Nika v službi -> RE: kateri je boljši oz. s katerimi imate izkušnje (1.4.2009 11:31:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: andrejkam Mi imamo ušesnega od omrona, ki naj bi bil dober, pa niti dvakrat ne pokaže isto, sploh mu ne zaupam. Zato smo kupili še navadnega živosrebrnega (kmalu jih ne bodo prodajali več!), a res traja, preden izmeri, je pa ziher. No, zdaj pa uporabljamo elektronskega za pod pazduho, je hiter in natančen. Kolikor se spomnim so imeli tudi v porodnišnici take. Tudi mi smo skoraj doktorirali iz teh termometrov. Imeli smo dudo (povsem neuporabno, ker jo je pljuvala ven), elektronski termometer, Omron ušesni (mimogrede, ga prodajam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]) in klasični na živo srebro. Dokler je bila naša Nika dojenček, smo merili večinoma v ritki kombinirano - elektronski + klasični. Malo kasneje smo prešli na ušesnega, vendar nisem bila povsem zadovoljna s točnostjo meritve, zato smo spet prešli nazaj na elektronskega oz. steklenega. Resume: jaz bi kupila elektronskega in klasičnega.
|
|
|
|