Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Vprasanje ... kok vasi otrocki spijo oz kok so pokonc? Namrec, nasa prestolonaslednica je spala samo na zizi, tale pupa pa papa in spi, vmes je morda po par minut pokonc. Kdaj pa kdaj morda kaj vec. saj je ful super, ampak mi je tok nenavadno, ker prvic tega sploh nisva poznala. Pa kok kaj kakajo? Nasa skoooz .. sploh ne vem vec, kok naj jo previjam. Jo previjem, dam na zizo, se pokaka in zaspi. In pol - a jo pustit, da spi pokakana (kar mi je ful tezko) al jo previt in jo s tem zbudit... Ce bi se to zgodilo 1x na dan, sploh ne bi pomisljala, ampak ker se skoraj vsakic, pa se mi zdi kar bad, da bi jo vsakic budila Res pa je, da ne spi po 3 ure, ampak v povprecju 1-1,5hr. Danes je bilo res carsko vreme, smo sli pop se na kratek sprehod. No se ena zadeva, ki je v prvo nisva poznala - da se dete rado vozi v vozicku. tukaj sva spet vsa blazena, ker dita pridno pana v vozicku. Brina je zacela vrescat se preden si jo dal v vozicek Do 4,5m skoraj nismo sli na kak daljsi sprehod, vcaskic ko smo pa sli, pa sva oba svicala.. Spanje: Moja po mesecu dni še zmeraj skoz spi. Najbolj je pa aktivna tam med 18 in 21...odvisno od dneva. Pa še takrat kaj zakinka vmes. Previjanje: Ja dojenčki se ponavadi pokakajo kar med hranjenjem. Pr naši je tako, da mamo dve runde hranjenja. Najprej se naje in pokaka, potem podremo kupčka in previjanje. Potem pa še druga runda hranjenja, kjer se na srečo ne pokaka več. Kupček pa potem spanje. Ne vem kaj naj ti svetujem. Kako pa reagira potem, če jo po hranjenju, ko spi, previješ? A se zbudi, četudi jo čisto nežno previješ? Res ne vem. Konec koncev, četudi je 1 do 1,5 urco pokakana ji kaj dosti ne bo. Jst tamali takoooooo namažem s kremo, da ji tudi kakec ne pride do živega . Je pa res, da je od do odvisno kakšno kožo ima....da ni preveč občutljiva....