matcar -> RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 (2.5.2009 17:16:59)
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja 2. a se tudi ve ugotovile, da se vaši pikci/pikice nekaj tresejo...isto kot če odrasel človek mal zadrema pa ga neki gane, poskoči-ne vem kako bi to opisala, upam, da me razumete...to je imela mala že ob porodu pa so mi med.sestre rekle, da je to kao normalno, da je to zaradi poroda...pol je neki časa bilo ok zdaj pa spet ugotavljam... je tako utrujena, da komaj gleda pa ne more zapsat, ker skoz ko zapre oči se nečesa prestraši oz neki podobnega... V spanju pogosto trzajo,to je res. Če pa se ti drugače trese,kot da bi jo zeblo,pa bradica drhti,pol pa je otrok lačen. To je imel Maks,ko so ga na "dieto! v P dali,ker bi naj "preveč" jedel. Treslo pa ga je skozi do enega meseca,preden je ponehalo. Izkazalo pa se je ,da je lačen. Kateri Aptamil pa si uporabljala? Imaš tudi Novalac NF,ki je za "požeruščke",je bolj gost,zato so tudi dalj časa siti. Probaj s tem.Aja,jaz pa sem začela uporabljat Aptamil comfort 1,ki je istočasno proti krčem. Prej sma imela Bebo,pa je tudi bil na vsako uro lačen,pa še zbruhal je vse.
|
|
|
|