Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 10:07:10
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Joj, najlepša hvala - ti bom poslala naslov na ZS. Daj mi povej, koliko časa so trajale norice pri tebi oz. tvojih sončkih? Od prvega izpuščaja do konca kužnosti (do krastic)? Mala je včeraj zvečer dobila prve pike in me zanima, če bo v 12 dneh konec - no, priznam, da nimam več pojma, koliko časa je trajalo pri veliki... Je le že 6 let od tega. Kužen si, dokler se zadnji izpuščaj ne spremeni v krastico (cca 8 dni) in še tri dni potem (tako so mi rekli v vrtcu), p pa pravi, da dokler je rdeč kolobarček okrog kraste. Enih 10 dni, ampak doma (da niso šli v vrtec) so bili 14 dni. Krastice pa so še vedno prisotne, a le po glavi, drugje so že povsod odpadle. 12 dni bo kar eno povprečje. Samo potem računaj še na nadaljnih 14 dni, ker ti bo jih sigurno pokasiral še Gregi Aja še to..pomaga tudi soda bikarbona. V banjico sem nalila vodo, vanjo dala žličko sode bikarbone in cca minuto je bil otrok notri. po hrbtu in trebuhu sem pa polivala. To sem 3x ponovila. Če jih ima po luliki, bo to ziher pomagalo, da se prej posušijo. Gre se mi zato, ker bi rada punci nekam peljala konec prvomajskih počitnic Gregija bo tačas že pazil. Itak upam, da bo čimprej zbolel, ker se izognil temu 100% ne bo - naj vsaj čimprej pride in mine Hvala ti nasvet, bom preizkusila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 10:19:36
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Joj, najlepša hvala - ti bom poslala naslov na ZS. Daj mi povej, koliko časa so trajale norice pri tebi oz. tvojih sončkih? Od prvega izpuščaja do konca kužnosti (do krastic)? Mala je včeraj zvečer dobila prve pike in me zanima, če bo v 12 dneh konec - no, priznam, da nimam več pojma, koliko časa je trajalo pri veliki... Je le že 6 let od tega. Kužen si, dokler se zadnji izpuščaj ne spremeni v krastico (cca 8 dni) in še tri dni potem (tako so mi rekli v vrtcu), p pa pravi, da dokler je rdeč kolobarček okrog kraste. Enih 10 dni, ampak doma (da niso šli v vrtec) so bili 14 dni. Krastice pa so še vedno prisotne, a le po glavi, drugje so že povsod odpadle. 12 dni bo kar eno povprečje. Samo potem računaj še na nadaljnih 14 dni, ker ti bo jih sigurno pokasiral še Gregi Aja še to..pomaga tudi soda bikarbona. V banjico sem nalila vodo, vanjo dala žličko sode bikarbone in cca minuto je bil otrok notri. po hrbtu in trebuhu sem pa polivala. To sem 3x ponovila. Če jih ima po luliki, bo to ziher pomagalo, da se prej posušijo. Gre se mi zato, ker bi rada punci nekam peljala konec prvomajskih počitnic Gregija bo tačas že pazil. Itak upam, da bo čimprej zbolel, ker se izognil temu 100% ne bo - naj vsaj čimprej pride in mine Hvala ti nasvet, bom preizkusila. Takrat lahko že brez problema in če nima vročine lahko gre že prej ven, samo pazi, da ne pride v stik z drugimi otroci.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 10:36:56
|
|
|
|
tilči
|
Ali še kateri ta RR dela z nadvozčno hitrostjo? Čeprav ne vem,če je samo to krivec,ker mi je na tv že tudi slika zmrzovala.Bo treba spet Siolovcem težit Špelin@... zate in za malo piko.Kaj se Gregi res boji zaspati ali kaj? Kasso... za Varjo Nia...jutri dobro opravita pri P Mi smo bili pri naših na obisku.Tilen sedaj spi in to v svoji posteljici .Prej je čez dan spal na sedežni,sedaj je pa konec heca.ker moram biti vglavnem kar zraven,drugače,ko se zbudi lahko dol pade,v postelji je pa na varnem popoldne grem pa k frizerju,ker imam že celo šavje na glavi.Da se malo zrihtam za na morje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 10:43:30
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro Spali smo razmeroma dobro glede na situacijo.. Pa sem spet doma, en teden sem bila v službi Nejc je začel še kašljat, vročine pa HB nima več. tally naj ti čimprej mine prvi delovni dan estrella upam da se alči čimprej navadi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 10:44:22
