Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.5.2009 22:37:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
No, mi je ratalo ga spat spraviti..vsak večer je tako drenje, dokler ga na potolažim na dojki, da joj!!!! Prav živčno se dere!!! Nekaj me zanima- kdaj ste ali boste dale (starost) v športni del vozička, ki se ne poleže čisto, temveč je ležanje podobno ležanju v jajčki? Meni se zdi, da mu je včasih prav vroče v košari, kot danes npr., ko ni bilo popolnoma nič vetra, sonce pa je žgalo kot !????
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.5.2009 22:39:04
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kaj pa jutri? Nihče ne praznuje, imata pa pregled Lia od cite in Etien od Dali. Kje pa se skriva naša cita? Jo je kdo videl? citaaaaaa, javi se kaaaaaaaj! Jutri praznuje Čebeica Maja ...zato ji v naprej voščim, ker ne vem, kako bo jutri s časom...želim ti polno in ...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.5.2009 22:43:28
|
|
|
|
Najaa
|
KOKICA, jaz sem Tiji dvignila naslon za eno stopnjo pri 4m. Prej ne. Ni isto kot v lupinici, ker lupinica je jajčasta, dvignjen naslon pa zlomljen. Razumeš, kako mislim? Kaj je tvojemu fantku že dolgčas v vozičku?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.5.2009 22:45:44
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica kako pa vam gre ostalim s pestunjami? Najaa in Pocka pa Piruri? Jaz sem obupala...že samo, da ga položim na kos blaga, se mu naguba čelo in pol je jok, ker misli, da bova spet "vadila" pouch ...si ga bom pa poizkusila sama naredit malenkost večjega, ker sem v teh neuspelih poizkusih ugotovila, da je fajn imet obe roki fraj in ni take obremenitve ram kot pri kengurujčku... Sem zasledila, da ste imele na tapeti kilograme in staro garderobo.... ...jaz se je še izogibam, ker vem, da ne bo nič prišlo čez moja stegna...ma, kilogrami itak počasi kopnijo...tako, da jih imam še enih osem v dobrem ...do jeseni jih bom itak fajn spražila s sprehodi in dojenjem ...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.5.2009 22:53:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA, jaz sem Tiji dvignila naslon za eno stopnjo pri 4m. Prej ne. Ni isto kot v lupinici, ker lupinica je jajčasta, dvignjen naslon pa zlomljen. Razumeš, kako mislim? Kaj je tvojemu fantku že dolgčas v vozičku? Aha, pri 4 mesecih torej... Moj je star komaj 2 meseca in 8 dni...ne, ne da bi mu bilo dolgčas..zaradi vročine se mi ne zdi več primerna....čeprav se mi včasih tdi, da bi raje gledal drevesa in zgradbe, kot pa nekam v steno košare....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.5.2009 22:56:20
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA, jaz sem Tiji dvignila naslon za eno stopnjo pri 4m. Prej ne. Ni isto kot v lupinici, ker lupinica je jajčasta, dvignjen naslon pa zlomljen. Razumeš, kako mislim? Kaj je tvojemu fantku že dolgčas v vozičku? Aha, pri 4 mesecih torej... Moj je star komaj 2 meseca in 8 dni...ne, ne da bi mu bilo dolgčas..zaradi vročine se mi ne zdi več primerna....čeprav se mi včasih tdi, da bi raje gledal drevesa in zgradbe, kot pa nekam v steno košare.... Naš tudi skozi buli v črto od strehice...bohvej kaj si misli, da je??...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.5.2009 22:59:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA, jaz sem Tiji dvignila naslon za eno stopnjo pri 4m. Prej ne. Ni isto kot v lupinici, ker lupinica je jajčasta, dvignjen naslon pa zlomljen. Razumeš, kako mislim? Kaj je tvojemu fantku že dolgčas v vozičku? Aha, pri 4 mesecih torej... Moj je star komaj 2 meseca in 8 dni...ne, ne da bi mu bilo dolgčas..zaradi vročine se mi ne zdi več primerna....čeprav se mi včasih tdi, da bi raje gledal drevesa in zgradbe, kot pa nekam v steno košare.... Naš tudi skozi buli v črto od strehice...bohvej kaj si misli, da je??... , da je v vesolju!
