Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Žabice-kdaj jih prenehati oblačiti otročku 9.5.2005 12:12:34
|
|
|
|
urši*
|
kakor kdaj, če je toplo potem ne, danes pa je pravi mraz in sem mu jih dala gor1 to vreme je res noro , js sem čist prehlajena, upam, da ne bo tamali kaj staknil!! lp
|
|
|
|
Žabice-kdaj jih prenehati oblačiti otročku 9.5.2005 12:14:49
|
|
|
|
ditkaaida
|
Po občutku in termometru. Če je zuni sedem stopinj in piha hladen veter - dvojne žabe če je treba. Drugače pa tudi brez.
|
|
|
|
Žabice-kdaj jih prenehati oblačiti otročku 9.5.2005 12:23:24
|
|
|
|
Errai
|
Jaz jih nikoli nisem oblačila. Pozimi je imel itak kombinezon, potem smo šli na podložene hlačke, na nogicah pa je imel dvoje nogavičke (tanke in termo, namesto čeveljčkov). Zdaj pa ima oblečeno trenirko, štumfke in čeveljčke.
|
|
|
|
Žabice-kdaj jih prenehati oblačiti otročku 9.5.2005 12:24:34
|
|
|
|
corfu
|
Midva pa se čisto prilagajava vremenu.
|
|
|
|
Žabice-kdaj jih prenehati oblačiti otročku 9.5.2005 12:27:58
|
|
|
|
KIRA
|
jaz sem nehala prejšnji teden, ko je blo tako vroče. sedaj ima samo nogavičke, take do kolen. kadar je bolj hladno, ji kake flisnate hlače oblečem, da je boj toplo, ali pa še ene prek, ko greva ven, žabe so itak premajhne ratale. nogavičke pa sem ji tud ž slekla, ker je blo 27 °C pr nas in je ful švicala. je že bla v kratkih hlačkah in rokavčkih takrat. sedaj, ko bo dež ponehal, bo kar naenkrat vroče. bo treba fejst gledat, da ne bo otrok preveč oblečen - kako jaknico pa vseeno met v rezervi, za primer, da bi se shladilo..
|
|
|
|
Žabice-kdaj jih prenehati oblačiti otročku 9.5.2005 12:29:41
|
|
|
|
darjatimci
|
Tudi mi se prilagajamo vremenu,ni dobro,da se naši malčki prehladijo,ko so še občutljivi(ledvičke,mehur)!!
|
|
|
|
Žabice-kdaj jih prenehati oblačiti otročku 9.5.2005 12:39:47
|
|
|
|
miša1
|
Tudi mi se prilagajamo vremenu. Zdi se mi, da bo spet treba zakurit v centralno. Tudi v pisarni me kar trese.
|
|
|
|
Žabice-kdaj jih prenehati oblačiti otročku 9.5.2005 12:56:42
|
|
|
|
lin
|
Jaz žabic že dober mesec neoblačim Lin,no ko je tako vreme kot je danes in je malo hladneje ji najlonke dam pod hlače drugače pa samo nogavičke
|
|
|
|
Žabice-kdaj jih prenehati oblačiti otročku 9.5.2005 12:58:14
|
|
|
|
tesa
|
Jaz jih zadnje čase, ko je blo tako toplo nisem oblekla mojmu devetmesečniku. Danes pa je hladneje in sem jih mogla spet potegnit iz omar:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?