|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008-18.del
2.4.2009 19:42:32   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Jana ti bom kar tukaja napopala user posted image

klik

Če pa boš hotela kako mero pa samo reči. Mi smo spodaj zaprli, ker ima Jaka notri igrače pospravljene, ker nimamo drugega prostora. Drugače bi pustila odprto.

hvala..ne vem kako da se mi je zdelo da imate tako na tleh..nam te s stopnicami ne pridejo v poštev..morem najt tako nizko hiško..ker une plastične mi niso všeč.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 401
2.4.2009 20:05:07   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Jana ti bom kar tukaja napopala user posted image

klik

Če pa boš hotela kako mero pa samo reči. Mi smo spodaj zaprli, ker ima Jaka notri igrače pospravljene, ker nimamo drugega prostora. Drugače bi pustila odprto.

hvala..ne vem kako da se mi je zdelo da imate tako na tleh..nam te s stopnicami ne pridejo v poštev..morem najt tako nizko hiško..ker une plastične mi niso všeč.

Aja. Ti bom kaj poiskala ko bom imela čas. Jih je kar nekaj pri nas, ki imajo na netu strani.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 402
2.4.2009 20:05:12   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Nejc je bil danes popoldne tečen kot driska,no,sedaj je pa še zakuhaluser posted image .Samo upam,da ne bo kakšna škrlatinka,ki razsaja v njihovi skupini.user posted image Je pa res,da je ta teden čisto premalo spal,po kosilu nič,tudi ponoči samo 9 ur,ker drugače spi nekje 14 ur v celem dnevu in se mu je nabralo.Ne vem,če ni zakuhal od preutrujenostiuser posted image .Mu je pa tudi začelo iz noska teči.Sedajle je šel spat,da se malo spočijeuser posted image
Tilna pa ne upam dati spat pred 19.30,drugače bova spet ob 5.30 pokonci,tako kot preden se je ura prastavila.Sedaj spi vsaj do 6.30user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 403
2.4.2009 20:06:30   
nia5
Tako, Nia je skopana, se je danes kr z dedijom kopala, prvič in ji je blo ful fajn, zdaj pa gremo vsi trije jest, zraven pa Trenja gledat. Tako da se tipkamo jutri, lepo čvekajte, še lepše pa pančajte, nočko  user posted image  

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 404
2.4.2009 20:32:37   
barbaw
Jana tole iskanje mi danes ne gre od rok. Ti bom jutri ko bom bolj spočita posikala kakšen link. user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 405
2.4.2009 20:33:54   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Joj, joj, saj jaz tega ne zmorem...user posted image  sem mislila hijenco čakat,ampak ne bom...

Saj NI  RES

To je spomin na prvi april user posted image  Nisem user posted image .

pa ne mi zdaj kateraa zamerit...sem bla žalostna, ker me je hijenca včeraj total zaj,..user posted image  .sprve...user posted image mi je vzela veselje user posted image  pa sem rekla ajde eno še bolj otročjo izvedem...user posted image  s tem spominom ...na prvi april....user posted image  tak smo se včasih v šoli še mesec dni norca delali.

Ej oprosti, ampak tole je neslana šala. A nisi pomislila na vse ostale mamice in ne mamice, ki se trudijo zanosit??????
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   sem jezna nate

. se opravičujem, če se koga prizadela. sem se iz sebe ponorčevala .user posted image . pač mi je tole prvo padlo na pamet, ker je pač nosečnost vedno aktualna tu pri nas. ne vem zakaj bi bla katera užaljena, ki ne more zanosiit, no. saj se nisem delala norca na primer s kake umetne oploditve, al pa spontanega splava ali česa sličnega.
Upam, da ne boš dolgo jezna...user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 406
2.4.2009 20:34:00   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Da se na hitro javim z Moravskih. Je full lepo vreme, sonček in toplouser posted image . Gaja je bla prej full sitna, ne vem kaj ji je blo, sam drla se je. No zdej pa spi pa jo čakamo da se zbudi da gremo mal na sprehod.

Čmrlika jest ti pa nism verjela, sm si mislila da je zihr spomin na prvi april.

Anitka kdaj se dobimo,men je čist vseen sam jutr ne. Aja pa kje bi teb ustrezal, a lahko prideš do Moravskih, ker mi smo s kombijem pa ga jest lih ne bi vozilauser posted image

no vsaj ena...user posted image  mam zdaj slabo vest,upam, da nisi tud ti jezna name?