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 7.5.2009 23:00:07 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.5.2009 22:59:43
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA, jaz sem Tiji dvignila naslon za eno stopnjo pri 4m. Prej ne. Ni isto kot v lupinici, ker lupinica je jajčasta, dvignjen naslon pa zlomljen. Razumeš, kako mislim? Kaj je tvojemu fantku že dolgčas v vozičku? Aha, pri 4 mesecih torej... Moj je star komaj 2 meseca in 8 dni...ne, ne da bi mu bilo dolgčas..zaradi vročine se mi ne zdi več primerna....čeprav se mi včasih tdi, da bi raje gledal drevesa in zgradbe, kot pa nekam v steno košare.... Pa mu daj kakšne igračke navesi, da bo bolj zanimivo. Jaz imam mojo v košari večinoma na boku in ima na strani vedno 2 igrački in ju gleda. Če je na hrbtu, ji pa namontiram tisto veliko rdečo rožico in vau! Kako ji je všeč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.5.2009 23:01:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA, jaz sem Tiji dvignila naslon za eno stopnjo pri 4m. Prej ne. Ni isto kot v lupinici, ker lupinica je jajčasta, dvignjen naslon pa zlomljen. Razumeš, kako mislim? Kaj je tvojemu fantku že dolgčas v vozičku? Aha, pri 4 mesecih torej... Moj je star komaj 2 meseca in 8 dni...ne, ne da bi mu bilo dolgčas..zaradi vročine se mi ne zdi več primerna....čeprav se mi včasih tdi, da bi raje gledal drevesa in zgradbe, kot pa nekam v steno košare.... Pa mu daj kakšne igračke navesi, da bo bolj zanimivo. Jaz imam mojo v košari večinoma na boku in ima na strani vedno 2 igrački in ju gleda. Če je na hrbtu, ji pa namontiram tisto veliko rdečo rožico in vau! Kako ji je všeč! Ja, saj ima...samo se bojim, da bo še škiliti začel, revček, ko mora tak od blizu gledat..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.5.2009 23:01:52
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pa mu daj kakšne igračke navesi, da bo bolj zanimivo. Jaz imam mojo v košari večinoma na boku in ima na strani vedno 2 igrački in ju gleda. Če je na hrbtu, ji pa namontiram tisto veliko rdečo rožico in vau! Kako ji je všeč! Ja...jaz sem pri Mii imela enega starega kužka, ki sem ji ga dala na uno okence pri strehici in vedno je prav vriskala, ko ga je pogledala...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.5.2009 23:03:52
|
|
|
|
Najaa
|
Ne bo začel škilit. No vsaj moja Tija ima čisto ok očke. Nika pa se prav razveseli, ko ji pri previjalni navijem glasbeni vrtiljak. Pol ji pa vedno povem, da kako lepo se zajček in ostala družba živali vrtijo, sam da ona jih še ne vidi, ker so predaleč... bo pa kmalu.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.5.2009 23:06:09
|
|
|
|
Piruri
|
Mene pa neki zanima...zunaj konteksta...kaj za spanje svojim še obuvate nogavičke ali copatke?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.5.2009 23:08:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Mene pa neki zanima...zunaj konteksta...kaj za spanje svojim še obuvate nogavičke ali copatke? Jaz ja!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.5.2009 23:09:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne bo začel škilit. No vsaj moja Tija ima čisto ok očke. Nika pa se prav razveseli, ko ji pri previjalni navijem glasbeni vrtiljak. Pol ji pa vedno povem, da kako lepo se zajček in ostala družba živali vrtijo, sam da ona jih še ne vidi, ker so predaleč... bo pa kmalu.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.5.2009 23:09:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.5.2009 7:29:35
|
|
|
|
spps
|
morgen marčevke! ste se naspale? mi smo celo noč nekaj cvilili,še dober,da bo lepo sončno vreme,če ne bi menda kar v depro padla,haha...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.5.2009 7:45:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps morgen marčevke! ste se naspale? mi smo celo noč nekaj cvilili,še dober,da bo lepo sončno vreme,če ne bi menda kar v depro padla,haha... Pri nas tudi ni bila mirna ta noč..moj pa je skoz hotel jesti...pa ne iz flaške temveč iz zize, da me sedaj tak bolijo, ... Malo še počakam, pa tudi midva greva na en giro...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.5.2009 8:22:09
|
|
|
|
pondelak
|
dobro jutro! mi smo pa spet imeli fantastično noč-jej!! res si nisem mislila da bo pri enem mesecu noč prespala-upam da se nebo obrnilo,pa bo nehala spat...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.5.2009 8:23:13
|
|
|
|
pondelak
|
prednosečniška garderoba-nosim že vse(razen oprijetih majic) čeprav so hlače v pasu še malo ozke...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.5.2009 9:20:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak dobro jutro! mi smo pa spet imeli fantastično noč-jej!! res si nisem mislila da bo pri enem mesecu noč prespala-upam da se nebo obrnilo,pa bo nehala spat... jaz še pa čakam na takšno noč,haha
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.5.2009 9:34:19
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Mene pa neki zanima...zunaj konteksta...kaj za spanje svojim še obuvate nogavičke ali copatke? Jaz dam moji tanke nogavičke pod hlačke.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.5.2009 9:34:57
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps morgen marčevke! ste se naspale? mi smo celo noč nekaj cvilili,še dober,da bo lepo sončno vreme,če ne bi menda kar v depro padla,haha... Pri nas tudi ni bila mirna ta noč..moj pa je skoz hotel jesti...pa ne iz flaške temveč iz zize, da me sedaj tak bolijo, ... Malo še počakam, pa tudi midva greva na en giro... Podobno. Auf na 2,5 urce. Aaaaaaaaaaaa, sem zaspana! Kaj se bliža kaka polna luna al kaj? Pa zamašen nosek... da se ti zmeša! Že od rojstva jo spremljajo težave z nosom, no. Pa kar noče se nehat! Zdajle pa nekaj gode zraven mojega, ki še drnjoha. Jaz sem ji pa sprivoščila zajtrk in kavo v miru.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.5.2009 9:42:28
|
|
|
|
Dali*
|
Najaa - za seznam... mi smo danes imeli kontrolo teže in rasti. Težki smo 5250g in merimo 57 cm. Super. torej smo pridobili 900 g in zrastli za 3,5 cm. Naslednjič imamo posvetovalnico 8.6.2009.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.5.2009 9:52:38
|
|
|
|
pondelak
|
kaj boste pa danes dobrega kuhale?mi nebomo nič komplicirali pa bom naredila samo akacijo,pa solato...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.5.2009 9:54:23
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Mene pa neki zanima...zunaj konteksta...kaj za spanje svojim še obuvate nogavičke ali copatke? Jaz dam moji tanke nogavičke pod hlačke. tjaša ma tudi zmeraj nogavičke...
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?