2soncek2 -> RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 (29.4.2009 15:56:59)
|
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav Mene pa zanima ali dajete svojim krofkom AD3 kaplice in ali imajo kaj krčev po njih. Jaz sem jih dobila ampak mojega srčka že par dni tako šravfa da mu jih še nisem začela dajati, ker naj bi po nJih imeli krče, oziroma po vitaminu A. Sem mu pa danes skuhala janež in koper in je bil bolj kot ne mir s krči, pa kr dobro je prdel po njem... Ali jim dajete čaj? Moj je vsak dan tako žejen in z veseljem spije kr nekaj čaja dvakrat na dan... Meni so rekli, da je za dajanje kapljic AD3 se prehitro, pediatrinja mi je predpisala D3 od Plivita, a je malo tako zvijalo, da smo mislili "hin" bit, napenjala se je tako hudo, da je dobila popkovno kilo (sedaj cakava, da zgine)...ko sva bili zaradi necesa drugega na kontroli v bolnisnici, mi je zdravnica predpisala D3 OLEOVIT (avstrijske kapljice)...1000 in ena razlika, nic...pa nimajo niti okusa (vse, kar mora mala jest, sama prej sprobam)...sicer jih moras kupit(niso na recept), a so res fajn (no vsaj moja nima tezav)... Za krce pa sem kupila Lefaxin (dajala nekaj dni pri vsakem obroku), Babynos (samo nekajkrat, ker so res mocne in imajo okus po Jaegermeistru, vsebujejo alkohol in sem malo skepticna)... Jernejav..zanima me koliko das ti janeza in kopra v vodo(koliko vode), da je malemu tako pomagal, ker vem, da caj pa ne sme biti premocan...
|
|
|
|