Daaaaaaaaaaaaan Sonček juhu da sta z Aleksom doma, pa da je vse ok, in držim pestke za drekec pekec. Brigita helou, super da imata tako pridnega Nikca, pa bravo za kilce res si pridna Matcar joj upam da Maks pride čim prej domov in da bo vse ok z okicami Detelja joj tvoja Maja je prau faca s tole pleničko, naš ima tut rad nekaj za mojčkat Junona super za kapljice, mi jih imamo tut in sicer iz gorenjskih lekaren samo tko kakšno kapljico na dudico za pomirit Cveta joj kakšno lepotičko imaš Blu tele naše jagodke so super lepe, bojo imeli krofki velik izbire Miška in klavdyk vse naj naj za obmesečnice No pa še redne teme Pasenje kravic par minutk ker zelo rad firbca naokrog Iz hrbta na trebušček naše dva velikana tam pri 5m, Orson se sedaj še ne gre mu pa iz trebuščka na hrbet, pa iz hrbta na desni bok. Imena mah men je vseeno jaz in moj ga kličeva po imenu največkrat je tut piki pa miško pa piško, otroka ga tudi po imenu, moja mami mu pa pravi Orsi, men ni panike sem čist svobodomiseljna glede vsega, glede tujih imen domačih imen pomanjšalnic vseen mi je važno da se imamo fajn in da uživamo pa da se imamo radi. Joj še nekaj, moram mal pojamrat glede spanja, smo že tako lepo pančkal zdej tri dni je pa noro skos neki stokca pa jamra pa joka nimam pojma kaj mu je pa bi jedel pa nebi joj upam da se zadeva porihta če ne bom pravi zombi, če pa že ne jamra Orson pa tavelke dva kaj jokcata tako da imamo ponoči pravi žur. No zdele je fajn k vsi trije spijo moj gleda formulo jaz pa si barvam lase Evo pupe mejte se in uživajte v sončkuuuuuuuuuuuuuu