Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 8.4.2009 9:54:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Drži se Ti se tudi moraš!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 8.4.2009 9:56:46
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Drži se Ti se tudi moraš! obema pošiljam cel kup objemčkov
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 8.4.2009 10:00:26
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Drži se Ti se tudi moraš! Saj drugega mi ne ostane
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 8.4.2009 10:10:09
|
|
|
|
suzy85
|
no, da vam pokažem, kaj je nastalo za velikonočne voščilnice
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 8.4.2009 10:18:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Drži se Ti se tudi moraš! Saj drugega mi ne ostane Saj meni tudi ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 8.4.2009 10:21:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, da vam pokažem, kaj je nastalo za velikonočne voščilnice
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 8.4.2009 10:22:03
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, da vam pokažem, kaj je nastalo za velikonočne voščilnice Noro, kako je srčkano
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 8.4.2009 10:22:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Drži se Ti se tudi moraš! obema pošiljam cel kup objemčkov Hvala ti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 8.4.2009 10:22:45
|
|
|
|
barbaw
|
Eno . Ali lahko pri 6. otroški grem ven z malo kljub pikicam?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 8.4.2009 10:26:01
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Eno . Ali lahko pri 6. otroški grem ven z malo kljub pikicam? "Šesta bolezen (Exanthem subitum, Roseola infantum) Je akutna virusna bolezen majhnih otrok. Najpogosteje otroci zbolijo spomladi in jeseni. Inkubacijska doba je običajno od 7-14 dni. Bolezen se začne z nenadnim povišanjem telesne temperature (tudi do 40° C). Pojavijo se lahko znaki vnetja zgornih dihalnih poti. Temperatura ostaja visoka 3 dni, nato pade na normalno. Ob padcu temperature se pojavi rdeč izpuščaj (lahko redče pikice) po celem trupu in udih.Ko se izpuščaj pojavi otrok ni več kužen. Otrok se pri tem dobro počuti in zdi sem kot da se je z izbruhom izpuščaja bolezen pozdravila. Po 2 deh izpuščaj izgine ker pomeni, da je otrok zdrav. Zdravljenje Ob visoki telesni temperaturi dajemo otroku veliko tekočine, zdravila za zniževanje vročine, mlačne kopeli." Če gre definitivno za to bolezen, greš ob izginjajočih pikicah komot z malo ven, sploh v takemle čudovitem vremenu.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 8.4.2009 10:26:46
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Eno . Ali lahko pri 6. otroški grem ven z malo kljub pikicam? mislim, da lahko. samo na vročino pazi!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 8.4.2009 10:28:42
|
|
|
|
barbaw
|
Ma nisem čisto ziher, da je to. Malo me moti, da je 2x bruhala, potem je bila vročina, včeraj pa je dobila pikice. Pikice pa niso ne mehurčki ne nič, ampak rožnate pikice. Jaka pa je bruhal ene 5x, vročina in konec.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 8.4.2009 10:30:02
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ma nisem čisto ziher, da je to. Malo me moti, da je 2x bruhala, potem je bila vročina, včeraj pa je dobila pikice. Pikice pa niso ne mehurčki ne nič, ampak rožnate pikice. Jaka pa je bruhal ene 5x, vročina in konec. Ej, če nima vročine, pojdi vsaj malo pred hišo z njo, drugače boš zgnila notri
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 8.4.2009 10:32:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ma nisem čisto ziher, da je to. Malo me moti, da je 2x bruhala, potem je bila vročina, včeraj pa je dobila pikice. Pikice pa niso ne mehurčki ne nič, ampak rožnate pikice. Jaka pa je bruhal ene 5x, vročina in konec. Ej, če nima vročine, pojdi vsaj malo pred hišo z njo, drugače boš zgnila notri Če ne bosta imela vročine bom šla z njima ven, ker mi že rahlo najedata. Maja je sitna ko . Jaka pa tudi non-stop nekaj zahteva.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 8.4.2009 10:36:57
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Eno . Ali lahko pri 6. otroški grem ven z malo kljub pikicam? jst sem šla ker bil ravno lep sončen dan, samo ni imel več vročine
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 8.4.2009 10:37:13
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, da vam pokažem, kaj je nastalo za velikonočne voščilnice lepo jst pa še sploh nisem nič naredila
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 8.4.2009 10:44:10
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Hej! Evo me sm pršla iz službe. Blo je fajn, minilo hitro. Drgač pa spanje je blo , počutje prej tud , zdej sm pa . Vreme je spet ODLIČNO. Bejbe, Nedeljski dnevnik je izšel in HITRO glasovat za njau. Št. 11 mava. Tko, zdej grem pa ven na sončka uživat .
