|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
21.5.2009 10:30:57   
citrončica
Fino, Suzi, zdaj pa maximalno izkoristi poletje, potem pa v nove bojeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
21.5.2009 10:44:06   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

Fino, Suzi, zdaj pa maximalno izkoristi poletje, potem pa v nove bojeuser posted image

bom kar tole preplonkalauser posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
21.5.2009 13:06:24   
aqua77
Dober dan,

punce, nekaj bi vas rada vprašala...
Ko greš na prvi posvet v neplodnostno v Dravlje s seboj prineseš napotnico od svoje G, to vem, ampak ali prineseš tudi svojo kartoteko ali ne?? user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
21.5.2009 13:13:56   
punsha
Ojla
ne oglašam se ravno pogosto, ker me kake slabe novice čisto preveč potrejo. Malo pa vseeno pokukam tukaj gor. V torek sem imela ET, vstavili so mi eno najlepšo pikico, imam pa še 2 zamrznjenčka. Lahko me date na seznam - test imam 3.6.

Navijam pa prav za vse in držim pesti, da čimprej zagledate user posted image user posted image in vse skupaj postanemo srečke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
21.5.2009 13:39:23   
sapi
Takole imamo ...

Dr. D je našel eno večjo GV, vendar je bila prazna oz se je notri videl odmrli plodek, potem je našel še eno GV, ki pa je bila veliko manjša in jo je že skoraj odpisal vendar sva potem oba videla kako plodku v njej bije srček zmeril ga je približno saj se ni dobro videlo ker ni bilo veliko prostora v njej in je velik 9mm, sedaj upa, da se bo v GV nabrala tekočina in s tem, dala prostor najini pikici .... UZ imam čez en teden pa sva se zmenila, da kar njega pokličem, ker ve kakšna je bila situacija na prvem UZ ... ne vem kaj naj si mislim ampak prav veliko upanja nimam glede na ne tako dobro reakcijo dr. D-ja ....

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
21.5.2009 13:42:56   
kimsy
sapi - srček je! To je glavno in boš vidla, da bo vse ok. Jst fullllll držim pesti!

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
21.5.2009 13:44:49   
miklarom
sapi -  saj bo verjemi četudi samo eden je ta pravi in močen, tako da se ne bati, ta pikica bo še lepo rasla v tebi. držim pa pestke zateuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
21.5.2009 13:46:39   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Ojla
ne oglašam se ravno pogosto, ker me kake slabe novice čisto preveč potrejo. Malo pa vseeno pokukam tukaj gor. V torek sem imela ET, vstavili so mi eno najlepšo pikico, imam pa še 2 zamrznjenčka. Lahko me date na seznam - test imam 3.6.

Navijam pa prav za vse in držim pesti, da čimprej zagledate user posted image user posted image in vse skupaj postanemo srečke user posted image user posted image user posted image

punsha user posted image , zdaj bova pa skupaj trepetali..

super za zamrznjenčke, te sreče pa jaz nikoli nimam, potem bi bila vsaj sigurna, da sta tudi tista dva pri meni res super... a nimamo kaj....

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
21.5.2009 13:47:19   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

sapi - srček je! To je glavno in boš vidla, da bo vse ok. Jst fullllll držim pesti!

tudi jaz!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
21.5.2009 13:47:58   
kimsy
miklarom - evo, smi si zrihtala dabroston, na hrvaškem. A ni to kar nekaj, dajo recept za zdravilo, ki ga pri nas ni! Hudo
user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
21.5.2009 13:53:34   
gloria
Sapi glavno da je srček...boš vidla da bo vse okuser posted image user posted image

Reby čestitke za pregled in velikega user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil gloria -- 21.5.2009 13:55:24 >

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
21.5.2009 13:54:13   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Ojla

punsha user posted image , zdaj bova pa skupaj trepetali..

super za zamrznjenčke, te sreče pa jaz nikoli nimam, potem bi bila vsaj sigurna, da sta tudi tista dva pri meni res super... a nimamo kaj....

...navijam punce za +++++++++++++++ user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
21.5.2009 13:57:10   
gloria
...DAN...DOBILA RAČ. ZDEJ PA SE MOREM POŠLIHTAT KER MAM VSE PROGRAME ZAMENJANE TAK DA SEM ČIST user posted image user posted image (UPS ČRKEuser posted image )....

