|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
11.5.2009 18:55:37   
Rakica_80
Jaz tudi zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image V bistvu sej si žeuser posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
11.5.2009 19:02:44   
miklarom
BEBIII - IMAŠ ZS

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
11.5.2009 19:03:50   
Anonimen
zarja, jaz sem tud rekla, da v primeru, da bo treba še enkrat na punkcijo in mi na GK ne bojo dali narkoze, se prestavim direkt v MB. Najbrž je itak najboljš, da že kar pokličem za datum, da v primeru, da ne bo nič, ne bom potem preveč čakala, ne?

(odgovor članu Rakica_80)
  Neposredna povezava do sporočila: 3953
11.5.2009 19:06:29   
veliki ŠKRAT
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

bebiii, a res al kaj?? user posted image   user posted image   Pa imaš tudi kaj takega kot jaz (maternico pred jajčnikom)? Ker jaz resnično ne grem več na punkcijo brez narkoze!! Ni variante! Tisto bolečino v soboto res ni bilo težko prenesti, razen proti koncu me je že malo bolelo, ampak tisto v nedeljo se pa sploh ne da opisat.

Suzi, naslednji dan te je bolj bolelo, ker si mela že vse razboljeno od sobote. Za narkozo pa, če rečeš takoj na začetku postopka, so dolžni zrihtat. Ker Lj je dobro razen reša edini center, kjer ne dajejo narkoze zaradi pomanjkanja osebja!!! Če pa že v štartu rečeš, morjo upoštevat!!user posted image

Bebiii, mislim, da si preveč pretrpela, in da se pikica ni mogla ugnezdit od vsega hudega. Do zmrznjenčkov prideš tako, da pokličeš v leonišče, in poveš, da rabiš napotnico za zmrznjenčke. Pokliči že ju3. Pol ti bojo pa povedali kako naprej. user posted image

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
11.5.2009 19:15:06   
Anonimen
veliki škrat, mislim, da ni bilo to krivo, da je bilo že razboljeno od prejšnjega dne - mogoče malo, vendar ne veliko. Ker ko mi je punktiral levi jajčnik (tako kot v soboto) se je vse dalo preživeti, pri desnemu je bilo pa res grozno. user posted image  Bom za vsak slučaj vprašala v petek kako je s tem.

(odgovor članu veliki ŠKRAT)
  Neposredna povezava do sporočila: 3955
11.5.2009 19:16:27   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: veliki ŠKRAT

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Veliki Škrat- kako pa si kaj ti

Hvala punči, sej bo šlo! Sem včeraj malce pretiravala s sončenjem, čeprav nehote, pa sem sedaj preveč pečena pljeskavica!!user posted image user posted image

uf, to pa ni glih fajn, da te je tak opeklo. ja kaj si se na skali sončla, tam ponavadi postaneš pleskavicauser posted image , daj namaži se fajn z navadnim jogurto , ker to res pomagla ti hladi pa opkline izginejo 

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 3956
11.5.2009 19:38:26   
Rakica_80
Miklarom imaš ZSuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
11.5.2009 19:45:17   
sonček33
Užaljena ugotavljam, da me tukaj gor nobena več ne "šmirgla". No, razen redkih posameznic. Hvala, Miklarom.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
11.5.2009 19:47:00   
kimsy
BEBIII - če povem po pravici, sm bla miljon procentna, da ti bo ratalo. Res mi je full hudo zate, ampak je že moglo bit tako... Drži se, pa čim prej po pingvinčke! user posted image
miklarom - daj da nam vsaj ti jutri naznaniš en veeeelik +.
BEBIII, Lana... a ste že vse dobile pošto o št. zamrznjenčkov? Jst še ne, tako da me že malo skrbi. Sm se pa danes naročila prek maila po napotnico, da ne bom preveč dolgo čakala, če bo treba! user posted image
citrončica - bravo za stopko!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
11.5.2009 19:48:32   
kimsy
o sonček33!
smo full fajn, smo te pa itak cel dan občudovale, k si tok lepo sijala in nas grela! user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
11.5.2009 19:50:30   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Užaljena ugotavljam, da me tukaj gor nobena več ne "šmirgla". No, razen redkih posameznic. Hvala, Miklarom.

Jaz pa užaljeno ugotavljam, da nam nič več svojega malega sončka ne privoščiš, že dolgo nisi prilepila nobene slikice user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
11.5.2009 19:54:42   
punsha
Ampak vzpodbudne besede pa prav res pomagajo. Dobiš kar eno voljo in upanje. Zanimivo, da besede lahko tako pomagajo in v trenutku odženejo tiste slabe misli stran. sem kar vesela sedaj user posted image

Citrončica super za stopko. Vidiš, še malo pa bouser posted image , me bomo pa navijale zate.

Joj Veliki Škrat, pazi nase. Ni ravno prijetno potem ko te peče, pa zdravo tudi ne. No čeprav včasi človek kar pozabi da je na soncu, sploh če še malo zapiha in ne čutiš da kar pripekauser posted image

BEBIII žal mi je. Vzemi si čas zase in se zamoti s stvarmi, ki jih rada počneš. Tudi zate bo prišel tisti pravi, srečni trenutek. Samo pozitivne misli. En veeelik objemuser posted image

miklarom jupi jupi ja, naj ostane belina in se prikaže en velik +

Hej sonček33, hvala ker tako lepo siješ, samo tale veter lahko še malo odženeš user posted image Sicer pa vredu. Kako si pa ti?

