anadejka -> Čakalna doba zunaj oz. znotrajtelesna oploditev (10.5.2005 8:10:24)
|
Ja ja Buškica,s podarjeno celico se lahko tok zavleče,ampak jest sem bila glih učer prvič pr dr.Drobniču(by the way - res dober zdravnik!!!)in nama je povedal full lepo novico.Moj fant je prej naredu 2 sperm.v PO,tam so mu na izvid napisali,da sploh nima spermijev.No ko pa ga je potem naredu še v Lj,nama je pa Drobnič reku,da spermiji SO:bravo::bravo::bravo:.Kok sem bla jest vesela:bravo::bravo::bravo:No sicer jih je še zmer premal za naravno zanositev,tko da greva zdej na ivf - epruvetko9nebesa.Aja dobila sem številko 204.Na leto je okoli 400 parov ki rabijo tako zdravljenje.Najine izvide bodo poslali na konzilij v drugi polovici junija,ker moram jaz opraviti še hormoske preglede,ultrazvok,njega pa čaka še en spermiogram in pregled.Za postopek pa bova na vrsti že enkrat v jeseni,ker so od sredine julija do sredine avgusta vsi na dopustu. Tko glih prau se bo vse izšlo.Midva se še 10.sept.poročiva,pol bova pa kmal že ati pa mami. Uffff kr čas bi za kšne 4 mes.naprej zavrtela:bravo::bravo::bravo: Lepe pozdravčke in veliko sreče vsem!!!:angel::miska::rozica:
|
|
|
|