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 8.4.2009 10:44:13
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* VID(hijenca) IN LUKAS(T*i*A*r*A) VSE NAJBOLJŠE ZA 11 TKO!!! Še od naju z Vidkom
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 8.4.2009 10:44:16
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, da vam pokažem, kaj je nastalo za velikonočne voščilnice iiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 8.4.2009 10:52:09
|
|
|
|
nia5
|
Jutro , spanje , vreme je pa spet super. Mi smo od zobozdravnika, melo ji je le poluknila in je rekla da je vredu in da naj pridemo čez pol leta, bolj zato, da se mala navadi zobarja Pa rekla je da naj jo začnemu odvajat dude in flaške, flaška ni problem, saj zna pit iz kozarca, bolj me skrbi duda , sicer je nima, le za spat in ponoči ji včasih dam ko se zbudi. Kdaj boste pričele odvajanje od dude?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 8.4.2009 10:54:49
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro spali smo vredu, Nejca sem spet mogla zbudit za vrtec , sem ga že spakirala ,in z atijem sta že na poti v vrtec in službo...jst sem že obesla perilo, zdej si grem pa en kafe skuhat.. Sem baje ponoč imela neke čudne sanje in sem telovadla po postli pa Nejca iskala, pol sem pa še mojga zbudila. Po 7 dneh nekrvavenja, sem danes spet dobila ...znorela bom !!! Jaz pa po treh
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 8.4.2009 10:55:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Hej! Evo me sm pršla iz službe. Blo je fajn, minilo hitro. Drgač pa spanje je blo , počutje prej tud , zdej sm pa . Vreme je spet ODLIČNO. Bejbe, Nedeljski dnevnik je izšel in HITRO glasovat za njau. Št. 11 mava. Tko, zdej grem pa ven na sončka uživat . Bom sunila kupon iz Nedeljca, ki ga imajo naročeni starši Če smem vprašat: kje pa ti delaš? Se mi zdi fino, da si tako hitro doma - verjetno že zelo zgodaj začneš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 8.4.2009 10:55:59
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! Kaj še vse spite??? Mi smo danes končno spali normalno v enem kosu. Nekaj se je že oglašala, pa je sedaj tiho Jaz grem malo pozajtrkovati in odmetat včerajšnji nered. za spanje, moj še kar spi, jaz sem pa vstala ob 6.00 da sem v miru kofi spila Na balkonu a ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 8.4.2009 10:56:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jutro , spanje , vreme je pa spet super. Mi smo od zobozdravnika, melo ji je le poluknila in je rekla da je vredu in da naj pridemo čez pol leta, bolj zato, da se mala navadi zobarja Pa rekla je da naj jo začnemu odvajat dude in flaške, flaška ni problem, saj zna pit iz kozarca, bolj me skrbi duda , sicer je nima, le za spat in ponoči ji včasih dam ko se zbudi. Kdaj boste pričele odvajanje od dude? Odvajanje od dude: sploh še ne razmišljam o tem. Velika pika jo je imela do 2,5 let, mala pa do 3,5 let. Ej, a sta se potem dobili z Anitko?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?