Neposredna povezava do sporočila: 3962
11.5.2009 19:55:59   
Reby
Kar pa se tiče narkoze - zdravniki itak niso pristaši le-te, če ni nujno. Zavedati se morate, da vsaka narkoza pusti posledice, ker se pri narkozi uniči do cca. 10.000 celic...

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
11.5.2009 20:14:30   
lana08
Pikovit vse naj naj in naj se tudi tebi uresniči največja želja.

Bebiii objemčki zate. Zamrznjenčki te čakajo.

Sonček užaljenka, pa saj nam ne moreš zameriti, ko te sedaj res izkoriščamo.

Citrončica se že kaj roka trese. Bom navijala za obe da ne bo bolelo user posted image .

Miklarom imaš že pripravljen testek?

Reby nosečka, ena redkih, ki nas dnevno obiščeš.  user posted image

Suzi če te bo preveč bolelo se pojdi raje pokazat.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
11.5.2009 20:16:51   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Kar pa se tiče narkoze - zdravniki itak niso pristaši le-te, če ni nujno. Zavedati se morate, da vsaka narkoza pusti posledice, ker se pri narkozi uniči do cca. 10.000 celic...

ma jaz Reby, pa ne bit hudauser posted image , tega mnenja glih ne jemljem tako. Sploh take posege večina že v tujini raje dela pod narkozo. Argumentov je več. Ampak spoštujem raznolikost-razna mnenja.

Sonček jaz te pogrešammmmmmmmmm, pa čist vedno te polubčkam.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
11.5.2009 20:26:45   
zarja1
Torek, 12.05.
Punsha - UZ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sreda, 13.05.  
BarbiG - UZ
Lana08 - punkcija
citrončica - punkcija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

me jutri ne bo, pa da ne bo katera mislila, da smo pozabli.

Lanči rasturi!!!!!!! user posted image user posted image user posted image Naj bo celic še za izvoz in pol srečna user posted image .

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
11.5.2009 20:31:17   
sonček33
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Evo dosegla sem svoje, bravo jaz

jaz sem fajn, slikico od malega vam ne morem pripopat, ker mam rač fuč, tale je pa sposojen

zarja rtm

sijem pa itak z veseljem za vse nas

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
11.5.2009 20:37:29   
ledenka
se na hitro javljam user posted image  sva ok, danes sva prišla domov. vse pohvale MB porodnišnici user posted image  Maks je priden, se dojiva, napreduje pri teži. več enkrat drugič, ko bo več časa user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
11.5.2009 20:47:13   
zarja1
Ajsi in Maks dobrodošla domov!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
11.5.2009 21:03:01   
sonček33
user posted image

Evo, tole je slikica, ki sem jo prek mobija poslala naši Se* - mal je bolj motna, pač mobi je bl za en d***, ampak Lovro je pa lep

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 11.5.2009 21:04:39 >

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
11.5.2009 21:04:19   
miklarom
ledenka - dobrodošla  v vajin topel domek, sedaj pa le uživajte v sreči. pa lubčeka pošiljam malemu Maksuuser posted image

lana08 - ekola, testek pade jutri zjutraj ko0 bom dala kri ob 8.00 in trepetala na izvid ki ga dobim ob 12.00, kar 4.ure me bodo pustili v negotovosti, firbcu, trepetanju in upanju, da bo ++++++++++

dajamaja - tudi tebi želim da jutri zagledaš ++++

sonček33 - ti nam kar pripopaj lepe slikice od tvojega Lovra , ko boš lahko, je tak luštkan, da mi daje orenk stimulacijo, imam full rada otročke, in bi jih kar lubčkala,user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
11.5.2009 21:05:16   
miska73
Pikovitek naš, vse tanartabolše ti želim. Naj se ti zgodijo same lepe stvari pa še kakšen čudež. Lubčka.

Miklarom pa še kr fura belino... JEEEE...
Pa ne bi ti slučajno zjutraj prej še na palčko lulala?

BEBIII user posted image ti si kar vzemi pavzo od RR. Jo vsekakor potrebuješ. Potem pa z vsemi silami v nov boj.

Sončica user posted image je pa užaljena... lubčka srčica. Kako je naš mali Lovro?
O, vidim da je vmes priletela fotka našega cukra sem gor. Hvala za stimulacijo.

Ajsi user posted image user posted image vi kar uživajte.

Zarjek moj, enga lubčka sam zate.

Pozdravček tudi vsem ostalim bejbikam.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 11.5.2009 21:06:51 >

Neposredna povezava do sporočila: 3972
11.5.2009 21:05:28   
miklarom
sonček33 -evo si me že prehitela,,, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kak je lepi mali princ, daj mi ga malo za pocartatuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
11.5.2009 21:06:46   
sonček33
miklarom z veseljem ti ga dam - za po cartat, se razume

miška - Lovro je fajn, priden, velik, smejko, slinko

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
11.5.2009 21:08:14   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

miklarom z veseljem ti ga dam - za po cartat, se razume

miška - Lovro je fajn, priden, velik, smejko, slinko

... mami se ga pa ne more nagledat... vsaj predstavljam si, da je tako.
Kako je pa mamica?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?