mismis -> RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 (23.4.2009 9:10:05)
|
Dobro jutro vsem skupaj, kako smo kaj na tale deževen dan. Mi smo danes malo potegnili, ker je tako pasalo spati. najprej naj se vsem skupaj zahvalim za včerajšnje navijanje in čestitke, kot sem že enkrat napisala vaše pestke so sigurno pripomogle k pravemu uspehu in k temu, da je beta zrastla. Lana, vse najboljše za tvoj rojstni dan, naj se ti izpolnijo čisto vse želje, tudi tiste ta skrite [image]http://blog.ice-lingen.de/content/binary/happy_birthday_cake.jpg[/image] Barbi, me veseli, da si bolje, namreč da te danes S.fact ne matra toliko. Kako sta pobča? Kdaj date gips dol? BEBIII, nič obupvati, ravno tako lahko tebi uspe v prvem postopku, kot je že uspelo mnogim pred tabo. Optimizem in upanje, sta pol uspeha v teh postopkih, zato ju nikar ne izgubi. Reby, kako zobek, je kaj bolje? T1979, ma že dva dni hočem pohvaliti tvojo oblekico, pa mi vedno uide iz glave. Cotkan pobč/pobčka Kimsy, sedaj si že zihr konec, a pade danes stopka? S.Suzi, kdaj torej začneš s to tako imenovano "novo" terapijo? MBT1979, i say hay Kje pa je naša Suska, zadnje čase je ni nič gor?
|
|
|
|