Reby
|
Citrončica - bravo za super rezultate Miklarom - še čisto malo do testa, jaz te imam že na sumu Anonimna T - ne še obupat punca, držim pesti, da je samo izcedek Lara - sem šla pogledat tvoje pikeca, kako sta luškana S Suzi - čestitke za uspešno delno punkcijo, sedaj pa počivaj, da si nabereš še moči za jutri Gloria - danes je pa bilo enkratno vreme za krst, upam, da ste uživali, pa prilepi kakšno slikico s krsta Lana - pozdravček in pridno cartaj deco, zatrdline so pa po mojem kakšna hormonska reakcija... Veliki Škrat - pozdravčke, naš škrat pridno razgraja, čeprav je zadnje čase bolj nežen, mu rečem, da je kot metuljček Za kavice se pa kr trudim, da obrnem cel net Sunia - dobrodošla, čestitke za enega otročka, naj bo tudi tokrat uspešno Aljonka - super za 2 pikici, lepo ju čuvaj O, Barbi - piknik mate? No, bom jutr glih slučajno tam mim hodla Škoda, ker ste čisto na koncu. tak da nimam dobrega izgovora, da bi šla samo mimo Misojka - dobrodošla med nami. Reš itak nikoli ne navija za bolniško. Mislim, da bi blo dobro, da si vsaj prve dni, če ne že do testa doma. Bolniško bi dobila brez problemov do 1 meseca, potem pa gre na komisijo, tako da če imaš možnost, bodi kar doma. Danes je moj možek zbelil otroško sobico, namontiral letvice, jaz pa sem šla kupit eno luškano lučko v Lesnino. V torek greva pa še po pohištvo.
< Sporočilo je popravil Reby -- 9.5.2009 18:39:06 >
|