Anonimen
|
miška2006 - Sonček85 - za atija: Pa držim pesti, da bosta z Aleksom lahko še nekaj časa uživala v čarih dojenja. Pa seveda super za nov del, madonca kako si pridna! Pa vidim, da si Aleks že sam "štima" marelo, da bo res dobro držala . Pravi frajer je! Tako sta lepa skupaj. Blueeyes - Ja ja, naši sončki so prave lisičke, že zdaj vejo, kako mamico spravit v zadrego . Pa super za fajn fotko za pasuš! Pa kako je lepa Gaja s svojim Pinkijem . Se prav vidi, kako ga ima rada. detelja - Maja je res dokaz, da otroci vse čutijo z mamo. Ne samo to, tudi druge ljudi čutijo. Ne bom pozabila, ko sva pred kakšnima dvema mesecema, ko je bila Ela še čisto mičkena, bile na pošti in je pred nama stal nek čuden, ful živčen tip. Ela je kar začela jokat, ko sem se pa malo umaknila, pa je bilo ok. Ker sem hotela preizkusit, če je res kriv tip, sem šla nazaj bliže in je spet začela jokat. V glavnem, bilo je očitno, da ji bližina tega tipa ne paše. Tako da naši zakladki zelo dobro vse čutijo. In tudi mi odrasli prav tako, samo da smo ta čut potlačili in ga več ne znamo uporabljati. Pa čakam na nadaljevanje telenovele Majin krst . vera - Detelja, saj tudi krščanska vera je le na papirju stroga glede seksa pred poroko, drugače pa tako ni veliko primerov, ki bi zares čakali do takrat. Gre samo za to, da mene te stvari motijo že v teoriji, saj ne vidim nobenega smisla in logike. Nalini - Pri nama uspavanje izgleda tako, da jo poskušam umirit, jo stisnem k prsim, zibam, pomirjujoče govorim ... toda ko je zelo zaspana, ji nič ne paše in kot da se mora zjokat. Danes recimo nama je uspelo enkrat se uspavat tako, da sva ležale na postelji, sem ji dala svojo roko, si jo je stiskala k sebi, jo nekaj tiščala v usta, se mi parkrat nasmejala in zaspala. Toda ko sva čez tri urce poskusile isto foro, pa je tečnarla in to tako dolgo, da sploh ni mogla zaspati. Zdi se mi kot bi se upirala temu, da zaspi, pa ni važno, kdaj jo ujamem in kako jo uspavam. Pa vsakič ji seveda paše čisto nekaj drugega . V glavnem, poskušam vse možno, toda če jo začnem uspavat prehitro, ko še ni dovolj zaspana, jo totalno razdražim in potem je zares sitna. Če jo uspavam prepozno, spet ni ok, če pa ujamem ravno pravi trenutek, pa nama kdaj celo uspe uspavanje brez joka. Mater, iz tega uspavanja bom naredila tri doktorate . Čeprav spimo pa drugače ok: ponoči od 21h do 6h zjutraj, tudi jutranje uspavanje (med 5 in 6h) izgleda tako, da se najeva, jo položim k nama v posteljo in v par minutkah od blaženosti zaspi, ker je pri nama, čez dan pa spiva med vsakim obrokom vsaj slabo uro, toda ta uspavanja pa so že druga pesem. m..tina - Osa? HB, da je vse ok. A si se zelo ustrašila? jaz bi bila gotovo panična, se že vidim . Pa ubogi revček, ko ga je tako matral kakec . Upam, da sta zdaj ok in držim pesti, da se več ne ponovi . veronikab - Pri nas nimamo dude, v ustih pa imamo vse prste, ne le palček . Pa tudi obe roki naenkrat. Jaz se na tvojem mestu ne bi sekirala, saj mi je ravno prejšnjič patronažna povedala, da ni dobro dojenčku v tem obdobju preprečevati, da bi si stvari nesel v usta, saj to spada k njegovem raziskovanju sveta. Tako da bi jaz palček kar pustila v ustecih, naj si masira dlesni in se igra. Pa držim pesti, da se vama čim prej porihta nočni ritem. kpmk - Super za morje in kakšen očarljiv nasmešek! župnik z otrokom - Svašta! Da vsi vejo in ga še niso izključili?! Kakšna hinavščina. Ne mor'š verjet. Jaz bi mu kar v faco kaj rekla, pa naj naredi kar hoče, saj tako nič ne more. Jaz ne vem no, eni pač ne morejo biti župniki in ne vem, kaj se nekaj silijo in potem v slabo luč mečejo tudi tiste, ki so župniki z vsem srcem in dušo. Sama sem spoznala dva takšna in to sta res župnika in pol. spomini - Midva sva bila pa lani v tem času v polnih pripravah na poroko, saj sva se 23. avgusta poročila. Da sem noseča, pa sem izvedela (Clearblue) teden dni pred poroko. Tako da avgusta bomo orng praznovali, toda letos trije. jernejav in veronikab - Čestitke za 3 in 4 mesece! novo ozadje - Je tudi meni všeč, čeprav me je malo strah, da se bom kmalu naveličala te barve in mi bo prav mučno gledat v ekran. matcar - Moje sožalje . Pa držim pesti za Maksa in njegovo očko . Uf, to je to.
|