tinaaja
|
Miska , zal pojma nimam o pritisku, ampak verjetno bi sla na posvet z osebno zdravnico. Ona te potem lahko usmeri naprej. Upam, da se kmalu vse uredi Lila, na tvojem mestu bi izlocila iz prehrane kravje mleko. Tudi tistega brez laktoze. Pa tudi kavo oz kofein, prave caje- tein in cokolado - teobromin. Ti zadnji trije naj bi bili edini dokazani povzrocitelji krcev. Pa ogromno masaze. Ce zelis ti posljem ene scane na to temo. Jaz jo zdaj vsakic, ko jo previjam mal masiram + drzim nogice gor k trebuhu, da se lazje sprdka in ponavadi se kaka. Meni je ravno sel kupit moj sojino mleko z okusom vanilije, ki ima dodan kalcij. Naj bi bilo pitno oz celo dobrega okusa. Sploh se priproca uzivanje soje - naj bi ful pomagalo pri zmanjsevanju problemov v meni. Jaz dajem obema BioGaia kapljice. Idealna podlaga za igro otroka so tla. ker malcek tako najbolje obcuti svojo tezo. Drugace pa ni panike, ce uporabljas lezalnik, gugalnik, saj ga ne bos imela skoz not a ne. Jaz imam malo cez dan kar v kosari od vozicka. Prej sem jo dala za 10min v lupinico, da sem si naredila zajtrk. Lezalnika zaenkrat se nisem uporabila glih zato, ker dajem v vozicek. pri prvi sem ga takoj, kljub temu, da se ne da ciiiist v lezec polozaj - ima cist malo naklona. Miganje- jaz sem se vedno na izi, ker vem, da se nisem v neki formi, ampak moji mami se zdi ze 15min sprehod prevec Priznam pa, da komaj cakam, da sibam na roznik ali grad in predvsem, da obujem tekaske superge - ceprav bo ornk kriza tect. brinaBA - ocitno imajo prvi otrocki vgrajen senzor za najmanjsi sum Jaz se vedno cakam patronazko.. Uff mi gre na zivce ta razpon 9-13 enkrat... Brina spi in se bo zelo verjetno zbudila, ko bo pozvonila patronazka in bo posledicno cel dan tecna. Moj je sel v nabavko po fasungo, ko da se se sama z obema. Je pa sel kupit tudi spodnje hlacke za ta veliko, ker bova ta teden, ko je doma tudi on, malo sprobala z odvajanjem od plenic. Me je kap ruknila, ko sem po 1 tednu previjanja male Ditine ritke, previla Brinino ornk rito Kok ene povrsine je bilo za spucat