zaščita pred dežjem (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


bagira -> zaščita pred dežjem (1.4.2009 0:06:04)

pozdravljeni!

imam veliko težavo pa ne vem kako naj jo rešim ali če jo sploh lahko. sem mami prečudovitih dvojčic, imamo seveda tudi temu primeren voziček - katerega v slabem vremenu ne moremo uporabljati. sedaj pa moja težava in vam vprašanje: ali kdo ve kje bi lahko dobila zaščito pred dežjem za voziček za dvojčke. imamo baby welt voziček, ampak jaz bi bila zadovolna z zaščito za bilo kateri voziček - bi jo potem po potrebi jaz oz. moja prijateljica šivilja predelala za našega. drugo vprašanje: kje bi lahko dobila folijo tako tanko da bi se jo dalo šivati na šivalni stroj? upam, da vam nisem preveč zatežila in

najlepša hvala za čas in trud

e




pipic -> RE: zaščita pred dežjem (1.4.2009 1:06:00)

zaščito proti dežju za vozičke prodajajo v vsaki otroški trgovini z opremo od BC,pikapolonice itd




bagira -> RE: zaščita pred dežjem (1.4.2009 20:04:06)

pipic

ne vem, morda nisem jasno napisala, da rabim zaščito za voziček za dvojčke. če kje v vaši bližini prodajajo te zaščite bi Vas lepo prosila za naslov, jo grem jutri nabavit.

hvala

lp


e




Petr_a -> RE: zaščita pred dežjem (1.4.2009 20:07:06)

bagira tako je v vsaki otroški trgovini imaš 




bagira -> RE: zaščita pred dežjem (1.4.2009 20:13:10)

Hvala vsem skupaj

pravkar sem videla na baby centrovi strani da so jo dobili. za vse tiste, ki mislite da mi v glavi nekaj manjka pa samo informativno. do danes sem spraševala pa je ni bilo ne v bc, ne v pikapolonici, ne v arielu, pa tudi nihče mi ni znal povedat kje bi jo lahko dobila. res pa je da je naš voziček zelo velik oz. širok.

hvala še enkrat

lp

e




Stran: [1]