komisija bolniske (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

alesa -> komisija bolniske (9.5.2005 11:52:02)

pozdravljene,
zanima me, koliko vas je na bolniski, pa boste vseeno sle za teden / 10 dni na morje.
kako pa boste to uredile s komisijo.

jaz sem na bolniski od 3.5., na morje bi sli konec junija, ginekologinja pravi, da priporoca, so pa problem komisije.

hvala in lep dan,
alesa

Mina1 -> komisija bolniske (9.5.2005 12:52:45)

Jaz sem imela v prvi nosečnosti visoko rizično nosečnost, torej sem bila cca dobrih 5 mesecev na bolniški in tako. Sem se morala v bistvu zelo paziti, ne iti v službo in ne biti pod stresom.

G mi je celo priporočil počitek oz. razvajanje na morju (Novigrad) in smo šli;), pa ni nihče preverjal.

Na odločbi je sicer pisalo, da ne smeš zapustiti (nekako) okolice stalnega prebivališča, ampak...po pravici povedano, takrat o tem niti nisem premišljevala.

pa-pa Mina1

dinika -> komisija bolniske (9.5.2005 15:06:39)

Jaz sem bila v staležu od 3.8.2004 do 31.1 2005 in mi je ginekologinja rekla naj bom res doma, ker so iz komisije hodli v kontrolo. nekaj pacientk ji je povedalo in so potem sami problemi.
ni za reskirat!!!!!

kimix -> komisija bolniske (12.5.2005 11:33:16)

Razmisli.Sama sem imela kontrolo iz komisije danes in včeraj. Seveda sem bila doma. Ko sem v kopalnici ali v spalnici, pa zvonca pri vratih ne slišim. Kaj takrat? Kakšne so lahko sankcije?

Cao!

dinika -> komisija bolniske (12.5.2005 16:22:11)

kolko vem ti lahko ukionejo bolniško, kako pa potem dalje pa ne vem. bi se pa bilo dobro pozanimat.

Stran: [1]