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 estrella uspešno uvajanje! tally lepo se imej 1. dan v službi! držim pesti se podpišem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 10:45:54
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Tokrat res nisem spala praktično nič Gregi je že drugo noč zapored tulil kot zmešan, kar naprej se je zbujal in samo vreščal... Potankal je dve flaši razredčenega soka in potem buljil debelo okrog sebe, ne pa ne spat!!! Poleg tega je mala pika vsake pol ure jokala, ker so se ji "kozice" spustile po luliki, groza Ja, norice (vodene koze) ima. Na srečo sem zvečer imela toliko pameti, da sem za vsak slučaj poslala v dežurno lekarno po Poxclin hladilno peno (draaaaaaaaaagoooooooooo ), ki res super ublaži srbečico Velika pika je šla pred poukom še v vrtec povedat, da male nekaj časa ne bo. Mali je pa hudo, ker si želi v vrtec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 10:46:57
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 naš vikend je bil precej naporen in žalosten, a smo ga preživeli. eva je bila včeraj na pogrebu zelo pridna - skoraj nismo vedeli, da jo imamo zraven! je pa spet prespala celo noč! od četrtka že spimo To Eva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 10:47:16
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali še kateri ta RR dela z nadvozčno hitrostjo? Čeprav ne vem,če je samo to krivec,ker mi je na tv že tudi slika zmrzovala.Bo treba spet Siolovcem težit Špelin@... zate in za malo piko.Kaj se Gregi res boji zaspati ali kaj? Kasso... za Varjo Nia...jutri dobro opravita pri P Mi smo bili pri naših na obisku.Tilen sedaj spi in to v svoji posteljici .Prej je čez dan spal na sedežni,sedaj je pa konec heca.ker moram biti vglavnem kar zraven,drugače,ko se zbudi lahko dol pade,v postelji je pa na varnem popoldne grem pa k frizerju,ker imam že celo šavje na glavi.Da se malo zrihtam za na morje Jaz sem jo tudi zdaj navadila, da čez dan pridno aja v svoji posteljici, počasi pa jo bom tudi zvečer. Ampak kaj ko sem lena in se mi ne da vstajat, ko pa jo imam pri sebi, pa ji le malo vode dam ali pa dudu in že spimo naprej
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 10:49:18
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali še kateri ta RR dela z nadvozčno hitrostjo? Čeprav ne vem,če je samo to krivec,ker mi je na tv že tudi slika zmrzovala.Bo treba spet Siolovcem težit Špelin@... zate in za malo piko.Kaj se Gregi res boji zaspati ali kaj? Kasso... za Varjo Nia...jutri dobro opravita pri P Mi smo bili pri naših na obisku.Tilen sedaj spi in to v svoji posteljici .Prej je čez dan spal na sedežni,sedaj je pa konec heca.ker moram biti vglavnem kar zraven,drugače,ko se zbudi lahko dol pade,v postelji je pa na varnem popoldne grem pa k frizerju,ker imam že celo šavje na glavi.Da se malo zrihtam za na morje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 10:49:39
|
|
|
|
nia5
|
Danes pa imam spet lenoritis, vse kar sem do zdaj naredila je, da sem postlala in Nio dala spat , me že zdaj peče vest, do večera bom še mogla nekaj naredit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 10:50:19
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali še kateri ta RR dela z nadvozčno hitrostjo? Čeprav ne vem,če je samo to krivec,ker mi je na tv že tudi slika zmrzovala.Bo treba spet Siolovcem težit Špelin@... zate in za malo piko.Kaj se Gregi res boji zaspati ali kaj? Kasso... za Varjo Nia...jutri dobro opravita pri P Mi smo bili pri naših na obisku.Tilen sedaj spi in to v svoji posteljici .Prej je čez dan spal na sedežni,sedaj je pa konec heca.ker moram biti vglavnem kar zraven,drugače,ko se zbudi lahko dol pade,v postelji je pa na varnem popoldne grem pa k frizerju,ker imam že celo šavje na glavi.Da se malo zrihtam za na morje Jaz sem jo tudi zdaj navadila, da čez dan pridno aja v svoji posteljici, počasi pa jo bom tudi zvečer. Ampak kaj ko sem lena in se mi ne da vstajat, ko pa jo imam pri sebi, pa ji le malo vode dam ali pa dudu in že spimo naprej ti ti mami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 10:51:07
