yania
|
Ojla punce....časa ni in ni za tale računalnik...kaj se dogaja na RR nimam pojma, no pa saj ni toliko strani za prebrat. Včeraj smo bili sami brez atija, ker je šel na morje k enim kolegom (moška družba...) nekaj pomagati< , so vlekli vodo, pa WC zidali....no ga še zdaj ni...saj je bilo ful luštno včeraj smo imeli cel športni dan. Smo šle že dopoldan k eni moji kolegici, ki ima toliko starega fanta, kot moja Naja, in so se otročki ful igrali, pa na sprehod smo šli ob Savi,,,potem smo še kosilo skupaj skuhali...no prišli smo domov malo čez 7.uro...in smo še pri nas z enimi kolegi pekli, z mojimi starši, u bistvu, peko prevzame moj oči...tako da sem včeraj kar dvakrat jedla na žaru...jupiii...zdaj še paše, potem se pa tega pečenja kar preobješ.... ponoči je bilo pa tak tak...dolgčas, in neprijeten občutek,,,res mi ne paše da sem sama, prav premišljevala sem kako bo to zgledalo na Krku... , ko bo moj šel nazaj v Lj.delat.....ah bomo že... Kakanje moj kaka 2x na dan na velikooooo....npr. zjutraj in potem ponoči ali pa zvečer in drugi dan kmalu popoldan....hočem reči ceč kot 1x na dan...če pa ga matrajo vetrovi, se pa tako napenja kak dan, da ima vsakič pokakano pleničko, ko se tako napenja..... mu pa GAS BIMBI kar dobro pomagajo, proti večeru dam pred hranjenjem 2x po 3 ali pa 4 kapljice..je pa res da ne vem, če bi brez njih spet jokcal...mogoče pa ne...samo je kar dobro, za črevesje, je pa res, da je treba vsako previjanje masirati trebuščka,v smeri urinega kazalca, da gre zrak po črevesju naprej, da se ne nabere vse naenkrat ponavadi zvečer, in potem je jok..no tega pri nas ni...pa redno kupček podirati....midva pojeva polovico mleka po steklenički, kupček in še do konca poje in spet kupček...pa še ga kdaj kaj matra, pa ga spet dvignem....od tega je res fuuul odvisno, da ga ne matra potem niččč...tudi če pije čaj, pa če samo 10 ml, je kar en velik kupček potem, ko bi rekel, da to pa ni nič...aja , pa še to, če vam zaspi po hranjenju, zbudi ga...nujno...drugače bo potem imel krče...jaz vidim da to pri nas kar laufa...on čisto omaga pri 2 hranjenjih ziher od sedmih...no in potem ga žgečkam, ko ga imam na rami, oz.ga položim vodoravno, odpre učke, in ga takoj dam spet gor in evo: kupček....ali pa sem mu danes dopoldan ko je totalno zaspal, šla v kopalnico na previjalno, in mu z vatko umila obrazek (učke, nosek, lička..., obrisala) ga dvignem, ko se je seveda zbudil takoj, in evo: kupček....ma res je treba podreti...vsakič... Nočem pametovati, samo nasvet...pri nas krčev ni...verjetno tudi zato...lahko pa še pridejo...ker je tudi prej rojen, in bi bil danes u bistvu star pribl...mesec in pol... ČAJ tudi jaz imam od Hippa, v granulah, ki je kao sladek, samo ga dam samo za vzorec noter.. tako da sploh ni sladek, ga še kar pije no, sicer bolj počasi, po požirkih in mora biti skoraj vroč. Ni šans da bi pil mlačnega, mu gre na bruhanje, res, kaj šele hladnega...mu ne spravim niti požirek...danes ponoči je 1x pojedel 110, pa še čez uro 30...in zaspal...očitno mu je to falilo...potem pa sem mu še zjutraj naredila 125 pa me je pobruhal.....ma , 110 je dovolj. VODA. sem zadnjič probala mu dati vodo, toplo kot za mleko, in je ful pil. Potem pa me je tašča gledala ko teleta, da to ne smem, ...kaj če hladne noče...nisem pa imela čaja s sabo ko smo bili pri njih na kosilu in sem samo s termovke nalila vodo, ker se mu je kolcalo. Kaj pa je razlika če mu noter dam tistih 10 zrnc čajčka al pa če pije vodo? Kar je lahko, da bi dobil kako drisko, kar se pa sploh ne bojim, saj je več zaprt kot odprt... Najaa kako ti daješ Niki železov sirup? Moj se tako skremži, da je grozno...potem mu dam pa z malo mleka, po žlički, samo je kriza, ker 2ml, ni tako malo, in bi ga skor mogla nahranit z žličko, če bi z mlekom dajala... v P ni nič dr.rekla, kdaj in kako naj dam, a piše v navodilih da na tešče...in kdaj je to pri dojenčku, ko je na tri ali 4 ure ,,,no jaz sem dala preden je jedel....ima pa tisti sirup, kaj je že na L...LE...ma ne da se mi zdaj gledat....piše da je tudi za odrasle, verejtno je katera od vas imela, če je bila slabokrvna...sem pa komaj 2x dala... Danes sva dala 4 kaplice AD3, pred 4 urami, pa še ni nič bilo krize...upam da je ne bo...bomo videli... So pa taki angelčki tile naši sončki, sploh zdaj ko že dobivajo nasmeh na obrazku...joj, kako pa moj čuti, če sem kaj razdražena, jezna, če kaj sitnari....sem prej rekla, ma na, tu imaš dudo, in mu jo bolj na grobo dala v usta...joj, kako se je božček nakremžil..sem ga potem takoj začela cartat....znajo oni, res...hhaa Sva se pa ta teden en dan šla slikati za osebno, ki je tudi v izdelavi...kako sta si z Najo podobna,,,kot jajce jajcu...sem ga en dan prej hotela v Citiparku, pri fotografu, pa ga nam ni uspelo zbuditi....no drugi dan pri Majheniču pa je uspelo...smo se pa tudi namatrali ko je gledal skozi vrata na desno, moral bi pa naravnost..in potem obrnem jaz nogo, ko je na meni sedel, on pa še bolj gleda v desno, smo se tako nasmejali...no potem je zmanjkalo fotografu baterije, ampak še dobro, da je bilo prejšnja fotka kar uredu, jo je rač.popravil in zasukal, tako da gleda (kao) naravnost in zbrisal je moj prst in malo moje jeasn jakne...haha..no moj pišek bo ta teden že imel osebno...ne vem pa zakaj se ne da kar z roj.listom čez mejo na HR...zoprno, ko se tako hitro spremenijo...ne rečem tam, pri 1 letu osebna,,,ne pa zdaj, ko je vsak dan drugačen