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 407
2.4.2009 20:34:13   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

Dober dan...sem bila brez neta...so prišli danes nas prstavit na UPC! user posted image

Hijenca- me je ziher pogrešala...user posted image  da j in vam povem da sem res srečka nosečka ...user posted image

čmrlika če verjameš al pa ne, jst sem dobila solze na oči.. ČESTITAM

joj...kaj delam jaz.user posted image no prihrani jih za drugič , ko bom res. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ni noseča user posted image

ja sem pol skontala ko sem naprej bralauser posted image in se mi zdi to res ena glupa fora-vsaj glede nosečnosti, saj eni bi radi zanosili pa ne morejo

joj , se opravičujem tdi tebi...pa če želiš si zgoraj preberi kaj mislim. user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 408
2.4.2009 20:38:10   
Čmrlika
Hijenca- ti me kr daj natreskaj ,user posted image ko se vidimo..če sem res tak grda pa sem daj ne vem koga užalila s takimi resniim temami. user posted image  user posted image  pa pi či ca saj nisem zlobna .

No kakorkoli,

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 409
2.4.2009 20:40:01   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

. Našemu sta pa zdaj prikukala dva zboka na plan - zgornja desna enkica in zgornja leva dvojkica. Tako imamo že 5 zobkovuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

super user posted image user posted image user posted image
mi jih imamo že 8 user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Obema za zobke.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 410
2.4.2009 20:40:03   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

. Našemu sta pa zdaj prikukala dva zboka na plan - zgornja desna enkica in zgornja leva dvojkica. Tako imamo že 5 zobkovuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

super user posted image user posted image user posted image
mi jih imamo že 8 user posted image

kasso kako ste se privadili na očala?

si se kej z Naty slišala?

že par tednov se nisve slišale...jo moram kaj poklicat.
Ko je imela ful vodenih kozic tako po nosku kot po glavi, ji par dni sploh nisem poskušala dat očala, ker jo je motilo in bolelo. No zdaj jih spet veselo nosi, še raje pa jih meče doluser posted image . Sploh pa, ko smo stalno notri ima več časa, da razmišlja, kaj sploh ima na glavi.
Zunaj drugače sploh ni bil problem.

a takouser posted image

z Žanom sta od včeraj spet v bolniciuser posted image

bogi Žan user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 411
2.4.2009 20:40:10   
Srčekgirll

Srčekgirl lepa otvoritev in obuditrev spominov. ..user posted image
mene bo prvo doletelo spoznanje da smo stari že 1 leto...user posted image user posted image

Hvalauser posted image Ja čas beži.............in leto je okli.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 412
2.4.2009 20:40:12   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Jaz sem pa razmišljala o darilu za Tilnov rojstni dan,da bi mu kupila tako zlato verižico z obeski,kot jo je Nejc dobil za krst,ker je še nima.Ostali bodo itak kupili igrače,pa to leto se še ne zaveda,kaj je rojstni dan,tako da bi bila prava priložnost.user posted image Ker ne bi rada,da bi kasneje prihajalo do razlik,da eden jo ima,drugi pa ne

Pri nas je pa moja mami obema kupila verižico z obeskom ob rojstvu. user posted image

NEJČEK JE PA OB KRSTU DOBIL VERIŽICO OD BOTRČKA...joj te črkeuser posted image

Moj Videk tudi od botra. Pa je zelo lepa, iz belega zlata, pa majhen angelček za obesek.

Moj Videk je tud dobil od botra in botrce zlato veriživo na obesku pa Vid piše.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 413
2.4.2009 20:40:15   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Srčekgirl zelo lep uvod v polnoletnost user posted image , super si naredila user posted image user posted image user posted image .
Hvala
Gal je tudi zdajle zaspal, ga bom pustila da spi pol ure potem pa mu bom šla odpreti vrata, da se bo zbudil. Ni še čas za nočno spanje. Zadnje čase hodi spat okrog 20.30 ure in je super, ker se za njim tudi midva kmalu popokava in imamo vsi trije nekaj od noči.
user posted image
Gal se je začel ful plaziti in ful mašira za user posted image po stanovanju in potem se hoče še v njeno blazino spraviti user posted image user posted image .
hehehe

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 414
2.4.2009 20:44:11   
Srčekgirll
Vid je zaspal, sam je biu že alarem v mes....evo spet alarem.... Jst pa grem mal pred TV pol pa še mojga počakam, da pride iz službe, da se bom malo pocartalauser posted image

NOČKO vsem skupaj, pa lepo in MIRNO spite.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 415
2.4.2009 20:58:32   
Anonimen

Dober dan...sem bila brez neta...so prišli danes nas prstavit na UPC! user posted image

Hijenca- me je ziher pogrešala...user posted image  da j in vam povem da sem res srečka nosečka ...user posted image

