krfjolca -> RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 (23.6.2009 21:48:41)
|
Glede nakupovalnega vozička - ja, tudi meni se je to že zgodilo, pa ne le enkrat. Sem pa zadnjič imela malecko v vozičku na dvorišču, pa je jokala - ponavadi se umiri, če se gunca vozek, tokrat se pa ni in ni hotela. Pa sem jo vzela ven iz vozička in jo nosila, dokler ni zaspala - ene 10 mnut, pri tem pa pozabila, da ne rabim več naokrog potiskat vozička. Sem se še prav namatrala z eno roko, ker je bila tamala v drugi [sm=jezicek.gif] Je bila pa tamala danes fejst sitkana. Sicer je veliko spala, sam vmes je bilo pa samo sitnarjenje. Večerno umivanje pa še najhujše - tako se je drla, da sem mislila, da jo bo kar razklalo! [sm=zmeden.gif] Takega dretja pa še ne, ne vem s čim sem jo tako razjezila. Sploh je nisem mogla umirit. Tulila je tako, da je bila že čisto vijolična, sploh ni zadihala [sm=smiley19.gif]. Pol je sploh nisem oblekla do konca, sva se kar samo v plenički podojili. Pol se ji je pa še zaletavalo, je spet znorela, no, pol se je pa počasi umirila [sm=smiley29.gif]. Buča neučakana [sm=smiley36.gif]. Še dobro, da imam že izkušnje s še enim takim karakterjem, sicer bi me tole čisto iz tira vrglo [sm=smiley36.gif] PS: Punce, a bi se dalo malo manj citirati, oz. vsaj malo krajšati tele citate, ker je ful neberljivo tole ... [sm=smiley9.gif]
|
|
|
|