...ko bom lahko naložim slikce do takrat pa navijam za vas user posted image user posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
21.5.2009 13:59:34   
gloria
Mismis držim pesti da bi ju3 bilo čim prej vse za teboj.....zdržita z dragim to preziskušnjo ki je pred vama in jaz verjamem da vam bo čez čas dala velik nove moči z pozitivnem zaključkom ki si ga zaslužita....mislim na tebeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
21.5.2009 14:14:52   
Rakica_80
AKTUALNO  

Petek, 22.05
Sunia - Punkcija
Loremi- UZ

Torek, 26.05
Lana- Napotnica
BEBIII - Napotnica

user posted image   

user posted image   TA MESEC PRAZNUJEJO   user posted image
user posted image  

user posted image

OBJEMČKI 

user posted image Kiwi,user posted image BEBIII,user posted image  Lana70,user posted image Skuštrana Suzi, user posted image Tinkamiška, user posted image Mismisuser posted image , BarbiG user posted image  user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Andreja07  grejeuser posted image user posted image test 23.05.
Aljonka  grejeuser posted image user posted image test 25.05.
Lana07  greje user posted image test 02.06.
Citrončica  greje user posted image user posted image  test 02.06.
Punsha greje user posted image  test 03.06
user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    

• Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • Kimsy (1. IVF, GK LJ)
  • Vitaebella (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • Punsha (1.IVF, LJ, dr. Vogler) 
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Lana08 (2. IVF, GK LJ)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • andreja07 (dr. Reš, PO)
  • Sunia (IVF, MB)
  • zup2, (4. ICSI, dr. Reš, PO)
  • Naska (GK LJ, posvet 18.5.)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, zamrznjenčki)
  • Lana70 (1. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
 user posted image  KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image       

• Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • Dajamaja (PO, dr. Reš)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D, maj/junij)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Loremi (2. IVF, zamrznjenčki)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • a.jard (1.IVF, PO, dr. Reš)
  • palcica_(1. IVF, dr. Reš) 
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (2.IVF, GK LJ) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič, posvet 9.6.)
  • N74 (dr. Reš, PO, zamrznjenčki)
  • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
  • Bozza (dr. Reš, PO) 
  • Biba007 (dr. Reš, zamrznjenčki)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, posvet 4.9.)
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • cukica (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Tanja_Jes (2. IVF)
  • mausikaa (1. IVF, dr. Geršak)
  • Bit (dr. Reš, PO, avgusta zamrznjenčki)
  • skuštrana suzi (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 3.7.)
  • BarbiG ( 4 ICSI, GK LJ )

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Mismis

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35    % 
april                      11                               2+1                       27,3 %

• Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

•  
          user posted image NOVE NOSEČKE MAJ user posted image          

user posted image  Sapi (LJ)
    user posted image  Miklarom (MB)
    user posted image  Kimsy (LJ) 
     user posted image  a.jrad (PO)  

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

Za vse zamudnice včerajšnega srečanja, bo ponovitev le tega 12.6.2009 od 19. ure dalje v lokalču Kongu (Savlje). Upam, da se tokrat vidimo, da kakšno rečemo in spijemo.

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Anonimen)
  • Neposredna povezava do sporočila: 4590
    21.5.2009 14:36:16   
    miklarom
    kimsy  - lepo da si jih sedaj dobila. kaj so tebi prav dali recept za Dabroston, pa morajo vedeti da jih pri nas ni za dobit. meni so to v MB takoj povedali, da zato pa mi dajejo utrogestan. čuden touser posted image

mismis - mislim nate danes, jutri še bolj in naprej tudi, bodi močnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
    Neposredna povezava do sporočila: 4591
    21.5.2009 14:52:23   
    veliki ŠKRAT
    Sapi, ful sm vesela, sej veš za kaj, si mi polepšala dan!....pa mail maš tudi.user posted image user posted image

Mišmiš, močno mislim nate in ti pošiljam user posted image objem! Bodita močna!user posted image

Vse ostale prav lepo pozdravljam, pridem še po škratovsko pokukat. user posted image

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

(odgovor članu miklarom)
    Neposredna povezava do sporočila: 4592
    21.5.2009 15:20:31   
    BarbiG
    Sapi samo da srček bije. Držim pesti, da do naslednjega tedna GV zraste.

