:22   
Anonimen
Mako so bombažne jersey, torej raztegljive, terta pa so take kot iz plenic. Bo more sploh nobenih ne rabiš, raje kupi bodyje, ki se spredaj popolnoma odpnejio. Lepo držijo pleničko in nič ne lezejo gor.

(odgovor članu Dari)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Mako in tetra majčke
9.5.2005 13:57:57   
Anonimen
Splišni je dobro svetovala, majčk ne kupuj, ker so totalno neuporabne. Po mojem so tisti seznam pisali še pred 1. svetovno vojno :)-.
Kupi bodije, ki se odpirajo na preklop spredaj, pa na pritiskače naj bodo ne na trakce. Taki so npr. Clarovi, nekoliko dražji ampak super. Jaz sem jih kupila nekaj št. 56 in so bili čudežno prav tako ob rojstvu kot tudi, ko je že zdavnaj 62 nosil (nekatere stvari pa tudi že 68).

(odgovor članu Dari)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Mako in tetra majčke
9.5.2005 14:22:20   
darjatimci
Jaz sem svoje tri spravila gor s temi iz 1. svetovne vojne in sem bila zelo zadovoljna in nobenih težav nisem imela,vsaka pa po svoje.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Mako in tetra majčke
9.5.2005 14:48:29   
Leni72
Jaz tudi navijam za bodyje al pa navadne majčke. Teh tetra majčk imam kr nekaj pa jih skoraj ne uporabljam ... vsi ti trakci!!

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Mako in tetra majčke
9.5.2005 19:08:19   
taca
Tud jaz svetujem body, ki se odpenja spredaj-na preklop. Od Clarca so ful dobri. Imajo jih v BC v vseh barvah.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Mako in tetra majčke
9.5.2005 21:00:40   
Anonimen
Uh, darjatimci, ne vem, zakaj moj nasvet jemlješ tako osebno. Tudi če bi otroka ovila v navadno plenico bi ga čisto normalno gor spravila, ampak tu je govora o praktičnosti, ne pa o oblačilih, s katerimi otrok preživi!

(odgovor članu Dari)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Mako in tetra majčke
10.5.2005 12:20:21   
asso
Tetra majčke so bile meni neuporabne, ampak mako pa zelo.
Jaz prisegam na majčkah dokler se uporablja še preventivno povijanje, ker je dosti laže za oblečt od bodya. Kasneje pa uporabljam majčke samo za čez noč v kombinaciji s spodnjimi hlačkami, ko manj giba, če ne je majčka vsa venih in :duda: vsa slečena.

Tako, da jaz sem nekje do skoraj četrtega meseca uporabljala samo mako majčke in bila res prezadovoljna, bolj kot z bodiji. Sedaj pa presegam na bodije.
Majčk sem imela enih 12 sigurno. Odvisno je ali boš kombinirala 2 majčki skupi, ali eno majčko in pajacek... Če imaš 2 majčki skupi oblečeni potem rabiš dosti več.

Lp asso

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Mako in tetra majčke
10.5.2005 12:24:55   
darjatimci
Jaz sem tudi tko prakticirala do vel.62 potem pa konec širokega povijanja in naprej bodiji.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Mako in tetra majčke
10.5.2005 16:00:27   
k1
jaz sem si jih na začetku ful pripravila in oprala, ampak uporabljala pa jih nisem ne vem kaj dosti. se mi zdi, da jih ti vozli, ko zavezuješ prav tiščijo... mi uporabljamo bodyje, te majčke sem kar pospravila.

lp

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Mako in tetra majčke
10.5.2005 21:36:00   
SISI25
Mi smo jih imeli, upoabljali pa nikoli. Samo enkrat sem jo dala gor, pa je ves čas gor lezla, pa tisti trakci so mi šli na živce.
Jih nisem nikoli več dala gor.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Mako in tetra majčke
11.5.2005 9:39:10   
tinatona
Pozdravljena!

Jaz sem imela 16 teh majčk in 4 Clarove bodije s pritiskači. Pa majčk nisem niti enkrat oblekla (sem jih zdaj dala eni kolegici). Jaz oblačim samo bodije (saj se jih obleče ravno tako kot majčko - samo med nogami še zapneš, pa je), tako da sem šla kmalu še v dodatno nabavo. Malega ravno tako previjam na široko in bodi čisto nič ne moti. Dam en bodi direkt čez pampersko, potem plenico za široko in nato še en bodi čez.
No v glavnem meni so bodiji zakon!!! Mi je všeč, ker ima mali skoz ledvičke na toplem...

LP Tina :rozica:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Mako in tetra majčke
11.5.2005 10:46:11   
malika
Jaz jih pri prvem nisem uporabljala, zdaj jih 100% bom, ker bo poletni in so dosti tanjše in lažje od bodijev in mako majčk-čeprav so ti res zakon :)-

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?