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen sedaj spi in to v svoji posteljici .Prej je čez dan spal na sedežni,sedaj je pa konec heca.ker moram biti vglavnem kar zraven,drugače,ko se zbudi lahko dol pade,v postelji je pa na varnem Jaz sem jo tudi zdaj navadila, da čez dan pridno aja v svoji posteljici, počasi pa jo bom tudi zvečer. Ampak kaj ko sem lena in se mi ne da vstajat, ko pa jo imam pri sebi, pa ji le malo vode dam ali pa dudu in že spimo naprej Nejc je pa samo prve par mesecev spal v dnevni in pa če je bolan, drugače ga pa dajem v posteljico, ker drugače morem bit tud skos zraven, ker ko se zbudi že leze okrog, še oči dobro ne odpre..in ko se zbudi v posteljici se vstane in me začne klicat..pa je stvar rešena
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 10:52:39
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Danes pa imam spet lenoritis, vse kar sem do zdaj naredila je, da sem postlala in Nio dala spat , me že zdaj peče vest, do večera bom še mogla nekaj naredit. jst tudi. čakam da gre Nejc spat, da lahko kej nardim, ker zdej morem bit kr naprej zraven, da mi kam ne pade ..morem cote zlikat, avto do konca pobarvat, torto spečt za njegov jutrišnji RD, kej pospravit po hiši...dela še pa še, samo volje ne
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 10:54:01
|
|
|
|
nia5
|
Jana81, ju3 pa Nejc praznuje ne? Kaj imaš kake metuljčke v trebuhu , jaz vem da jih bom imela čez en mesec.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 10:55:22
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Danes pa imam spet lenoritis, vse kar sem do zdaj naredila je, da sem postlala in Nio dala spat , me že zdaj peče vest, do večera bom še mogla nekaj naredit. jst tudi. čakam da gre Nejc spat, da lahko kej nardim, ker zdej morem bit kr naprej zraven, da mi kam ne pade ..morem cote zlikat, avto do konca pobarvat, torto spečt za njegov jutrišnji RD, kej pospravit po hiši...dela še pa še, samo volje ne , le glej da bo mel pobarvanega do roj dneva
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 11:11:31
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Danes pa imam spet lenoritis, vse kar sem do zdaj naredila je, da sem postlala in Nio dala spat , me že zdaj peče vest, do večera bom še mogla nekaj naredit. jst tudi. čakam da gre Nejc spat, da lahko kej nardim, ker zdej morem bit kr naprej zraven, da mi kam ne pade ..morem cote zlikat, avto do konca pobarvat, torto spečt za njegov jutrišnji RD, kej pospravit po hiši...dela še pa še, samo volje ne Kakšno boš pa spekla? Jaz sem najprej tudi imela namen speči,a bomo od obeh skupaj praznovali in bomo verjetno kar naročili kakšen traktor,bager ali tovornjak.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 11:34:51
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Piki bu. Evo me, sm iz službe. Da poročam kako je blo po noč,... Spanje: Počutje: Vereme: Sm zjutraj ob 7:39 dobila od tašče sms kjer je pisalo, citiram: Vid lulal v kahlico sva ti pustila da boš videla. Bravo Videk moj, tko naprej. Sm se v službi kr topila k sm brala ta sms.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 11:34:56
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 evo, ena kavica za vse, ki jo potrebujete za vse bubančke (opažam, da jih je kar nekaj) pa mmmmmmmmmm