Mi smo danes bili na GK in imeli pogovor z biologinjo Lili in moram rečt, da je to res ena fejst ženska. sicer še vedno plavava v temi, vendar nama je povedala, da so bile vse celice zrele in tudi moževi spermiji so bili OK. Vzrok, zakaj se celice niso oplodile ni znan. Zdaj gre najin primer na konzilij, v torek moram poklicat, kaj so na konziliju sklenil in potem s tem it k dr. Drobniču na posvet.

(odgovor članu veliki ŠKRAT)
    Neposredna povezava do sporočila: 4593
    21.5.2009 16:35:12   
    Rakica_80
    IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Zdaj gre najin primer na konzilij, v torek moram poklicat, kaj so na konziliju sklenil in potem s tem it k dr. Drobniču na posvet.

BarbiG, supeeeruser posted image user posted image user posted image user posted image  naj ti hitro mine cajtuser posted image

(odgovor članu BarbiG)
    Neposredna povezava do sporočila: 4594
    21.5.2009 16:50:06   
    BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Dober dan,

Ko greš na prvi posvet v neplodnostno v Dravlje s seboj prineseš napotnico od svoje G, to vem, ampak ali prineseš tudi svojo kartoteko ali ne?? user posted image

Aqua jaz sicer hodim na GKLJ, ampak kolikor je meni stvar poznana potrebuješ le napotnico svojega ginekologa.

(odgovor članu aqua77)
    Neposredna povezava do sporočila: 4595
    21.5.2009 16:52:30   
    BarbiG
    BEBIII veš, na srečo je pred vrati poletje, pa dopusti, tako da človek lažje pozabi in dočaka čas, ko gre lahko v nove boje. Danes sem tudi zvedela, da moj user posted image  ne bo niti ne vem kako dolgo čakal na biopsijo testisa, da je to kar hitro na vrsti in bova po vsej verjetnosti jeseni že v novem postopku. Jutri si bova pa privoščila totalen odklop in greva za cel dan z motorjem na potep. Kako pa si kaj ti? A greš še pred dopusti po zamrznjenčke?

(odgovor članu BarbiG)
    Neposredna povezava do sporočila: 4596
    21.5.2009 17:07:02   
    lana70
    sapi, jaz držim pesti, da bo ta srček ostal še toliko mesecev pri tebi, kot je potrebno. user posted image

loremi, a mi lahko poveš, če si imela kakšno stimulacijo za zamrznjenčke? Aja, pa koliko časa.

BEBIII, a se v torek vidiva al kaj?

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 4597
    21.5.2009 17:36:52   
    Reby
    IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Dober dan,

Potrebuješ napotnico, pa najbrž bosta z dragim še tam delala spermiogram - torej tudi on rabi za to napotnico, potem pa je fino, da imaš vse izvide do sedaj (HSG, laparo, histero itd...).

(odgovor članu aqua77)
    Neposredna povezava do sporočila: 4598
    21.5.2009 17:39:44   
    Reby
    Lana - sem ti poslala še eno ZS, upam, da bo ratal user posted image

(odgovor članu lana70)
    Neposredna povezava do sporočila: 4599
    21.5.2009 20:19:28   
    Rakica_80
    IZVIRNO SPOROČILO: lana70

BEBIII, a se v torek vidiva al kaj?

Lana70 ja sigurnoooouser posted image , kaj si ti mislila, da boš tako lahko se zmuznila od meneuser posted image user posted image user posted image !No, bomo pa še videli, ali ta dan ali pa drugi, bomo videli od situacije...kako je kej?Vroče ne? še v vaših uniformah...ajooojuser posted image

BarbiG ja jaz grem sedaj pred dopusti po zamrznjenčkeuser posted image  Ti pa kr lepo odklopi in uživajta čim več, samo počasi z motorjemuser posted image

Mišmišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
    Neposredna povezava do sporočila: 4600
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
    Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
    Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
    Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?