čmrlika če verjameš al pa ne, jst sem dobila solze na oči.. ČESTITAM

joj...kaj delam jaz.user posted image no prihrani jih za drugič , ko bom res. user posted image

ni noseča user posted image

ja sem pol skontala ko sem naprej bralauser posted image in se mi zdi to res ena glupa fora-vsaj glede nosečnosti, saj eni bi radi zanosili pa ne morejo

joj , se opravičujem tdi tebi...pa če želiš si zgoraj preberi kaj mislim. user posted image

eh čmrlika jaz nisem nič jezna, saj sem itak vedla, da je fora za 1. apriluser posted image , pač enim ni všeč ta način zafrkavanja, drugim pa kej druzga ni všečuser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 416
2.4.2009 21:00:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Vid je zaspal, sam je biu že alarem v mes....evo spet alarem.... Jst pa grem mal pred TV pol pa še mojga počakam, da pride iz službe, da se bom malo pocartalauser posted image

NOČKO vsem skupaj, pa lepo in MIRNO spite.

nočkouser posted image

povej te Videk veliko pogreša, ko si v službi?

pri nas je tudi non stop alarm, od 20h do zdaj je bil že 5X, jao meni kaj me čaka ponočuser posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
  Neposredna povezava do sporočila: 417
2.4.2009 21:03:36   
hijenca

Hijenca- ti me kr daj natreskaj ,user posted image ko se vidimo..če sem res tak grda pa sem daj ne vem koga užalila s takimi resniim temami. user posted image  user posted image  pa pi či ca saj nisem zlobna .

No kakorkoli,

user posted image to te čaka.user posted image user posted image Nisem jezna, niti užaljena, čeprav sem danes že skoraj verjela.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 418
2.4.2009 21:10:18   
Soncnica Sandra ***
hej ho user posted image

a bomo kej  čvekale?

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 419
2.4.2009 21:11:02   
Soncnica Sandra ***

pri nas je tudi non stop alarm, od 20h do zdaj je bil že 5X, jao meni kaj me čaka ponočuser posted image

bom držala pesti, da boste imeli mirno noč user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 420
2.4.2009 21:11:41   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Tako, Nia je skopana, se je danes kr z dedijom kopala, prvič in ji je blo ful fajn, zdaj pa gremo vsi trije jest, zraven pa Trenja gledat. Tako da se tipkamo jutri, lepo čvekajte, še lepše pa pančajte, nočko  user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image  za korajžnega dedija

nočko in lepo spite

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 421
2.4.2009 21:11:58   
Anonimen

Čmrlika  user posted image

Nia pa se je zdaj komaj zbudila, tako da bo danes spet do desetih pokonci user posted image , upam da bo zaradi tega zjutraj dlje spala

Maja pa je danes spala samo 1 uro. user posted image  Upam, da jo pobere najkasneje do 20h. Ker sem čisto izžeta. user posted image  Rabim relaksacijo.

moj je spal 1,5 in to je to, sedaj pa mam da zdržim vsaj do 19 z njim pa nej gre v horizontalo. pa še tolk glup vreme da še ven ne mormuser posted image

Jaz sem bila zunaj nekje 3h, več mi pa tudi ni, ker Maja noče več sedet v vozičku čez en čas, sploh ker smo bili na miru, no ja ona je bila.

pri nas pa že cel dan padauser posted image , glede vozička se je Filip kar umiril, ker prej ni bilo variante da sem ga položila vanj se je dru k zmešanuser posted image , če pa slučajno začne kej jamrat mu dam pa žemlico pa je miruser posted image

jaz sem pa danes po tem dežju 2 urci lutala okrog z AT v kingurujčku, zdaj pa mi bo križ razuser posted image user posted image user posted image , pa še zdaj se kar naprej zbuja, moj sicer zraven nje leži samo je nikakor ne more umiriti in moram jaz skakat v spalnico. Se mi zdi, da od kar je pri nama v spalnici, da je postala prava mala mamina razvajenkauser posted image

(odgovor članu mafi)
  Neposredna povezava do sporočila: 422
2.4.2009 21:12:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

hej ho user posted image

a bomo kej  čvekale?

ja itakuser posted image

Mančita pančka?

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
  Neposredna povezava do sporočila: 423
2.4.2009 21:12:55   
Soncnica Sandra ***

NEJC SPI !!!
sem ga skopala in sva spila čaj, pa je zaspal..sploh ne morem verjet, po teh naših veselicah..no upam da bo tak priden kot prejšnje noči in spal do jutra brez alarmovuser posted image

Jst pa grem pod tuš, potem pa k user posted image , da se malo stisneva, ker tile prejšnji večeri so bili obup.

user posted image user posted image user posted image  priden Nejc, da si šel malce prej spat, da se bo še mami lahko malce spočila

uživej user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 424
2.4.2009 21:13:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

user posted image user posted image user posted image user posted image  za korajžnega dedija

nočko in lepo spite

od  mojih Trenj je bolj malo, saj sem več v spalnici, kot pred TV-jemuser posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
  Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?