Anonimen -> Tudi med nama je ... (9.5.2005 15:09:21)
|
Odklop.. tole si preberi.. nekajkrat.. LP Tjazy Ko prebiram te vase zgodbe in njihove usode, me je nekje globoko v sebi sram, da sem moski Imava cudovitega 15-mesecnega sincka Pa delitev svojih starsev na manj in vec vredne. Tega si nobeden nikoli ne sme privosciti. In ni jim bilo vsec, da sem vzel porodnisko.Ces a ni skoda, da bos sedaj dobil manj denarja, kot ce bi redno delal.Mogoce res, mogoce ne, samo dejstvo je da nikakor nisem mogel sprejeti, da bi dal otroka pri 6 mesecih v jasli. Izgubil sem zaupanje v ljudi. In nekateri mislijo, da je ljubezen kot trava, ki raste na vsakem koraku. A se zdalec ni tako.Ljubezen je kot najbolj zahtevna roza, ki potrebuje ogromno nege, potrpezljivosti, casa,... zato da koncno zacveti. Tega vsega vam nisem napisal zaradi tolazbe. Je sploh se kje kak iskrica, na katero se naj ozrem?? Najprej hvala vsem za odgovore Super ce se razumemo s svojimi starsi. A menim, da je potrebno tudi postaviti "neke" meje. Mislim, da je bolj vsa stvar v tem, da ona ni odrezala popkovine od svojih starsev. Otrok je bil totalna koma. Sam sem zaradi tega popenil. A brez uporabe kake sile. Zgolj verbalno. In kar nekaj casa je minilo, preden je spet nazaj zaspal (Pri mojih starsih nisva skoraj nikoli ostala po 18H30 uri, ker je ze bilo vse narobe in sva morala takoj iti domov zaradi malega) Razumel bi tako odlocitev ob kaki res hudi napaki (prevara, alkohol, droge, nasilje,..) In da te nekdo potem da na cevelj, se obnasa ignorantsko, tega ne razumem. Pa saj je vendar tukaj se dete in se treba vsesti in pogovoriti. Ne pa resevati problemov ali napak z prekinjanjem veze. Se motim? Draga ditkaaida, saj ni treba starsev obsojati. Veseli bodimo, da jih imamo Kaj lepsega! Le red mora biti In mnogi prepiri sploh ne bi vzklili. Zal ne bo se dolgo odrastla ali se osamosvojila. Popkovina je se vedno premocna.Zal. Ko je vpliv necesa prehud, lahko podlezemo temu.Taksno je zivljenje Zal je manipulacija z otrokom najbolj umazana igra, kar jih obstaja. Ce pa je zraven se pridih starsev potem pa vse skupaj ze meji na blaznost. Komaj sem cakal dan, da pride mali nadebudnez na svet. Ker sem na lastni kozi dozivel kako ti lahko otrok polepsa se tako turoben dan s svojo prisrcnostjo, iskrivostjo ali igrivostjo.Teh trenutkov ne zamenjam za nic na svetu Ampak NE obzalujem tega In komaj cakam, da bo 15 odbila, da letim k malemu princu. On je moje najvecje bogastvo in vsaka preziveta minuta z njim je moj zaklad. Nisi edina oseba, ki mi je v zadnjem casu to dejala. Ampak poti nazaj ni. Mogoce obstaja samo za Cher in njeno If I could turn back time... Mogoce sem res kako neumnost napisal, ampak za tem stojim. Moj zakljucek bi bil pogovor, sprava in ponovno zazivetje.Ne pa konec. Najlazje je narediti konec, najtezje pa se pogovoriti v mojem primeru. Najslabse pa manipulairati z otrokom
|
|
|
|