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 11:36:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Tokrat res nisem spala praktično nič Gregi je že drugo noč zapored tulil kot zmešan, kar naprej se je zbujal in samo vreščal... Potankal je dve flaši razredčenega soka in potem buljil debelo okrog sebe, ne pa ne spat!!! Poleg tega je mala pika vsake pol ure jokala, ker so se ji "kozice" spustile po luliki, groza Ja, norice (vodene koze) ima. Na srečo sem zvečer imela toliko pameti, da sem za vsak slučaj poslala v dežurno lekarno po Poxclin hladilno peno (draaaaaaaaaagoooooooooo ), ki res super ublaži srbečico Velika pika je šla pred poukom še v vrtec povedat, da male nekaj časa ne bo. Mali je pa hudo, ker si želi v vrtec
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 11:36:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Joj, najlepša hvala - ti bom poslala naslov na ZS. Daj mi povej, koliko časa so trajale norice pri tebi oz. tvojih sončkih? Od prvega izpuščaja do konca kužnosti (do krastic)? Mala je včeraj zvečer dobila prve pike in me zanima, če bo v 12 dneh konec - no, priznam, da nimam več pojma, koliko časa je trajalo pri veliki... Je le že 6 let od tega. Kužen si, dokler se zadnji izpuščaj ne spremeni v krastico (cca 8 dni) in še tri dni potem (tako so mi rekli v vrtcu), p pa pravi, da dokler je rdeč kolobarček okrog kraste. Enih 10 dni, ampak doma (da niso šli v vrtec) so bili 14 dni. Krastice pa so še vedno prisotne, a le po glavi, drugje so že povsod odpadle. 12 dni bo kar eno povprečje. Samo potem računaj še na nadaljnih 14 dni, ker ti bo jih sigurno pokasiral še Gregi Aja še to..pomaga tudi soda bikarbona. V banjico sem nalila vodo, vanjo dala žličko sode bikarbone in cca minuto je bil otrok notri. po hrbtu in trebuhu sem pa polivala. To sem 3x ponovila. Če jih ima po luliki, bo to ziher pomagalo, da se prej posušijo. Gre se mi zato, ker bi rada punci nekam peljala konec prvomajskih počitnic Gregija bo tačas že pazil. Itak upam, da bo čimprej zbolel, ker se izognil temu 100% ne bo - naj vsaj čimprej pride in mine Hvala ti nasvet, bom preizkusila. Ko so mehurčki suhi lahko kopaš v kamilicah, ker krastice prej odpadejo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 11:36:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali še kateri ta RR dela z nadvozčno hitrostjo? Čeprav ne vem,če je samo to krivec,ker mi je na tv že tudi slika zmrzovala.Bo treba spet Siolovcem težit Špelin@... zate in za malo piko.Kaj se Gregi res boji zaspati ali kaj? Kasso... za Varjo Nia...jutri dobro opravita pri P Mi smo bili pri naših na obisku.Tilen sedaj spi in to v svoji posteljici .Prej je čez dan spal na sedežni,sedaj je pa konec heca.ker moram biti vglavnem kar zraven,drugače,ko se zbudi lahko dol pade,v postelji je pa na varnem popoldne grem pa k frizerju,ker imam že celo šavje na glavi.Da se malo zrihtam za na morje Jaz sem jo tudi zdaj navadila, da čez dan pridno aja v svoji posteljici, počasi pa jo bom tudi zvečer. Ampak kaj ko sem lena in se mi ne da vstajat, ko pa jo imam pri sebi, pa ji le malo vode dam ali pa dudu in že spimo naprej Pri nas obvezno spi čez dan v posteljici, kar Jaka ni. Zvečer itak v svoji postelji, če pa je ponoči prehudo pa tudi pristane pri nama. Samo me jezi, ker sem tako utrujena pa ona kolovrati okrog ob 5.30 in me je malo strah, da bo 1x pristala na tleh.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 11:38:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Piki bu. Evo me, sm iz službe. Da poročam kako je blo po noč,... Spanje: Počutje: Vereme: Sm zjutraj ob 7:39 dobila od tašče sms kjer je pisalo, citiram: Vid lulal v kahlico sva ti pustila da boš videla. Bravo Videk moj, tko naprej. Sm se v službi kr topila k sm brala ta sms. Kaj ga odvajate od plenic? Vid, si pa frajer
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 11:42:33
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jana81, ju3 pa Nejc praznuje ne? Kaj imaš kake metuljčke v trebuhu , jaz vem da jih bom imela čez en mesec. MA ne nimam, mogoče bo jutri, danes morem še biskvit za torto nardit, mogoče me bo pol ščemelo..
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?