Srčekgirll -> RE: Majski hroščki 2008-18.del (18.4.2009 8:28:15)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana dan. evo me med živimi:D. mi smo bili bolni zadnjič. dva dni. je mela drisko in vročino. hb je blo vse ok potem. drugače nič novega, čakam da mi mentorica drugič popravi diplomo. kmalu bo treba delat. ene že delate, kot vidim. mene kar mal zvija, ko pomislim, da bo treba delat.. drugače kupujemo avtosedež. kak predlog? katere imate ve? mi2 bi rada kupila čim bolj varnega in cenovno ugodnega. iam katera Kiddy Comfort Pro? ta je sicer po testih ok, sam neki sm brala, da otroci nočejo notr sedet, k jih preveč utesnjuje tista mizica spredej in ne morejo migat z nogami.. hm.. tko da ne vem, če bo potem za našo prišel v poštev. pa še voziček marelo bomo kupili, ker ta voziček, ki ga imamo je super za teren tu okrog.. samo za dajt v avto in spet vn, je pa težak.. jana moje sožalje! ja, kar se tiče službe, pa itak no coment.. takih pametnih kur zna bit kar veliko in se ne splača načenjat živcev. je pa lažje tu meni rečt. ker mene bo tud kaj vrglo hitro iz tira, kukr se pozanam. tally in Estrela zelo lepe pupike mata! pravi očarljivki. Jst mam tega:http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173449ni ne vem kaj oz. nima kakšne funkcije posebene, sam Vid v njem komot spi ( sam če ga dam prav sedet) in se med vožnjo dobr počuti.
|
|
|
|