Tragedija (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

srnica -> Tragedija (9.5.2005 12:10:24)

Včeraj zvečer sem na RTL gledala poročila, kjer so poročali, da je v Nemčiji ( kraj si nisem zapolnila ) oče treh otrok 2,3 in 5 let umoril svoje otroke - zastrupil jih je.

Z ženo sta se ločila in včeraj, ko je prišla po otroke jih je našla v sobi - mrtve.

Še sam je hotel narediti samomor - neuspešno.

Ne morem nehati misliti na ubogo mamo in njene nedolžne :angel::angel::angel:

Annny -> Tragedija (9.5.2005 12:11:12)

Nimam besed:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

Anonimen -> Tragedija (9.5.2005 12:11:45)

brez besed:((

baguSka -> Tragedija (9.5.2005 12:11:59)

:rozica: vsakemu :angel:!

Rešetke in ne smrt za tazga fotra in nej ceu živlejne premišluje kaj je naredu.:grrr:

cmokec -> Tragedija (9.5.2005 12:13:00)

Svet se je očitno res začel vrteti v napačno smer, vsak dan so nove tragedije. :((:((:((:((:((:((

:angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: za celotno družinico.

kofetek2010 -> Tragedija (9.5.2005 12:16:03)

ma, sebe bi raje uspešno stran spravi - preden se je spravil na otroke! :grrr:

:rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel: za mamico in otročke

corfu -> Tragedija (9.5.2005 12:18:47)

Idiot!!!
Mislim, da je to naredil samo zato, da se je ženi maščeval. Kaj bo pa imela ta boga reva zdaj od življenja, kakšen bo njen smisel življenja?

Naj njo in njene sončke čuvajo:angel:

Annny -> Tragedija (9.5.2005 12:18:59)

Jaz sem pa grozna in bi takega fotra čisto počasi mučila..ga polivala s kislino ali kaj podobnega, ga dala na natezalnico..take srednjeveške metode:grrr::grrr:
Iztirjenec:hudicek::(:(:(

srnica -> Tragedija (9.5.2005 12:26:41)

Meni enostavno ne gre v glavo, kakšni ljudje so to.

Pravtako se je v Nemčiji začelo sojenje proti moškemu, ki je pred mislim da enim letom posilil in umoril najprej mislim da 5- letno deklico čez čas pa še 8-letnega fanta.

V zaporu pa bi naj svojemu sojetniku priznal da je odgovoren še za šest primerov.

In veste kaj je mene osebno najbolj razkačilo.Policija se BOJI , kako bodo danes svojci na sodišču reagirali, ko ga bodo videli.So ful poskrbeli za njegovo varnost.Kar slabo mi je postalo.KAMENJAJO NAJ GA IN MUČIJO NA NAJBOL GROZLJIV NAČIN ne pa da ga ščitijo kot kakega mučenika :grrr:

*HONEY* -> Tragedija (9.5.2005 13:20:10)

Mislim,da če še je ostal še pri ta pravi,težko verjetno sicer,da bo mu samo življenje zdaj dovolj velika kazen,ker mu vest ne bo dala miru.Zato je verjetno tudi delal samomor,ne??
Če pa ni več pri ta pravi,pa mu najhujša kazen tako ali tako ne bo prišla do živega.

Žalosten je ta naš svet:((:(

LP

Stran: [1]